Şimdi Ara

JagPanther

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar JagdPanther aldım sizce en son topu açmalımıyım.1000 kredi civarı mermi ücreti var.IS-3 kadar kasıp da bırakmamın nedeni mermi ücretiydi.15 K Mermi parası gelyodu.Tamir parasıyla birlikte bana 3-4 k kalıyodu.Yani Son topu alınca kar eder miyim?

• kar etmekden bahsetmiyeceksin tier7+ üstünde tier 10 da tamir ve mermi 30kdan aşağı olmaz kv-1 gibi tier5 ile para kas jagpz-e100 ile harca stress at :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaku06

kar etmekden bahsetmiyeceksin tier7+ üstünde tier 10 da tamir ve mermi 30kdan aşağı olmaz kv-1 gibi tier5 ile para kas jagpz-e100 ile harca stress at :)

O zaman şöyle diyim çok fazla zarar eder miyim
  • premium hesap yoksa normal bir oyuncu 10k zarar eder. kötü oyuncu 20kya yakın çok iyi oyuncu 30kya yakın kar eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaku06

premium hesap yoksa normal bir oyuncu 10k zarar eder. kötü oyuncu 20kya yakın çok iyi oyuncu 30kya yakın kar eder.

Şu anlık o topu almayım o zaman :)
  • elinde saglam bir para kasma tankı olmalı ne olur ne olmaz kv1 isini gorur ya da type34

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 tier premium tank al kurtul tier 5 tank aramaktan.
  • kesinlikle 2 gun once IS6 aldim 7m para kazandirdi oyundan tad almaya basladim e100e HE mermiyi takip dehset saciyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan premium tank alma. Önümüzdeki günlerde gamescom olacak o ara indirim fln yaparlar biraz bekle. Sitede takvim var ordan etkinlikleri takip et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.