Şimdi Ara

Japon-Pop / Rock ve Anisong Müzik Prensesi; REONA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Japon-Pop / Rock ve Anisong Müzik Prensesi; REONA

    Re_o_na kimdir? Kendileri gerçek ismi olarak Elsa Kanzaki`dir. "Reo_peko" olarakta bilinmektedir. Bunun anlamını bilmiyorum, sanırım bir kısaltma olmalı. 20 Ekim 1998 de Kagoşima / Japonya`da doğdu. 23 yaşın da oluyorlar. Bir şarkıcımızın dediği gibi; ay bu kız beni öldürecek :D çünkü ben Fripside`ın 2. ve artık eski solisti Yoshino`dan daha kısa olamaz diyordum ama 2 cm daha kısaymış, 1.48 , sahne de hiçte öyle durmuyor! Kendisi yakın zamanlarda yayınlanan ve bilinen anime serilerinin op ve ending müziklerini yaptı , bir animeseverseniz bunları hatırlayacağınıza eminim.


    İlkokulda öğrenciyken bir sınıf arkadaşı kendisine cosplay olmayı öneriyor ve bu Elsa`nın ilgisini çekiyor. Vocaloid Hatsune Miku (Crypton Future Media tarafından geliştirilen ve bir Vocaloid şarkı sentezleyicisi uygulaması tarafından seslendirilen bir insansı karakterdir. Hatsune Miku uzun, turkuaz renkli ve çift kuyruklu saçları ile, 16 yaşında bir kız olarak tanımlanır.) Resmi aşağıda :)

    Japon-Pop / Rock ve Anisong Müzik Prensesi; REONA

    kostümü alıp, giydikten sonra cosplay`e olan ilgisi artar. Ortaokul da aktif bir cosplayer olur ve ve 2016 da Comiket etkinliğine üstte yazdığım Reopeko ve Reona takma isimleriyle katılır. Bu arada bir anime şarkıcısı olmaya karar verir, youtube da anime şarkılarının coverlarını seslendirerek yayınlamaya başlar.


    Elsa 2017 yılın da Sacra müzik şirketi tarafından düzenlenen ses yarışmasın da finale kalmayı başarır ve youtube da cover yapmaya ara verir.


    2018 yılında; "Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online" adlı anime dizisinde Elza Kanzaki karakterinin şarkı söyleyen sesi olarak, ilk çıkışını yapar. 15 Nisan 2018'de "Pilgrim" şarkısını yayınlar; şarkı, iTunes Japonya'nın anime single listesinin yanı sıra Amazon Japonya'nın dijital müzik sıralamasında 1. sraya yerleşir. Bunu "Step Step" ve "Independence" adlı dijital single'lar izler. 4 Temmuz 2018'de mini albüm Elza'yı çıkarır; mini albüm Oricon'un haftalık listelerinde 8 numaraya kadar yükselir.


    Kendi adı altındaki ilk single'ı "Sweet Hurt" 29 Ağustos 2018'de yayınlanır; "Happy Sugar Life" anime serisinin bitiş şarkısı olarak kullanılır.


    İkinci single'ı "Forget Me Not" 13 Ocak 2019'da dijital olarak yayınlanır ve 6 Şubat 2019'da fiziksel olarakta yayınlanır; anime dizisi "Sword Art Online: Alicization"'ın ikinci bitiş şarkısı olarak kullanılır ve single ayrıca bitiş olarak kullanılan "Niji no Kanata ni" ,"Beyond the Rainbow" şarkısını da içeriyor.


    Anime dizisi Sword Art Online: Alicization'ın 19. bölümünün şarkısı. Uzun metrajlı single'ı "Prologue" 26 Haziran 2019'da Elza Kanzaki sahne adı altında yayınlandı. Üçüncü single'ı "Null" 28 Ağustos 2019'da yayınlandı.


    Dördüncü single'ı "Anima"yı 13 Temmuz 2020'de dijital olarak yayınladı ve 22 Temmuz 2020'de fiziksel olarak yayınlandı; anime "Sword Art Online: Alicization - War of Underworld: Part 2"'nin açılış şarkısı olarak kullanılıyor. İlk albümü "unknown"ı 7 Ekim 2020'de yayınladı. Reona, Hiroyuki Sawano ile "time" şarkısında düet yaptı; şarkı, anime dizisi "The Seven Deadly Sins: Dragon's Judgement"'ın bitiş şarkısı olarak kullanıldı.


    2021 yılı ilkbaharında "Nai Nai" isimli single`ı çıktı; bu şarkı "Shadows House" anime serisinin 1. sezonunun kapanış şarkısı olarak kullanıldı. Yine 2021 yılın da; "A piece of blue glass moon" adlı single`ını yayınladı. Bu şarkı "Tsukihime" animesinin açılış müziği olarak kullanıldı.


    Oldukça üretken bir anime şarkıcısı, söz yazarı ve besteci, kendisi oldukça iyi gitar da çalıyor. Halen aktif ve en az 5-10 yıl daha aktif olarak kalacak bir sanatçı. "Nai Nai" isimli parçasında sözleri nasıl ustaca kullandığını gördüm, hayran olunası, pek çok 50 yaş üzeri Japondan daha iyi bir anadil bilgisi var, bu tartışmasız.


    Bu arada cosplay sen nelere sebep oldun böyle!? iyiki de oldun :) sayende harika bir sanatçı kazandırdın anime sektörüne, hakkın ödenmez :D


    Bu kadına kesinlikle hayranım, Reonaaaaaaa ! :D (kendisi şu anda anime şarkılarının akustik versiyonlarını sergileyeceği bir turneye çıkmak üzere, başarılar Reona!)


    İlk olarak başlığa Kraliçe demiştim sonra o kadar yaşlı olmadığını düşünüp, Prenses yaptım :D


    Ve Reona`nın orijinal web sayfasına bağlantı;

    http://www.reona-reona.com


    bir kaç şarkısını da ekliyorum;


    öncelikle "Nai Nai" (Türkçe altyazılı)-(Klibi çeviren kişi işinin ustasıymış, "Nai" kelimesinin farklı anlamlarını iyi yakalamış, tebrikler.) - Bu şarkı da Reona şarkı sözlerini anime nin konusuna da tam oturtmuş , işte bu! Afferim Kız Reona :D


    Japon-Pop / Rock ve Anisong Müzik Prensesi; REONAEksen Çeviriyoutube
    Bu şarkı tamamen Japonca üzerinden çevrilmiştir. Bazı detaylar için sabitlenmiş yorumu okuyunuz. ReoNa - NaiNai 『Türkçe Çeviri』 Shadow House Ending videosunu izlerken iyi seyirler ► Şarkının orijinal linki: https://youtu.be/M8LwhRkNaSQ ► iletişim İçin: eksenstudios@gmail.com ► Discord Adresimiz: discord.gg/c2zgrfY ► Twitch Kanalım: twitch.tv/axisage ► Asıl Kanalım: www.youtube.com/axisage ► ► Sistem Özelliklerim ► Monitör: Asus VG248QE ► Ekran Kartı: MSI Amd RX 580 4GB ► İşlemci: Intel Xeon E3 1245 3.0GHz ► Ram Gskill RipjawsX 12 GB 1866MHz ► Hard Disk: WD Black 1TB ► SSD: Crucial 128Gb Sata ► Anakart: Asus P8-H61M-LX3 Plus 2.0 ► Kasa: Everest Rampage Glory G01 ► PSU: ESP 500Watt 80plus Sözler: Külleri olmayan derin gölgeler ile dolu Gözleri olmayan bir oyuncak gibi Ben; kayıbım, hiçbir yerde yokum Yok muyum? Belirsiz gözler, renksiz gözler Taklitler, beklenmedikler! Tıpkı umursamıyormuş gibi Teşekkür mü etmeliyim? Kime etmeliyim? Çeşitli cevaplar Hiçbir şey olamayacak ben Hiçbir şey yapamayan ben Yaşamam anlamsız mı? Kötü bir şey mi? Burada bulamıyorum, bulamıyorum, bulamıyorum Kendimi, kendimi Hiçkimseyi göremiyor, göremiyor, göremiyorum Ortadan kayboluyorum, elveda Mutlu değilim, üzgün de değilim Belirsiz duygularım Yetersiz olan benim Yüzleşebileceğim bir yüz dahi yok, yok, yok, yok Gülümseyemeyecek miyim? Heyecanlı değilim, tıpkı kapalı bir kabuk gibiyim "Evet" cevabı ile yalnızca beklenti yükselecek İsteksizce atıldı zarlar Zarın üst yüzünü bilmiyorum Burası da, acıyor, acıyor, acı veriyor Kendime, kendime Tadı acı, acı, çok acı Amaçsızca bir elveda Ev diyebileceğim bir yer yok, hedefim yok Kayıp bir çocuk gibi hissediyorum Yanılıyor muyum? Hâlâ anlayamıyorum, anlayamıyorum, anlayamıyorum, anlayamıyorum Artık bir önemi var mı? Bu hikayeyi bilmiyorum Strese ihtiyacım yok Bu hikayeyi sevmiyorum Gülümsemeye ihtiyacım yok Gölgeler de şekiller de Hepsini kaybedebilirim Tekrar küllerimden en baştan En baştan başlayabilirim Burada bulamıyorum, bulamıyorum, bulamıyorum Kendimi, kendimi Hiç kimseyi göremiyor, göremiyor, göremiyorum Ortadan kayboluyorum, elveda ​Ortadan kayboluyorum, elveda (Veda)​ Mutlu değilim, üzgün de değilim Belirsiz duygularım Yetersiz olan benim Yüzleşebileceğim bir yüz dahi yok, yok, yok, yok, yok Yok, ama olmasa bile Burası acıyor, acıyor, acıyor, acıyor Gülmek istememeli miyim? Minnnak bir kaç etiket Eksen ve Eksen Çeviri ve Çeviri ve Türkçe çeviri ve Opening ve Ending ve Anime ve Manga ve axisage ve ReoNa ve Nai nai ve Shadow House ve Shadow House ending ve Türkçe ve Japonca ve Japonca şarkı ve şarkı ve Nainai ve Reona NaiNai ve Reona Türkçe
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DgsrQiZ5ZRDg&q=EgQuLZpEGKmXx48GIhCP1X2AvIfJTES4Pi4DWo6kMgFy

    "Anima" / "SAO Alicization: War Of Underworld Part 2 Opening" Türkçe altyazılı


    Japon-Pop / Rock ve Anisong Müzik Prensesi; REONAZelpusyoutube
    SAO Alicization: War of Underworld Part 2 Opening şarkısı "ANIMA" - ReoNa TV Anime "Sword Art Online: Alicization - War of Underworld 2" Opening Full Version ReoNa - ANIMA İngilizce/Romaji Şarkı Sözleri:https://www.animesonglyrics.com/sword-art-online-alicization-war-of-underworld/anima ReoNa'nın resmi hesapları: Twitter: https://twitter.com/xoxleoxox Sitesi: http://www.reona-reona.com "Sword Art Online: Alicization - War of Underworld Part 2 MAL Sayfası:https://myanimelist.net/anime/40540/Sword_Art_Online__Alicization_-_War_of_Underworld_2nd_Season Copyright Info: Be aware this channel is only for promotion purpose. All music belongs to the original creators.
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DSZIYE1CgIa0&q=EgQuLZpEGKqXx48GIhD_oCKhSFF6TQKHA7JCUMaWMgFy

    Niji No Kanatani // Beyond the Rainbow // Sao Alicization 19. Bölüm Ending müziği, Türkçe altyazılı


    Japon-Pop / Rock ve Anisong Müzik Prensesi; REONAEksen Çeviriyoutube
    Bu şarkı çevrililirken ingilizce çeviri temel alınarak çevrilmiş ve japonca üzerinden düzenlenmiştir Niji No Kanatani | Türkçe Çeviri | ReoNa | Sao Alicization 19. Bölüm Kapanış müziği videosunu izlerken iyi seyirler Şarkının orijinal linki: https://youtu.be/eGYf6_yATa4 ► iletişim İçin: eksenstudios@gmail.com ► Discord Adresimiz: discord.gg/c2zgrfY ► Twitch Kanalım: twitch.tv/axisage ► Asıl Kanalım: www.youtube.com/axisage ► ► Sistem Özelliklerim ► Monitör: Asus VG248QE ► Ekran Kartı: MSI Amd RX 580 4GB ► İşlemci: Intel Xeon E3 1245 3.0GHz ► Ram Gskill RipjawsX 8 GB 1866MHz ► Hard Disk: WD Black 1TB ► Anakart: Asus P8-H61M-LX3 Plus 2.0 ► Kasa: Everest Rampage Glory G01 ► PSU: ESP 500Watt 80plus Minnnak bir kaç etiket 刀劍神域,動漫,ReoNa,虹の彼方に,ED,Sword Art Online,Niji no kanatani,Eksen,Türkçe,Türkçe Altyazı,Türkçe Çeviri,çeviri,eksen reona,Sword art online,alicization,ending,türkçe ending,Niji No Kanatani | Türkçe Çeviri | Reona | Sao Alicization Ending/Kapanış müziği,sao,桐人,刀劍神域 第三季
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DPXZBdi0oMdQ&q=EgQuLZpEGKqXx48GIhAV77HbE_cPFvPXm20r_C6PMgFy


    A piece of blue glass moon // "Tsukihime" açılış müziği , Türkçe altyazı yok :)


    Japon-Pop / Rock ve Anisong Müzik Prensesi; REONAReoNa official YouTube channelyoutube
    2021/9/1 Release 1st EP「月姫 -A piece of blue glass moon- THEME SONG E.P.」 CD https://reona.lnk.to/tsukihime_cd Digital https://reona.lnk.to/tsukihime 2020/10/7 Release 1st Full Album「unknown」 CD https://reona.lnk.to/unknown_cd Digital https://reona.lnk.to/unknown --------ReoNaをフォロー!--------- Instagram: https://www.instagram.com/reo_peko/ Twitter: https://twitter.com/xoxleoxox Youtube (Official): https://www.youtube.com/channel/UCyUh... Official web: http://www.reona-reona.com/ --------関連動画--------- ReoNa Channel https://www.youtube.com/channel/UCDGKZdgRlP__KOCgC58WeWA/featured 「月姫 -A piece of blue glass moon-」解禁映像 https://youtu.be/sMEuZGHbv-c 「月姫 -A piece of blue glass moon-」第2弾PV https://youtu.be/EbXmdilsLBo 「月姫 -A piece of blue glass moon-」第3弾PV https://youtu.be/loZ0EwjXmEs 【SAO】ReoNa - ANIMA (Music Video YouTube EDIT ver.) https://youtu.be/haCJtSnfNEg --------クレジット--------- 「生命線」 Lyrics:毛蟹(LIVE LAB.) Music:毛蟹(LIVE LAB.) Arrangement:毛蟹(LIVE LAB.) Strings Arrangement & Programming:深澤秀行 Programming & All other instruments:毛蟹(LIVE LAB.) 《生命線 -Music Video-》 Producer:渡辺洋朗(PARADE Tokyo) Director:佐伯雄一郎 Production Manager:トルシエ(PARADE Tokyo) 1st Assistant Director:樋澤与至也 Cameraman:谷 詩文(井村事務所) Lighting Director:慶野幸司(LightNix) Laser:浅原リコ(AKARICENTER) Production Design:葉山千加子(SPUIT) Hair & Make up:Mizuho Stylist:伊東栄人(100CLUB CO.,LTD) Costume Cooperation:Y's、HELLCATPUNKS http://www.reona-reona.com/
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dnj1cre2e6t0&q=EgQuLZpEGKuXx48GIhDQPGxXKsq-QEWBiND8GDo2MgFy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenissimo -- 9 Ocak 2022; 16:47:42 >







  • ReoNa`dan yepyeni ve taptaze bir klip, dün youtube kanalında ilk gösterimi yapıldı, sıcak sıcak izlemeniz için linkini hemen paylaşıyorum, iyi seyirler :) bahara yakışır , umut dolu çok güzel bir şarkı...


    Japon-Pop / Rock ve Anisong Müzik Prensesi; REONAReoNa official YouTube channelyoutube
    2022/5/11 Release NEW E.P.「Naked」 CD:https://reona.lnk.to/Naked_pkg Digital:https://ReoNa.lnk.to/Lifeisbeautiful ■iTunes プリ―オーダー受付中! https://ReoNa.lnk.to/Naked 2020/10/7 Release 1st Full Album「unknown」 CD:https://reona.lnk.to/unknown_cd Digital:https://reona.lnk.to/unknown --------ReoNaをフォロー!--------- Instagram:https://www.instagram.com/reo_peko/ Twitter:https://twitter.com/xoxleoxox Youtube (Official):https://www.youtube.com/channel/UCyUhtF50BuUjr2jOhxF3IjQ Official web:http://www.reona-reona.com/ --------関連動画--------- ReoNa Channel https://www.youtube.com/channel/UCDGKZdgRlP__KOCgC58WeWA/featured 【SAO】ReoNa - ANIMA (Music Video YouTube EDIT ver.) https://youtu.be/haCJtSnfNEg --------クレジット--------- 「ライフ・イズ・ビューティフォー」 Lyrics:傘村トータ(LIVE LAB.) Music:傘村トータ(LIVE LAB.) Arrangement:荒幡亮平 Strings Arrangement:宮野幸子(SHANGRI-LA INC.) 《ライフ・イズ・ビューティフォー -Music Video-》 Producer:山本大介(629 inc.) Director:北平誠治 Production Manager:西牧 玲(629 inc.) Cameraman:佐々木尚 Lighting Director:高橋雄一郎(童夢) Hair & Make up:Mizuho Stylist:伊東栄人(100CLUB CO.,LTD) Costume Cooperation:HELLCATPUNKS http://www.reona-reona.com/ #ReoNa #Naked
    https://www.youtube.com/watch?v=Dt1KumWl2NI
  • yakında çıkacak olan (11 Mayıs 2022) "Naked" isimli yeni albümün 2. şarkısına çizgi tarzında yeni bir klip yapıldı , dün ilk gösterimi yapılan klibi ekliyorum; bu arada bir arkadaşımızı da dünkü en gösterimde gördüm, nasıl beğendiniz mi?


    ReoNa 『テディ』 -Lyric Video- - YouTube




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenissimo -- 26 Nisan 2022; 14:18:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.