Şimdi Ara

Jant plasti dip hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkdaşlar merhaba. 2006 model focus ghia var bende ve jantları siyah plasti diple boyamaya çok niyatlıyım kafayı koydum ama bir iki sorum var. Birincisi fiyat durumları eğer kendim yaparsam ne kadara patlar birine yaptırırsam ne kadar patlar. ikincisi ise kendim yapabilir miyim sizce?



  • Kendiniz yapabilirsiniz,o kadar zor degil.Jantlari sokup yaparsaniz daha saglikli olur uygulama acisindan.Yaparken janti yerde degilde karsinizda tutup,cevire cevire boyarsaniz daha homojen olur.Yerde spreyin puskurtmesi saglikli olmuyor.Benim tavsiyem parlak alin,mat biraz daha lastik gibi ve kir toz cok cabuk tutuyor.Parlak katmani nedeniyle daha kolay temizlenebilir.

    http://www.plastidip.com.tr/index.php?route=product/product&path=71_66&product_id=191

    Bu tur bir kampanya var fiyat iyi.Ben performix plastidipin kampanyasi vardi ondan aldim ama tup sprey gondermiyorlardi o zaman.Kavanoz+sprey tupler gibi uygulamasi vardi.Performix orjinal plastidipi cikaran firma ve amerikan mali.Bu gonderdigim linkteki ve digerleri ayni urun degil.Kalitesi nasil bilmiyorum.Performixin tek kutusu 50tl civarinda,3 kutu boya+1 kutu parlatici 200 tl civarina gelir.Bu arada bazilarinda boya direk parlak geliyor,bazilarinda da mat+parlatici geliyor.Siyah boya zaten mat siz parlatmak icin ayri bir sprey daha uyguluyorsunuz.Parlak yerine altin,bronz,gumus gibi efektlerde kullanabilirsiniz.

    Yaklasik 2-2,5 yildir benim jantlarda var.Lastik degisimi sirasinda surtunen yerler ve bijon agizlari disinda deforme olmadi.Deforme olan yerlerede tekrar uyguluyorum kapatiyor :) Parlaklik azalincada biraz parlatici uygulamak tazeliyor boyayi.

    Performix:https://www.plastidipstore.com/index.php?route=common/home

    Disarda yapan bayilerde var ama fiyat al derim oncelikle.Birde araba sabahtan aksama kadar orda kalir iyi ihtimal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 14 Aralık 2015; 23:47:09 >




  • HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de sprey tabancasi var ve mat yqptirmak istiyorum siyah.

    Resim atabilir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr.Ryzz kullanıcısına yanıt
    Bendekiler suan parlak.Boya direk parlak degilse zaten tum plastidipler mattir.Parlatma efekti sonradan uzerine uygulanir.Yukarida gonderdigim site kendi dolum yaptigi icin siyah icine parlatici ekleyerek dolum yapiyor.Tabancanizda varsa litrelik olarak satilanlardan alabilirsiniz.Litreliklerin soyle bir avantaji var istediginiz boya,parlatici efekt vs ne varsa karistirip uygulayabilirsiniz.

     Jant plasti dip hakkında


    Mat olan orjinal plastidip matligi,parlaklik mat uzerine parlatici uygulanarak veriliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.