Şimdi Ara

JBL GT5-12 Aldım Sahte Çıktı, Karşılaştırmalı İnceleme ve Bilgilendirme Konusu .. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
18.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ewet fatih elektronik. Neyi hangi amfi ile beslemek ger3kir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haydarz

    Ewet fatih elektronik. Neyi hangi amfi ile beslemek ger3kir ?

    bu bassıda artık karar degiştiridm pionner ts-310 d4 alıcam
  • Un4Given35 kullanıcısına yanıt
    Bencede pioneer daha iyi seçim olur ;)
  • konuyu hortlatıcam ama bende bu üründen kabinsiz olarak yeni satın aldım. elimdeki sony bass ı çok sert vurduğu için daha yumuşak tonlaması olduğu için jbl tercih ettim fakat sanırım bendeki de sahte çıktı.

    ilk başta kutusunu ilk defa ben açmama rağmen içinden kitapçık vs. çıkmadı. kutusu açılmış olsa belki tekrar içine koymayı unutmuşlar diyecektim ama yok. kafadan şüphelendim zaten. daha sonra detaylı inceleme yaptığımda körüklerinde yapışkan izleri vardı. alt kısımda da slikon taşmaları mevcut.

    mıknatısı çevreleyen kauçuk plastik yerine tam oturmamış elimle zorlayarak taktım. üstündeki seri no ile kutunun üstündeki farklı. göbekteki jbl yazan plastik kısımın kesimi iyi değildi, ufak tefek çapaklar tırtıklar vardı. jbl yazısınında köşeleri soyulmuş. Bu spider bende de kahverengiydi, fotolarda sarı gözüküyor.

    Neyse eski bası söküp yerine takayım en azından sesini kontrol edeyim dedim, bas kabine oturmadı. yarım cm. 1 cm. kadar daha geniş tam 30 cm değil galiba. Kabini traşlamam veya yeni kabin almam lazım. Hepsini bir araya getirince iyice midem bulandı. sesini bile test etmeden iade ettim.

    Normalde gayet kaliteli ve diri duruyor. Eline alan detaylı inceleme yapmadığı sürece kolay kolay anlayamaz o derece iyi yapmışlar. belki de orijinal fakat bu kadar hatayı koskoca firma görmezden gelip paketleyecek hali yok. sonuçta en ufak ürün bile kalite kontrolden geçip satışa çıkıyor.




  • exclusive kullanıcısına yanıt
    Konuyu yıllar önce açmıştım. Bunca zaman elimden onlarca bass geçti bu kadar adisine raslamadım kesinlikle merdiven altı üretim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haydarz

    Konuyu yıllar önce açmıştım. Bunca zaman elimden onlarca bass geçti bu kadar adisine raslamadım kesinlikle merdiven altı üretim.
    ürünü iade ettim, satıcı niye iade ediyorsun sorun ne bile demedi. o da biliyor herhalde ürünün çakma olduğunu. bilindik bir yerden biraz daha fazla verip 1214cs aldım işte bu dedim kendi kendime. jilet gibi yazı, körükler tertemiz, faturası garanti belgesi, içindeki poşeti vs. ben orijinalim diye bağırıyor resmen. yani bunu görünce önceki bass ın orijinal olma ihtimali sıfır. yazık günah millet hala satın alıp kullanıyor, üstüne olumlu yorumlar yapıp diğer insanları yanıltıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.