Şimdi Ara

Jack&Jones Tişörtlerinden Giyen Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum yaz geliyor. Geçen sene Pull&Bear'dan aldığım tişörtlerin bir çoğu 2-3 yıkamadan sonra yamuldu, çekti, rengi attı. Sağlam ve güzel birkaç tişört almayı düşünüyorum. Jack&Jones'da tişörtler 40 lira civarı ama kalitesi nasıldır ? Giyen, kullanan var mı aramızda Ayrıca düz renk, üzerinde aşırı yazı vs. olmayan. Pembe, sarı vb. gibi cırtlak renkleri olmayan, güzel tişörtleri olan bir mağaza biliyorsanız önerileri beklerim Tiffany'de de güzel tişörtler vardı bi ara.

• hacı siz bu iş için para mı alıyonuz aylık ne kadar alıyonuz sigorta felan var mı yol parasını veriyolar mı?
  • ben de t-shirt alcam mesajım dursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neonight

hacı siz bu iş için para mı alıyonuz aylık ne kadar alıyonuz sigorta felan var mı yol parasını veriyolar mı?

Hangi iş papaz ?
  • cek cons sağlamdır, ben hırkalarını giydim daha çok, gayet güzel hiç bi deformasyonu olmadı t shirtleri de sağlamdır eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangibirey -- 1 Nisan 2011; 10:28:58 >
  • Yaz bası jackjones da indirim oluyor tshirtleride sağlam giyiyorum bib10 tane vardır 20 tane falanda pull and bear var ama gayet sağlam o sorun yıkamada olmasın yanlış derecelerde çünkü ben çok seviyorum o markayı ama zarada giyiyorum aynılar neden berdesen puLl zaten zaraninnn magazasii
  • 1.000.000.000.000 tl dahi versen çeker :D rengi atar güneş her rengi alır.
  • Jack&Jones iyidir, güzeldir. 3-4 tane tişörtüm var, bunun dışında yazlık ince mont tarzı üstleri çok çok iyi. Yakın zamanda o tarzda bir üst almayı da planlıyorum.

Boyner tarzı yerlerde müthiş indirimler oluyor, geçen sene 35 liralık tişörtü 7 liraya aldım. Tavsiye ederim.
  • Polo da güzel indirim var.

44 Liraya inmiş t-shirtler

ilgililere duyurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Registry

quote:

Orijinalden alıntı: Neonight

hacı siz bu iş için para mı alıyonuz aylık ne kadar alıyonuz sigorta felan var mı yol parasını veriyolar mı?

Hangi iş papaz ?

Reklam işi işte peder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.