Bildirim
Jailbreak hangi sürümü tavsiye edersiniz? Son sürüm ne?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
????
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bazı şeyler farklı olsaydı, bazı şeyler farklı olurdu... -
quote:
Orijinalden alıntı: hakansnet
????
Foruma biraz baksaydın, 9.2.1 son sürüm ve jb yok ve hayır, 9.2.1 altındaki sürümleri yükleyemezsin._____________________________ Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım. -
Benim telefonum şu an 8.3 ben bunu yükseltirken hangi jb varsa ona göre yükselteceğim. Öyle yapılmıyor mu ?
Anlayan biri yardım edebilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bazı şeyler farklı olsaydı, bazı şeyler farklı olurdu... -
8.3 sürümünü şu an itibariyle sadece 9.2.1 sürümüne yükseltebilirsin ve 9.2.1 sürümümde jb yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben jb siz kullanmak istemiyorum iphonu. Peki nasıl güncelleme yapacağız.
Mesela 9.0 a kayıtlı bir yükleme yapılamaz mı?
quote:
Orijinalden alıntı: hakansnet
Ben jb siz kullanmak istemiyorum iphonu. Peki nasıl güncelleme yapacağız.
Mesela 9.0 a kayıtlı bir yükleme yapılamaz mı?
Olmayacağını daha başka nasıl anlatabiliriz bilmiyoruz. Eğer senin dediğin olsaydı, hiçkimse aylarca jb gelsin diye beklemezdi, eski sürüme döner, olur biterdi._____________________________ Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım. -
Ben eski sürüme döneyim demedim. Benim sürümüm 8.3
Ayrıca ben bekleyenleri yeni sürüm yapan yada teli yeni alanlardır diye düşünüyordum.
Kardeş 9.3 dışında başka bi sürüme yükleyemezsin. Son sürüm o ve onun için de jailbreak yok. Nerden öğreniyorsunuz istediğiniz sürümüne geçme fikrini anlamıyorum. Jailbreak'siz kullanmak istemiyorsanız o zaman elinizdeki ile idare edin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler