Şimdi Ara

Jazz (Acil Yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar inşallah araba alacağım bütçem max 30.000.. eşim tutturdu illaki beyaz renk jazz istiyorum.. bende araştırdım jazz ın iki buyuk sorunu varmıs 1. içine çok ses alması 2. yüksek hız yapınca aracın savrulması.. arkadaslar bunlar benim kulaktan dolma bilgilerim.. gercek jazz kullanıcıları eger beni aydınlatırsa cok minnettar olurum onlara.. ve hangi modeli tavsiye edersiniz. otomatik mi manuel mi.. lutfen kurtarın beni bu kararsızlıktan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal hızlarda giderken gerek yağışlı gerek kuru havalarda bir savrulma yaşamadım. ancak araba virajlarda biraz fazla yatıyor gibi geldi. ben düz vites tercih ettim. ancak genel de otomatik vites tercih ediliyor. ben öyle anladım. şimdilik aracın bir sıkıntısını görmedim.

|DH| TOYOTA KARDEŞLİĞİ
    2003 toyota rav 4
    [/center
  • Ben de arkadaşlara katılıyorum. Ne çok fazla ses alıyor ne de savrulma.Ayrıca otomatik vites ile hem rahat eder hem de çok fazla yakıt farkı oluşmadan kullanırsınız.
  • Arakadaşlar Mrb, Benzinli otomatik vites B sınıfı araç almaya karar verdim ama marka konusunda kafam çok karıştı... Aslında jazzı çok beğendim ama seneye kasası yenilenecekmiş diye duydum... Bide arkadaşım iç mekan malzeme kalitesi koltuk döşemeler falan kötü dedi... Bende Yaris düşünmeye başladım ama onunda full versiyonu yok... Style+ Görüş Paketi olabilir...Kasa değişince arabanın değeri düşer mi acaba? Yeni Yaris daha mı mantıklı... Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz... Bayan acemi şoför ve şehir içi kullanım...???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EczSe iç döşem ve plastik aksamı yaris ile kıyaslanmaz arkadaşın dan bir daha incelemesini iste aracı almaya gitdigimde auris ile kısyaslma yaptım bence auristen içi daha geniş yarisi kıyaslama bile
    eşim iki araçtaki kumaş farkını inceledi .. neyse honda jazz aldık 4 kişilik bir aileyiz oglum 17 kızım 10 yaşında oglum 1.8 boyunda çok rahat sıgıyor araca .. şudavar kimse aldıgı malı kötülemez benim begen medigim tek sorunu lastikleri performans lastigi fun için konuşuyorum vuruntu yapıyor..
    kullanımı çok kolay ve rahat yormuyor.. 10 yaşındaki kızım bile trafige kapalı bir alan bizi çıkartmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsa -- 10 Nisan 2013; 12:43:28 >
    20 yıl önce açıldı
    ##ARKADAŞLAR ACİL YARDIM##
    7 yıl önce açıldı
    acil yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.