Şimdi Ara

Janna ve Fizz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Janna ve Fizzin ülkesini tahmin edene beşüz var beşüz janna ben soloyum dedi eyvallah dedim gıral sensin pd yaptı dedim hızlı koşmak içindir berserk bot yaptı atack speed için dedim neyse onu geçtim fizz jungle yaptı ve bu build karşısında sadece ignoreledim ağzımı bozmadım bile ve sonuç mu

Janna ve Fizz

brhohohoooooo !

• Böleleri oyundan soğutur valla :D Ama anlamadığım birşey var.Defeat oyunda 141 ip ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daqadaqa

Böleleri oyundan soğutur valla :D Ama anlamadığım birşey var.Defeat oyunda 141 ip ? :D

ıp boost
  • Ayrıca fizz gayet güzel kasmış, bir wits end falan da olabilirmiş ama, sen jungle fizze ap kasmasını mı bekliyorsun? Ayrıca solotop ad janna da güzel olur aslında. Ikisi de mantıklı seçimler bence.
  • buda birşeymi geçen eldeki olayı anlatamam bile nocturne ile dağıtıyorum resmen bütün kulelerimiz full hpde karsı takımda kule kalmamıs oyunun sonuna doğru bir feedlediler vayne e adamda iyi kaçıyor yakalayamadım sonra bizim kuleleri yıkmaya basladılar yalvardım resmen def yapın diye ama dinlemiyorlarki öldü ileri zekalılar bende kurtaramadım malum 2v1 birini öldürdüm vayne öldürdü beni oyun bitti kaybettik yok böyle birşey.

vayne ile scorlarım aynı (28-13-12) nasıl olduysa ama benim takım 2 tank olmasına rağmen, üstelik scorlarda iyiydi, çok fena feedlediler.

her neyse geçmiş olsun sanada ''im op your mom is op''.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85F6DAFC6 -- 21 Nisan 2012; 1:15:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.