Şimdi Ara

John Wick yazarından Amazon'a live-action manga uyarlaması geliyor: Hellsing

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • John Wick yazarından Amazon'a live-action manga uyarlaması geliyor: Hellsing



    Son yılların popüler film serilerinden biri olan John Wick'in senaristi Derek Kolstad yeni projesi için çalışmalara başladı. 



    Ayrıca Bkz.Harry Potter and the Cursed Child filme uyarlanabilir



    Derek Kolstad'in Amazon'da yayınlanacak olan bu yeni projesi hem animesi hem de mangası bulunan Hellsing'ten uyarlanacak. Live-action tarzında geliştirilecek olan Hellsing isimli bu yeni filmin senaristliğini ve yapımcılığını Derek Kolstad üstlenecek. Projenin diğer yapımcıları ise şöyle: Brian Kavanaugh-Jones, Fred Berger, Mike Callaghan, Reuben Liber ve Jason Lust.



    Şu an için ne yazık ki projeye dair daha fazla detay bilinmiyor. Ancak film Amazon Stüdyoları tarafından geliştirilecek, yani Amazon Prime Video'da yayınlanacak.



    Hellsing, Kouta Hirano tarafından yazılan ve resimlenen; Shonen Gahosha tarafından da yayınlanan bir aksiyon-korku türünde manga serisidir. Seri, vampir Alucard'ın hikayesinin derinliklerine iniyor.




    Kaynak:https://www.ign.com/articles/hellsing-movie-adaptation-amazon-john-wick-writer







  • Hellsing OVA (Ultimate) serisi ile beraber nirvanasına ulaşmıştır. Her bir bölümü sinemada izlenecek kalitede olan bir yapımın üstüne gidilmesini doğru bulmuyorum. Tek ümidim Amazon gibi bir yerde yayınlanacak olması...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 8 Mart 2021; 23:11:38 >
  • Benim gibi hellsing hayranı olanlar için güzel bir haber. Serası kim oynayacak acaba ? John Wick yazarından Amazon'a live-action manga uyarlaması geliyor: Hellsing 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ainz Ooal Gown -- 8 Mart 2021; 23:26:3 >
  • sağlam seriydi, türkiyede zamanında mtv idi sanırım tr dublaj yayınlamıştı, tabi jap dublaj ve çizimlerdeki aşırılık son seriyi muhteşem yapmıştı. drifter serisinide izleyin derim muhteşem seridir..

  • live actionlar leş gibi oluyor. Güzelim seriyi madara edecekler.

  • The boys dizisini muhteşem yapan amazon bence bunun altından da kalkabilir.
  • Valla netflix olsa bi düşünürdüm ama amazon ve hbo işin içine girince biraz umutlandırıyor adamı. Yine de Anime kültürü başkadır, naparsan yap animedeki o hissiyattı veremezsin bir filmde. O yüzden bir tık düşük beklenti ile mevzuya yaklaşmak gerekiyor.
  • Netflix ilk sezon bitti ikinci sezon gelirse diye fav ekledim. filmi gelirse harıka olur

  • RIP Hellsing o zaman.

  • Bence ondan esinlensinler yeni birşey ortaya çıkarsınlar yoksa seri çöp olur ama konusundan esinlenip güzel bir senaryo ile yayinlarsa tutulur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.