Şimdi Ara

JAPON VE KORE MALI LASTİKLERİ TAVSİYE EDERMİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Avrupalıları daha doğrusu batı medeniyetini sevmediğim için genelde ithal ürün alırken otomobil olsun diğer cep telefonu ürünler olsun uzakdoğuyu tercih ederim.

Bu japon malı lastikler nasıl ? bir conti yada michelinin seviyesine yakın lastikleri var mı? Kullanan arkadaşlardan iyi yada kötü tavsiye bekliyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 13 Kasım 2014; 13:28:42 >

-erdemli adamın yolu,bencillerin insafsızlıkları ve kötü insanların zulmüyle sarmalanmıştır ancak merhamet ve iyi niyet adına karanlıklar vadinde zayıf olana rehberlik eden kişi kutsanmıştır çünkü kardeşinin gerçek hamisi ve kayıp çocukların kurtarıcısıdır o ,kardeşlerimi zehirlemeye ve yok etmeye çalışanlardan intikamımı mutlaka alacak ve onları büyük bir öfke ve güçle vuracağım ,senden intikam almaya geldiğimde adımın tanrı olduğunu anlayacaksın.
  • Kumho Solus modelini yakın akrabamın Sorento'sunda hem karda hem normal koşullarda kullanma fırsatım oldu yaklaşık 6 ay boyunca. Kış lastiği olmadığı halde, yeterince güvenli idi. Kumho'nun Ecsta 4X modelini de aradığım halde bulamıyorum. Çünkü lastik değişim zamanı yaklaşıyor ve kafamdaki ilk tercih o şu an. Bulamazsam G.year E.Grip tercih ederim sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Lütfen evinizde yediğiniz tavuk,balık,kırmızı et gibi gıdaların artıklarını bir poşette apartmanın çöp konteynerinin içine değil YANINA ağzı açık bir şekilde bırakın. Bırakın ki kediler, köpekler kolaylıkla doysunlar. Çöp konteynerinin içine attığınızda özellikle köpekler bıraktığınız artığı alamıyorlar ya da alırken sakatlanabiliyorlar. Eziyet değil merhamet edelim !
  • 6-7 yıldır yokohama yaz toyo kış/ yaz lastiklerini kullandım.

gayet memnunum.

şu anda yaz lastiği olarak toyo kullnıyorum. orjinal japonya imalatı.

kore lastiklerini bilemem ama japon lastikleri bence gönül rahatlığı ile kullnılabilir.

bridgestone de japon lastiği sonuçta.
    -erdemli adamın yolu,bencillerin insafsızlıkları ve kötü insanların zulmüyle sarmalanmıştır ancak merhamet ve iyi niyet adına karanlıklar vadinde zayıf olana rehberlik eden kişi kutsanmıştır çünkü kardeşinin gerçek hamisi ve kayıp çocukların kurtarıcısıdır o ,kardeşlerimi zehirlemeye ve yok etmeye çalışanlardan intikamımı mutlaka alacak ve onları büyük bir öfke ve güçle vuracağım ,senden intikam almaya geldiğimde adımın tanrı olduğunu anlayacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.