Şimdi Ara

James Harden Hangi Takıma Transfer olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuanki tabloda Brooklyn Nets çok yakın görünüyor ve Harden da bizzat Durant ile birlikte oynamak istiyor ancak James Harden gibi bir oyuncunun takasa açık olması muazzam bir olay, dolayısıyla 30 takımdan Harden’ı kadrosuna katmayı düşünmeyecek takım bulamazsınız. Bu 30 takımdan James Harden için teklif verebilecek parçaları olan takımlar ise sınırlı:
    BROOKLYN NETS ( Spencer Dinwiddie+Caris Levert+Jarret Allen+Tauren Prince+2-3 adet ilk tur draft hakkı )

    PHİLADELPHİA 76ERS ( Sixers Ben Simmons’ı vermeden Harden’ı alamayacağının farkında. Çok keskin bir yol ayrımındalar. Ya geleceği aşırı parlak ama Embiid ile uyumsuz Ben Simmons ya da minimum 2 yıl şampiyonluk favorisi sayılabilecek bir kadro. Bu takasta Rockets Furkan’ı, Richardson’ı ve Thybulle’u isteyebilir ancak Sixers 5 ilk tur draftı verir yine de bunları vermek istemez.)

    BOSTON CELTİCS ( Danny Ainge sahip olduğu genç ve potansiyelli kadroyu korumak istiyor doğal olarak, Tatum ve Brown takasa kapalı olmak zorunda onlar için. Bu yüzden Elleri çok daralıyor, Kemba, Hayward gibi maaşı kabarık, overpaid oyuncuları Houston istemeyecektir. Dolayısıyla Jaylen Brown’ı takasa sokmak zorundalar ki o da yetmeyecektir, Boston bu takas için Jaylen Brown, Marcus Smart, Robert Williams ve birkaç ilk tur draftını gözden çıkarmak zorunda. )

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Bence kalıcak huston da , brooklyn için bence çok yanlış bi hamle olur keza takas ta vericekleri parçalar brooklyn için çok önemli parçalar , irving durant ve harden gibi en önemli yetenekleri bire bir skor olan kariyerleri gereği topsuz oyunda kendilerini fazla geliştirmemiş , durant dışında savunma konusunda ciddi problem yaratan bu 3 oyuncuyu ayni anda sahada nasıl tutacaksın , hadi bunları bi şekilde çözdün en önemlisi topu nasıl paylastiricaksin ..

    Phi için de tam tersi çok çok iyi bi tercih olur , ben simmons kesinlikle yarattığı beklentiyi karşılayacak bi oyuncu değil , sut problemi onu her zaman 2 gömlek aşağı çekicek ..

    Boston içinde çok çok gereksiz bi hamle olur , boston un tek ihtiyacı mobil, yardim savunmasında başarılı, ribaund cu bi uzun , çünkü boston zaten genç ve yetenekli bi çekirdeğe sahip , isin tecrübe kısmı kemba da , skorerler tatum ve jaylen brown , koç nba in en iyi koçu, tek ihtiyaçları bi uzun ve zaman ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.