Şimdi Ara

Jack wolfskin mont 180 lira!!??!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
20.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: c a g a t a y

    aliexpress'ten anahtarlıktan ampüle, elektronik parcadan araç parcasina kadar değişik yelpazelerde ürünler aldım. Son aldığım ürünlerden bir tanesi Jack Wolfskin outdoor mont ve bir tane de Adidas ZX 750 ayakkkabı.

    Özellikle tekstil (giyim) ve ayakkabı almayı düşünen arkadaşlar, bir kere şunu kesinlikle aklınıza sokun ORJİNAL ÜRÜN almıyorsunuz. Orjinali çok iyi taklit edilmiş imitasyon/fake ürünü alıyorsunuz. Ayağınızdaki Adidası gören gerçek mi imitasyon mu anlamaz. Peki fark ne? Kullanılan malzeme tabiki.

    Bilenler bilir; Jack Wolfskin kabanlar Texapore denilen Jack Wolfskin tarafından geliştirilmiş kendi TradeMarkı bir kumaş kullanır. Su geçirmez ve hava alır bu kumaş yumuşak ve hafiftir.
    Ancak Aliexpress ten aldığınız mont TASLON denen çadır vs üretiminde kullanılan bir çeşit naylondur. Taslon da su geçirmez ve hava alır (!). (bknz ek fotograflar)
    60-70 USD gibi bir fiyata aldığınız bu ürünler ASIL ları gibi yıllarca giyebileceğiniz ürünler değildir, kullanıma bağlı 1-2 sene içinde elinizde kalır.

    Aynı montu sanalpazar ve sahibinden sitelerinde 300 TL ye satanı gördüm :))

    Saygılarımla
     Jack wolfskin mont 180 lira!!??!!

    hepsi mi sahte peki. morhipo falan annem alıyor da




  • belediye dağıtmış gibi herkeste var
  • Hound Dog kullanıcısına yanıt
    bu ucuzluk sitelerinin bir çalışma mantığı var, çakma satmıyorlardır heralde ama ben mesela limangodan sanırım jack&jones tişört almıştım en fazla 3-4 ay kullandım sonra rengi soldu falan evde giyiyorum artık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.