Şimdi Ara

Jailbreak Sonrası App Store

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size bir sorum olacaktı iki tane hesabım var biri us diğer tr smash cops diye bir oyun var hepiniz bilirsiniz us hesabım giriliyken uygulamayı güncellemek istediğimde bana uygulamayı satın almalısın diyor bende zaten uygulama var (installoustan indirmedim). aynı şekilde tr hesabıma geçiş yaptığımdada uygulamayı satın almalısın diyor ne yapmalıyım ?

Orijinalden alıntı: firstclass34

Arkadaşlar size bir sorum olacaktı iki tane hesabım var biri us diğer tr smash cops diye bir oyun var hepiniz bilirsiniz us hesabım giriliyken uygulamayı güncellemek istediğimde bana uygulamayı satın almalısın diyor bende zaten uygulama var (installoustan indirmedim). aynı şekilde tr hesabıma geçiş yaptığımdada uygulamayı satın almalısın diyor ne yapmalıyım ?

Jb(inst...) ile güncelle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion -- 20 Temmuz 2012; 20:01:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Her iki hesap için de iTunes'u yetkilendirdiniz mi?

evet yetkilendirdim sorunsuzdu düne kadar bugün nolduysa oldu hocam.

Orijinalden alıntı: GencayA

Hangi hesaptan indirdiysen o hesapla rahatlıkla güncellenmeli aslında.

güncellemedi maalesef smash copsu jailbrakten önce indirmiştim tr hesabına kayıtlıydı. giriş yaptım ama nafile

Orijinalden alıntı: Biologisto

bilgisayardan dene

deneyeceğim teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: Biologisto

bilgisayardan dene

deneyeceğim teşekkürler.

Sorun değil:::

Benim yaptığım zahmetli yol, uygulamayı siliyorum tekrar yüklüyorum anca ozaman istediğim hesaptan güncelleyebilmiş oluyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pistachio

Bu sıkıntı bende de var. Amerikan ve Türk hesabım var, biara hiç sorun çıkmıyordu fakat artık güncelleme geldiğinde amerikan hesabın şifresini istiyor sürekli. Çözümü varsa çok mutlu olurum.

Benim yaptığım zahmetli yol, uygulamayı siliyorum tekrar yüklüyorum anca ozaman istediğim hesaptan güncelleyebilmiş oluyorum.

hocam evet doğru söylüyorsun amerikan hesabının şifresini istiyor sürekli tek çözümü o mu ?

Orijinalden alıntı: myfranco

IAP gibi bir durum var mı?

hayır hocam yok normal zamanda satın aldığım bir uygulama.

quote:

Orijinalden alıntı: pistachio

Bu sıkıntı bende de var. Amerikan ve Türk hesabım var, biara hiç sorun çıkmıyordu fakat artık güncelleme geldiğinde amerikan hesabın şifresini istiyor sürekli. Çözümü varsa çok mutlu olurum.

hocam evet doğru söylüyorsun amerikan hesabının şifresini istiyor sürekli tek çözümü o mu ?

Ben başka yol bulamadım malesef. İnşallah vardır kolay bi yolu

Up arkadaşlar 29 tane güncelleme birikti bir çözümü yokmu ?

Appsync ve installousu kaldırıp
    Problemli appi silip sonra sırasıyla installous U sonrada ilgili app i kurdugunuzda problemin çözülmesi gerekiyor

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Up arkadaşlar 29 tane güncelleme birikti bir çözümü yokmu ?

Appsync ve installousu kaldırıp
    Problemli appi silip sonra sırasıyla installous U sonrada ilgili app i kurdugunuzda problemin çözülmesi gerekiyor

teşekkürler yardımlarınız için deneyeceğim sonucu yazarım.

Edit: Yaptım olmadı başka bir çözümünüz varmı yani ikiside yetkili 29 tane güncellemenin hiçbirini yapmıyor zamanında para ile aldığım uygulamaların bile eski türkiye hesabında olanlarıda yapmıyor silip silip tekrar yüklemek çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PathWizard -- 2 Eylül 2012; 17:10:28 >

"Everything around you that you call life was made up by people that were no smarter than you.
    And you can change it, you can influence it…"
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

2 hesap kullanmak çok sıkıntılı hele benm gibi 4-5 hesabi birden zorunlu şekilde kullanıyorsanız telefonunuz her an bir akrabanızın yüzünden tonlarca app ile dolabilir

aynen hocam olmadı uygulamaların listesini çıkartıp hepsini US hesabına geçiricem başka çare yok ama zamanında çok para verip aldığım uygulamalarda vardı.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.