Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (138. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: runo86
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.972
Cevap
124
Favori
862.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • teşekkur ederim. izmiri tercih etmenizi anlıyromda bu bursadi doktorun yöntemi farklı face de bir kısa videosu var hani gurupta o doktoru taniyan olrsa diye yazıyorum aslinda benim üçüncu ameliyatım olacak sadece lipo ile her 5 yıla bir tekrarladı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam yine ben isteyen beni instadan eklesin sorusu olan varsa instagram adim mertkemerci 17 şubat çarşamba günü Dr. Harun çöloğluna jinekomasti ameliyati oldum yani daha 1 gun bile olmadi ameliyat olalalı. Ben igneden falan korkan bir insanim kan verirken kendimi sekilden sekile sokuyorum. Ama o kadar ilgili ve tatli dilli ki herkes ameliyathaneye girerken en son şakalaşıp gülüyorduk öyle rahat girdim. Sonra zaten ne ara bayildim ne ara ayildim hatirlamiyorum. Bana, şimdi olmaktan mutlu olacagin yeri dusun dediler. Dusunemeden gittim. Kendime geldigimde bi usume ve agrim vardi hemen isittilar ve agri kesici vurdular sonra o agrida kesildi miss gibi oldum odada bi 3 4 saat yattim sanirim sonra yemek geldi ama ben yalniz gitmistim kimseye haber vermemistim ve dogrulup yemeyi yiyemedim pek tek basima. Dogrulmaya calisirken agri hissettim ve geri yattim ağrı çok şiddetli degildi ama korktum zarar veririm diye. Daha sonra hemsire yuruttu iyiysen taburucu edelim seni dedi zaten hasthanede olmayi sevmem tmm dedim gideyim. Kendi basima hafif zorlanarak giyindim ve eve geldim. Eve gelince yemek yedim hemen yattim. Şimdi uyandim saat gece 3:30 sirt ustu yatiyorum 3 4 gun oyle uyu dendi gouslerimde ağrı pek yok yanma gibi ama cok hafif ki o da normal. Sirt dustu duz yatmaktan belim agridi ondan kalktim suan geziyorum. Sadece yataktan doğrulmak kalkmak cok zorluyor yani canimi cok yakmasada korkuyorum. Hem vaser lipo hem kesik oldu dikislerim var ondan korkuyorum. Ama şunu söyleyeyim dediğim gibi benim normalin çok üstü bir gerginliğim ve fobim vardi hatta bana damar yolu acicaz dendi o an bir korkmusum. Hemsire iyi misin falan diye korktu sadece damar yolu acilma fikri beni kotu etti ama o kadar kibar ve tatli dillilerdi ve sizi o kadar rahatlatici konusuyorlar ki kendimi çok iyi hissettim. Tabi diget doktorlari bilmiyorum ama ben Harun beyi seçtiğim için çok mutlu oldum insallah sonuçlarda çok iyi olur ve bu yaz rahat rahat üstsüz güneslenir tshirt giyerim ✌️

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayismert K kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun kardeşim müsait oldugun bir zaman tabi atmak istersen öncesi ve sonrasınin fotoğrafını atarmisin
  • taygun.97 T kullanıcısına yanıt

    Sağolasın. Tabi atarim ama simdi 4 5 gun hic cikarmaya niyetli degilim su korseleri. Dikişlerden çok korkuyorum suan ya dikişleri nasil aldiricam canim acir mi acaba ?? Ulan bana yine sakinlestirici yapsinlar sysgyzhs 😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tashunkee kullanıcısına yanıt

    Hocam referans bulabildiniz mi? Ben de izmir'de doktor arayışındayım

  • arkadaşlar izin hakkım yok hafta içi masa başı çalışırum . cumartesi ameliyat olsam doku çıkarıldığında direnlerin cıkması ve bir günlük istirahat sonrası pazartesi tekrar iş başı yapabilirmiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir bu başlığı okuyordum. Arkadaşların tavsiyelerinden fayda sağladım teşekkürler.
    Ben de yıllardır çektiğim bu hastalıktan cuma günü ameliyat oldum. Ameliyatı Isparta SDÜ tıp da oldum.
    Öncelikle ameliyattan birgün önce standart testler yapılıyor. Ertesi gün sabah 7:30 da hastanedeydim. Ameliyat öncesi hazırlıklar yapıldı serum falan takıldı. Saat 10 gibi ameliyata alındım. Yaklaşık 2.5 saat sürdü. Narkozdan dolayı hiçbir şey hatırlamıyorsunuz. Çıkınca midem çok bulanmıştı sedyede kusmak istiyorum dediğimi hatırlıyorum.
    Ameliyat kesi ve lipo olarak yapıldı. Göğüs yapısı gereğince hoca memenin etrafındaki kahverengi kısmı komple keserek gerdirerek tekrar dikeceğiz yoksa ameliyat sonrası uç kısım balon gibi şişer dedi. Hocaya tam itimat ederek gerekeni yapın hocam dedim.

    Ameliyat sonrası ağrı sızılar olabiliyor ama ağrı kesici verdikleri için rahatlıyorsunuz.

    Size en önemli tavsiyem ameliyata tek gitmeyin. Mutlaka bir kişi olsun yanınızda çünkü ilk gün biraz hareket kabiliyetiniz sınırlı oluyor. Kıyafet giyimi yeme içme vs konularında rahat edersiniz.

    Diren takılmamıştı ve ameliyattan çıktığımda korse yoktu. Hoca bir gün sonra taktırdı korseyi. Ve cumartesi öğleden sonra taburcu edildim.

    Biraz zorlanarak yürüyorsunuz ama yürüdükçe alışıyorsunuz. Taburcu sonrası hafif zorlanarak araba kullandım özellikle kasislerde biraz sorun oluyor.

    Bugün 3. Günüm ilk kontrole gittim. Hoca gayet iyi bir sorun yok dedi. Duş serbest korse kullanmaya devam antibiyotik ağrı kesici ve kreme bir müddet devam dedi.

    Bunlar geçici şeyler ama insana yeni bir özgüven geliyor. Aynaya baktığında o tişört ve gömlekten çıkıntı çıkmaması büyük bir mutluluk kaynağı ve size tüm tedavi sürecini unutturuyor. Ben 28 yaşında oldum. Ama imkanınız varsa daha erken yaşta olun ve bir an önce kurtulun derim.
  • geçmiş olsun. detayli anlatimınız için teşekkürederim . Benim emeliyat olmak için 350km yol yapmam gerekiyor. Haftasonu yeterli olmayacak yolculuk sürelerini ve yolculukta yaşayacagım zorluklarıda düşününce . sizin adınıza sevindim hizli bir iyileşme süreci geçirmeni diliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeniüye000111 Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Umarım sizinde güzel geçer ve hızlıca sağlığınıza kavuşursunuz.
    Evet biraz zaman gerekiyor. Ama 4. günümde işime başladım. Ofiste çalışıyorum hatta dışarıda yarım saatlik yürüyüş de yaptım gayet iyiyim. Çok ağır bir işte çalışmayan bir kişi perşembe ameliyat olsa eğer bir problem çıkmazsa pazartesi rahatlıkla işe başlayabilir.
  • Bu gün 1 hafta oldu ameliyat olalı daha korse çıkartıp bakmafım hiç çünkü korkuyorum. Bu arada olan diğer arkadaşlara sormak istiyorum. Simdi bende bi aklet korse var ve birtanede ustunde kalin bir korse var sadece gous bolgemi saran ve baya sıkı doktor dedi ki 1 hafta sonra üstteki korkseyi cikartabilirmisim. Ama aklet gibi olan korseyi 1 ay takmam gerekiyormuş. Sizler nasil kullandiniz korselerinizi ? Ayrica suan sag gous ustumde cok hafif bi sislik var gibi yani korseden firlayan ufak bi obek var gibi sol taraf daha az insan korkuyor sagi ayni seviyede almadilar mi acaba diye ?? Tabi sislik odem olabilir cok oluyormuş insallah oyledir 😂 cunku suan korse ile bu dumduz goruntu cok hosuma gidiyor. Senelerce neler çektik hepimiz biliyoruz 😂 korseleri cikarinca ve dikisleri aldirinca size yazicam yine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayismert K kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, sonuç inşallah güzeldir hocam. Fotoğrafları bekliyorum.
  • Umidi el kerimi cabbar U kullanıcısına yanıt
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI
  • Foto attım ama hala bandaj duruyor fotoyu dün çektim zaten pek korsesiz kalmak istemedim duş aldım hemen taktım. bandajlar çıkınca da başka foto atarım amailk izlenimim bu ne ya dümdüz önüm ne garip oldu :)

  • yeniüye000111 Y kullanıcısına yanıt

    Biraz zor, zaten direnlerin Cumartesi yapılan ameliyatta Pazartesiden önce çıkması zor. Diren takılmazsa olabilir belki onu bilemiyorum. Diren bayağı hareketi kısıtlıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özeldeki mesaj in cevabını ordan vermedim burdan yazıyorum fiyat 15k dendi kardeşim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icankilic İ kullanıcısına yanıt

    Dostum memenin alt kısmı doluymuş onu almış göğüs tamamen boşaltsa vücudun da garip dururdu tavsiyem Spor yap vücudun yağlı yağları sporla atarsan daha iyi bir form alıcaktır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, fazla deri de aldırarak jinekomasti ameliyatı olan var mı? Ankara'da bunun için önerebileceğiniz cerrah var mı?

  • arkadaşım vaser liposaksinda deri almaya gerek kalmıyor bildiğim kadariyla


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım vaser liposaksinda deri almaya gerek kalmıyor bildiğim kadariyla


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayismert K kullanıcısına yanıt

    Hocam normal liposuction mı oldunuz yoksa vaser mi .Benim doktor normal liposuction yapacaz dedi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.