Şimdi Ara

Jarvan öldü mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zırh nerfü cidden vurmuş gibi yerine ne oynanabilir taşımak için soloqda platım lee öğrenmeyi düşünüyorum onun dışında rengar oyanabilir mi

• Plat olmuşun burdan yardım mı istiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hi Im Rider

Plat olmuşun burdan yardım mı istiyorsun

Ne alaka plat çok yüksek bi lig sanki
  • öhöm bura için yüksek:) sana bir doz hecarim, yarım doz kassadin, çeyrek doz urgot yazıyorum. (ciddili)

• Lee sin ne kadar nerf yerse yesin ölmedi hala oynanıyor ama öğren inceliklerini

• Jarvan V geliyormus

• Lee sin ogrenmen uzun sürer o zamana kadar da çok elo kaybedersin bence değmez daha kolay işler yapıp daha çok işe yarayabileceğin jungle champleri var

• Shaco deneyebilirsin , tutuşturla giriyorum adam hala klasik başlangıcı yapıyor :) First blood kaçınılmaz tabi , sonra zaten kendi blue mu mide salıp b atıyorum ardından karşının rede gidiyorum iğce düşüyo karşıdaki jungle oyundan , eğer orda ölürse bide iğce dağıtıyo zaten afk kalan falan da oluyo Sonra başlıyosun ganklere vahşi ve statiği bitirince tek atmaya başlıyosun zaten sonra ebedi + youmu derken bitiyo oyun genelde
  • Jarvan I ve II öldü.

• Diger yarcanlar nerften yediklerini buldular topraga verdik

• JARVAAAAN ÖLMEDİİİ KALBİMİZDEEE YAŞIYOOOORRR

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPHA LION KING

Lee sin ogrenmen uzun sürer o zamana kadar da çok elo kaybedersin bence değmez daha kolay işler yapıp daha çok işe yarayabileceğin jungle champleri var

örneğin
  • Bence hala iyi. Zaten lee, vi, jarvan, xin ve reksai her daim is yapan sampiyonlar. Simdilerde can veren jungle itemine gelen buff ile sejuani cok saglam oldu. Amumu, zac, nautilus da iyi durumda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sejuani

• Issız ajun kaldı mu ?

• JARVAN öldi mü
    isız SEJUANİ kaldı mu
    GRAVES öçin aldı mu
    emdi WARMOG yırtılur.
  • Harbi plat yüksek la size silver-bronz arası gezinip ağlayan adamlarda tavsiye isteyen bende hata
  • panthon gg wp qq izi
  • Ne jarvan öldü mü olamaz olamaz olamaazzz kessinlikle olamaz

• Jarvan'da o skillset varken böyle küçük bir zırh nerfüyle öldüremezsin, sadece alınma oranı düşer çünkü orman dönüşü zorlandı. Yeni gelen tank ormancı eşyası tank ormancıları op shit yaptığı için herhangi istediğin bir tank ormancı oynayabilirsin. Vi ve sejuani şu an bence en iyi durumda olanlar seju bu patch nerf yiyecek yemeden bence değerlendirebilirsin çok zor şampiyonlar değiller zaten. Volibear da ısırma buffından sonra şu an gayet uygun durumda ama bir vi, seju etkisi oluşturmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.