Şimdi Ara

Jbl VS Urbanears

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Jbl T450 BT ile urbanears plattan2 kablolu arasında kaldım. Fiyatları yakın ama BT kulaklığın arıza yapmasından korkuyorum uzun süre kullanabilir miyim?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Bence kablolu kulaklığın temassızlık yapma ihtimali bt'nın arıza yapma ihtimalinden daha yüksek. Bir kere bt aldım bir daha hayatta kablolu almam.
  • Konuyu açalı biraz olmuş ama belki yine de işine yararsa diye yorum yapayım dedim.

    Bende kablolu Plattan 2 var. Alırken aynı segmentteki (yakın fiyattaki diyelim) tüm kulaklıkları mağazada deneyerek aldım. Alırken de o zaman için JBL T450 ile Urbanears Plattan 2 bana göre en iyi sesi veren kulaklıklardı. Ama Plattan 2'nin sesi çok az daha temiz ve basları azıcık daha iyi geldi. Tabii bluetooth düşünmüyordum alırken, çünkü ofiste kullanacaktım.

    Ses kalitesini bir kenara koyarsan kulaklık bence tam bir işkence aleti. Aşırı derecede kulakları acıtıyor. Ofiste 4 kişiye de aynı kulaklıktan aldık ve hepimiz de aynı sorunu yaşıyoruz. 1 saatten fazla kullanımda kulak ciddi anlamda acımaya başlıyor.

    Ama şöyle bir durum da var. JBL de aynı sorunu yapabilir, kullanıcı yorumlarını okumak lazım. Bluetooth mu kablolu mu diye sorarsan da o direkt kullanım amacına bağlı. Ben daha sonradan kendi şahsım için bir de gidip hem bluetooth hem kablo bağlantılı kulak üstü değil kulak etrafı kulaklık aldım. Kesinlikle kulağı acıtmıyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.