. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redmi K20 Pro -- 28 Ağustos 2020; 12:33:58 > |
Jinekomasti Ameliyatı Oldum [Ss'li xd]

-
-
O korse çok pis kaşındıracak bana da olmuştu deliriyodum haberin olsun. Geçmiş olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun dostum. Ağrı durumu falan nasıl? Hareket kısıtlığı oluyor mu? Korseyi bir ay takacaksın sanırım, bir de son olarak dren taktılar mı?
quote:
Orijinalden alıntı: darknes1905
Geçmiş olsun dostum. Ağrı durumu falan nasıl? Hareket kısıtlığı oluyor mu? Korseyi bir ay takacaksın sanırım, bir de son olarak dren taktılar mı?İnternetten drene baktımda hortum gibi bişi bağlıolar heralde bende yoktu öyle bir şey, bu arada ağrı var mı bilmiyorum hocam kaşıntıdan. 2 Gün önce oldum ameliyatı bugün kaşınmaya başladı ben birde günde 2 kere banyo yapmadan duramayan biriyim, kuduruyorum sargının içinde. Ağrı falan hiç hissetmedim ama ya dert etmeyin bence zaten ağrı kesici veriyorlar en kötü ondna kullanırsınız ben kullanmadım hiç. Korse 1 ay takılcak, 1 hafta sonra çıkarıp duş alabilicem.
-
Hocam yapılması gereken ve asla yapılmaması gereken var mı bildiğiniz önereceğiniz davranışlar, mesela arada sanki korse hafif kaymış ve meme ucumu sıkıştırıyor gibi geliyor. Sizce öyle zamanlarda elimle kaldırıp yerine oturtmaya çalışsma bir sıkıntı olur mu. Veya daha 2 gün oldu ama doktor 1 hafta sonra duş alabileceğimi söyledi korseyi çıkarıp, 1 hafta sonra ne kadar hassas oluyor göğüs, geri kapatırken ilk günki kadar sıkmak lazım mı korseyi yoksa biraz daha gevşek bırakılabilir mi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Redmi K20 ProHocam yapılması gereken ve asla yapılmaması gereken var mı bildiğiniz önereceğiniz davranışlar, mesela arada sanki korse hafif kaymış ve meme ucumu sıkıştırıyor gibi geliyor. Sizce öyle zamanlarda elimle kaldırıp yerine oturtmaya çalışsma bir sıkıntı olur mu. Veya daha 2 gün oldu ama doktor 1 hafta sonra duş alabileceğimi söyledi korseyi çıkarıp, 1 hafta sonra ne kadar hassas oluyor göğüs, geri kapatırken ilk günki kadar sıkmak lazım mı korseyi yoksa biraz daha gevşek bırakılabilir mi.
Hocam korseyi gevsetmeyin oynadıysa hafif oynatın yoksa ödem yapar. Dediği gibi 1 hafta duş için beklemen lazım. Sen duştan sonra sıkı yap yapabildiğin kadar. Yoksa bazı durumlarda tekrar operasyon yapılabiliyor. Doktora danışsan daha iyi olur aslında. Benim doktorumun dedikleri bunlardi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İlk defa duyuyorum googledan baktım. Forumda paylaştığında ilginç olmuş...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gecmis olsun amalıyat oncesi halini gorebilir miyim gerekırse pm atın
Ben de olacağım fakat jinekomasti mi emin değilim.Ameliyat öncesi fotoğrafını atar mısın ?
Ne kadara oldun ve nerede ?
-
Çok geçmiş olsun. Nerede ameliyat oldunuz? Doktoru önerir misiniz? Benimde olmam lazım en kısa zamanda. Birde bu ameliyatı yaptırırken kilomuzun önemi var mı? Verdim aldım ama şuan tekrardan veriyorum kışa falan istediğin kikods olurum gene. Fiyat bana çok uygun geldi. Özelden pm atar mısınız doktoru ve hastaneyi zahmet olmazsa ya?
Yaş kemale ersin bu sefer jinekomastiden değil ama yer çekiminden dolayı geri gelecekler söyliyim :D Düzenli spor yapan fit vücudlu ama yaşı ilerlemiş, dünyaya kazık çakmaya ant içmiş sağlıklı insanlar hariç tabi. Kelli felli adamlardan bahsediyorum :)
-
Allahım yardım et ölücem kaşıntıdan, yemin ederim bıçak yarası olsa çok daha az acırdı. Uyutmuyor hiçbir türlü, uyuyup eğer gece uyanırsan belli bir nedenden geri uyuyamıyorsun. Ara ara sinirlerini hoplatıyor ani bir şekilde girip, yemin ederim beynimi yıprattı ağlıcam aw.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Redmi K20 ProHocam benim mememin böyle durduğuna bakmayın şekli valla kafasına göre değişiyordu, şu uçları sıcakta bazen çıkıntı yapıyordu mesela tişörtte kötü duruyordu. Onun dışında ucu hariç genel bir yaşlanmada var. Ameliyatı DH'de oldum
(duygu hastanesi) 6000 Tl'ydi ücreti doktor yaşlı ve iyi bir doktordu bayağı ilgiliydi de.
Alıntıları GösterBende olacağım daha fazla benim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam yazın olma allahını seversen.
-
Geçmiş olsun hocam, ben de geçen sene bu zamanlarda olmuştum. Benimki çok daha fazlaydı, saklayacağım diye senelerce bol tişörtler giydim, denize rahat rahat giremedim, kamburum falan çıktı :D Ameliyat olmak en iyisi kesinlikle, şu an göğüs bölgemle alakalı hiçbir şikayetim yok.
rus ne hallere düştün kanka öyle
-
quote:
Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdamrus ne hallere düştün kanka öyle
knk vardı işte bişiler hazır yaz tatiliyken aldıram dedim, sonra üşenirdim aklımda takılırdı.
-
Arkadaşlar bu arada bu ameliyata para vermek zorunda değilsiniz ben estetik cerrahi bölümünde ücretsiz oldum cerrahpaşada
Kaç kiloydun sen yağlı değil gibisin, ben 86 kilo oldum kilo aldım bende de biraz göğüs bölgesi özellikle sol taraf yağlandı acep bende de mi var demiyor değilim.
Benzer içerikler
- nasıl kusulur
- havaş bilet nasıl alınır
- apranax mı etol fort mu
- en iyi tur şirketleri yorumlar
- hmm ne demek
- google çizimi
- tüketici hakları 2 defa aynı arıza
- discord yapay zeka çizim
- kartondan direksiyon yapımı
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X