Şimdi Ara

Jade Mortal Kombat 11'de Oynanabilir Olacak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bugün bir yorum gördüm biizm yerli forumlardan birinde. Adam demiş ki " Mortal Kombat 11 fazla özenti olmuş, Injustice 2'yi kopyala-yapıştır yapmışlar " falan... Yahu arkadaş Mortal Kombat X evet hızlı oyundu, katılıyorum. Combo sistemi üzerine kurulu çatır çutur bir oyun.

    Fakat Netherrealm'in düşüncesi şu, özellikle X'te 4-5 tane comboyu gözü kapalı yapan bir psikopatla henüz yeni alışmaya başlamış birisinin arasında resmen denge sıkıntısı vardı. Fakat 11'de biraz daha geniş kitlelere hitap edebilmek için refleks'e dayalı bir yapı gelmiş gibi geldi bana.

    Kaldı ki oyunun yavaş olduğundan falan bahsediliyor. Valla ben öyle bir yavaşlık falan da göremedim. Özellikle Kabal ve Jade videolarında gayet de kafa göz dalıyor karakterler.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deswaaa

    Tamamen ergen kitleye hitap eden çöplükler
    Dünya nın en vahşet oyununa ergen kesim dedi cahil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 15 Şubat 2019; 19:41:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin gibi kekolar olduğu sürece oyun firmaları aç kalmazlar saygılar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BSC de yorumlar, yorumlara göz gezdirmek keyifli,tartışsak bile keyif almasını bilmeliyiz,sonuçta binevi sohbet. Şunu unutmamak gerekir saygı sınırlarını aşmamak her zaman bulunduğumuz ortamı kaliteli yapar ve aile ortamı yapar.
  • bu oyunda mekanikler ve grafikler tamamen değişmiş. Az buz bir değişme yok. Bunun aksini söylemek adamların hakkını yemek olur. Zaten ortalama 4 yılda yada 3 yılda bir MK çıkarıyorlar. Ubi gibi her sene çıkarıp işin cılkını çıkarmıyorlar. Ed Boon ve ekibi işini iyi yapıyor. Kim ne derse desin. MK Efsane bir dövüş oyunudur. Sadece MK vs DC Universe de işleri berbat ettiler. Ondan sonra gelen tepkilere göre yollarını çizdiler ki o da çok güzel oldu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    Bu tip oyunlarda mekanikler de yapacağınız ufacık değişiklikler çok ciddi farklar yaratıyor. Bu tip oyunları pro oynamıyorsanız yada özel zaman harcamıyorsanız size öyle gelebilir ama işin aslı öyle değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jarkaman

    Bu tip oyunlarda mekanikler de yapacağınız ufacık değişiklikler çok ciddi farklar yaratıyor. Bu tip oyunları pro oynamıyorsanız yada özel zaman harcamıyorsanız size öyle gelebilir ama işin aslı öyle değil.
    Fifa örneğini verdim, derinlemesine oynamayan aynı fifa der, ama pro adam ufak tefek değişiklikleri bilir bundan memnunda olur, mesela ben fifa 19 dan şu an çok ama çok memnunum ( fut hariç orada denge yok ) bu oyunda böyle sadece proları memnun eden yeniliklerse okey sorun yok, ben beklediğim yenilikler daha farklı, mesela seçtiğimiz bir karakter ile ilerlemek, bölüm bölüm değilde belki 3 boyutlu bir sistem belki tepeden belki yan ama yine ilerlediğimiz bir tek kişilik mod en azından, ama ilerde birileri dövüş oyunlarını başaralı bir şekilde 3 boyuta geçiricek ama ne zaman, ronda rousey için alıp oynucam o ayrı :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 18 Şubat 2019; 13:38:43 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.