merhaba arkadaşlar. benim uzun zamandır bir java problemim var çözemedim. bazı oyunlarda bildiğiniz gibi java istiyor. ben de istediğini verdim yükledim bilgisayara ama algılamıyor bir türlü. kaç kere farklı yerlerden indirdim , yüklenmiş gözüküyor ama oyunu açıyorum "java yükleyin" diyor... kafayı kıracam birisi yardım etsin...
www.java.com burdan indirseydin denedin mi? Denetim masasından java ayarlarıda var.
denedim. java ayarlarından uygun olanları açtım. devam ediyor sorun. ayrıca şu anda yüklü olan orjinal siteden.
Oynadığın oyun internet üzerinden mi oynanıyor acaba çünkü internet üzerindedn oynanıyosa şayet javascript adlı bir program koruma amaçlı bu javaların çalışmasını engelliyor eğer böyle bir durum warsa javascripti devredışı bırakmalısın..
javayı yüklemişsin ama ayarlardan biraz karıştırman lazım. bazen siteleri java otamatik engellemeye alıyor. onu bulup iptal edeceksin ayarlardan. örnek: mynet i bazen engelleyebiliyor kendiliğinden.
javascript yok. ayrıca dediğiniz ayar kurcalamayı önceden denedim. kayda değer hiçbir ayar yapamıyorum. hep havadan sudan ayarlar var. internet explorera ve opera ya javayı etkinleştirdim. bilgisayara reset attım falan filan. bu sadece tek bir oyun için değil. javaya bağlı hiçbirşeyi çalıştıramıyorum. neyse bu böyle kalacak galiba. yine de teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme