< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Japon gazeteciden, Japonya'da kürtleri hedef alan ırkçı paylaşım!

-
-
Japon Irkçı bir faşist, Solcu - açık görüşlü refah ülkesi olan İsveç üzerinden bu ırkçı yaklaşımını devam ettirmiş!
https://x.com/v1QmNgkvgB31710/status/1926238476317479230
quote:
Japonya'da doğum yapmanın ücretsiz olması nedeniyle, doğum yapmak için buraya gelen hamile kadınların akını olmuyor mu? Kesinlikle mülteci değiller. Çocukları büyümeden lütfen bunları hemen sınır dışı edin. Kürtler arasında doğum oranının düşmesiyle mücadele etmeye çalışırsak ne olur?
Japonya İsveç gibi olacak!
Kesin ümit başkanın işi. bu japonlar "geri kafalı" "tembel" "işe yaramaz" tam faşo!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben türk kürt, laz veya arap toplumlarının yabancı kültürüne uyuşmadığı sürece ülkelerinden çıkmaması gerektiğini düşünüyorum. düşünce özürlü oldukları için, kendi toplumlarının neden böyle olduğu gerçeğini göz ardı ederek bir de bunu yurt dışına taşıyorlar. Arkadaş senin kültürün yüzünden ülken bozuk bunu anlayamadın mı? Neden o bozuk kültürünü yurt dışındaki gelişmiş kültürlere götürüyorsun? Hak ediyorlar abi yani. Adamlar vahşi. Celal şengör'e laf ediyorlar anadolu türküne hakaret ediyormuş güya. Ya baba bir gün istanbulda gez küfretmiyorsan gel yanıma.
-
Japon gazeteciyi destekliyorum. İyiki erkenden farkına vardılar da ülkelerinde olan küçük grubu ya bize postalarlar ya da kalanları da asimile eder geçerler.
-
Birlikte manga okumuşuz, anime izlemişiz
Sushideki balık prinç gibiyiz, ayrılamayız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 24 Mayıs 2025; 20:39:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu üye saçma sapan açtığı konular ile meşhurdur. Kaale almayın.
-
bunlar hep nazi özentiliğinden oluyor. bak almanlara. ne kadar mutlularken, bu sağcı faşo almanlar heç memnun değüller!
https://x.com/i/status/1926332856881562111
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
japonya, isveç gibi olacak diye endişeliler. isveçte neler oluyor bilginiz var mı? japonlar endişelenmekte çok haklı.
-
Adamlar 5 milyon yıldır ordalar kimi niye eleştiriyor.
Şaka maka akepeden bir kınama gelmesi lazım malum kürt açılımı.
5000 yıllık kürt kenti Tokyo var orada Japonda kimmiş.
-
Capon hökümeti bize bahmiyiiii
Foşik capon hökümeti
Şehirlerine kürtçe tabelalar koyarlarsa sükunet olur, kimse sorun yaşamaz
-
Yakuzaları göreve davet ediyoruz.
En Beğenilen Yanıtlar

Japon gazeteciyi destekliyorum. İyiki erkenden farkına vardılar da ülkelerinde olan küçük grubu ya bize postalarlar ya da kalanları da asimile eder geçerler. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X