Şimdi Ara

jax taktik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar jungle da denedim baya beğendim gang atması kolay ormanı hızlı dönüyo .... takım kötü bile gitse heronun inanılmaz hasarı var bir ve birde kasmış adamı bile alıyosun adc çıkarmakta kolay..

ancak hero hakkında pek bilgim oyk skilleri de karışık gibi kombosu nedir bu heronun ?(ben e yi açıp stuna yakın q ile atlayıp w ile vuruorum)

ayrıca 6 olduktan sonra ulti tam oalrak ne işe yarıyor ..ulti savaş esnaısnda hmn açılmalımı bekleetilmeli mi ulti açıldıkdan sonra skill atma kombosu nedir .. ?

• GANG

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gang

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E yi duruma göre kullanıyorsun.Tflerde max kişiye stun tutturmak için.1v1 lerde max hasardan sıyrılmak için.Q-W skillerini AA sıfırlamak için kullanıp hem pasifini hemde ulti pasifini en hızlı şekilde kullanman gerekiyor.

ultiyi tflerde hasar yemeye başladığında basıyorsun armor ve mr veriyor.

build olarakda şu an en iyisi zıpkın.mahvolmuş-üçlü çıkıyorsun atak itemi olarak.ama ilk atak iteminden sonra üstünde hasar tutman gereken durumlarda hp armor/mr veren itemlerden çıkıyorsun.ayrıca yeni çıkan juggernaut itemleride çok yakışıyor jax e.
  • Gang

• w skillini ulti pasifle aynı anda kullanmaya dikkat et. duruma göre eğer rakip kaçıyorsa e-q-w.
  • En iyi oynadıgım herodur jax.

Zıpkın mahvolmus hydra da çıkabılırsın. Orman aşırı kolaylaşıyo sonra bir iki tank itemi. Üçlü core derler ama keyfime göre genelden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diana karşı taktik
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pirinçten sopa ile vurmak
  • Kombon çok zor dikkat et w genelde tutmaz ama tutarsa teklersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Gestapo

En iyi oynadıgım herodur jax.

Zıpkın mahvolmus hydra da çıkabılırsın. Orman aşırı kolaylaşıyo sonra bir iki tank itemi. Üçlü core derler ama keyfime göre genelden

hydra
  • GANGBANG
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gestapo

En iyi oynadıgım herodur jax.

Jax'e Hydra çıkıyosan diğer şampiyonları hayal bile edemiyorum.
  • 40 dakika farm yap sonra r q ew yap gg wp

• Oyuna başladığımdan beri Jax oynarım çok sağlam şampiyon
  • @Auspexa best jax mahalle konuya lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infinityy

Gang

knk post mu kasıyon
  • Yanlış anlaşılmasın ama yazman varsa okumanda var neden özelliklerini okumuyorsun ne combosu olacak heronun as ye dayalı bir hero sonuçta w efekt sıfırlar bu bilgiyi bilmen yeter ayrıca lanede ezilmesi kolaydır

Edit:junglerda iyidir lanede genelde aa vuran mlee herolara karşı ct olarak alınır fakat ct yemeside kolaydır ayrıca işi bilen bir fiora ya da tryndamere de lanede kazanabilir vayne gibi herolarda baya zorlar ve latede king olayım derken rakibi king yapabilirsin base statları nerf yemişti s3 te sanırım ilk çıktığında 1v5 girerdi garibim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaoBaLi -- 25 Ekim 2015; 13:13:13 >
  • Gangdansonrasınıokumadım
  • Hero zaten OP. Neyine taktik arıyorsunuz ki?
  • Herkes trollemiş ben dahil git split push yap hiçbir tf ye gitme 3 kişiye kadar tek kesebilirsin al kuleleri bitir en azından plata kadar.ilerisine elom yetmez black lege pm at

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.