Şimdi Ara

Jaguar x type .direksiyon sertlesme sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar jaguar x type 2.0 D sahibiyim direksiyon da hissedilir bir biçimde saertlesme yasamaktayim ama herşey yapıldı bir sürü usta hatta borusan da da kimse bir anlam veremedi belki sizler den bir bilen çıkar.

    Araca yapılan işlemler

    Devirdaim pompası ile direksiyon pompası sıfır olarak değişti
    Direksiyon hidroligi tam
    Lastik basıncı normal
    Alt takım rotil foryo sincak vb hersey sıkıntısız
    Amortisör kule gergi yay sağlam
    Volan vb vergi bilyalari yeni

    Aklima gelemeyen bir sürü islem daha. Yani anlayacaginiz Jersey sifirlandi direksiyon onceden jus gibiydi simdi a normal bir sertlesme yasiyorum sizce baskaca ustalarin bike aklina gelmeyen sebeb nedir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • bende x type 2007 dizel sahibiyim. bahsettiğin olay sanırım biraz kronik. gaza yüklendiğinde çok siyah duman atması gibi . çok şükür fazla bir masraf etmedim araca fakat 170.000 km yaklaştıkça alakasız sorunlar veriyor ,çok kurcalatmamak daha iyi. Senin bahsettiğin sorunda lastiğin taban kırmış olabilir bende de olmuştu düzeldi. sağsola çevirirkende ses yapıyordu. ama yinede çok memnunum, hastalık bu çünkü. içeriyede çok yol sesi alıyor arkada oturanlar bazen rahatsız bile oluyor o nasıl çözülür bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • direksiyon kutusuda olabilir , direksiyonda boşlukta olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direksiyondaki sorun kronik dediğiniz gibi. Siyah duman bende de var bu dizel motor için normal ama ben egr yi kapattirdim daha da bi siyah duman atıyor. Ses konusuna gelince bir çok lüks arabadan daha az ses alıyor emin olun.
    dreksiyon kutusu olabilir zaten en son çare değişim olacak gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende 2008 x type 2.0 d sahibiyim ayni direksiyon sertleşme sorunu bendede var.Pompayı değiştirecektim değiştirenler sorun hala devam ediyor diyor ? Acaba kutu mu komple değişmeli ? Birde motor soğukken direksiyon daha yumuşak motor ısındıkça sertleşiyor taş gibi oluyor. Siyah duman az da olsa bendede var maniffolt felan temizlettim Egr yi iptal ettim suan atmıyor gibi yol sesi çok almıyor ama kafasına takanlar kendileri yakıtım yapabilir davlumbazları söküp içine yapılıyor baya bir ses aZalıyor. Yalnız su direksiyon işi canımı sıkıyor ne yapmalıyız ? Kimse kesin sundan diyemiyor eskiden tüy gibiydi direksiyon şimdi kamyon gibi :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.