Şimdi Ara

Jabra Elite 75T (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
12
Favori
32.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim, bunu aldım diyelim bununla şarj kutusuna sığacak mı acaba bilginiz var mı? 3 çift yazıyor bir de hepsi aynı boy mu yoksa yine küçük orta büyük olarak üç çift mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B a t h o r y kullanıcısına yanıt
    Ben bu ürünü Amerika'dan getirttigimde 3 farklı ebat gelmişti; ama yinede teyit etmek için siteyi arayıp sorun derim. şarj kutusuna da sığar diye düşünüyorum. yine de bu soruyu da sorun sonra sıkıntı yaşamayın. Bende bütçeyi ayarlayabilirsem 75t alıp direk bu üründen alicam da malum pandemi bütün dengeleri altüst etti...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jabra ya mesaj attım, bu satıcıya da sorarım onların cevabına göre birşeyler yapacağım ve burdan bilgi vereceğim belki benimle aynı sorunu yaşayan olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyem; en sağlıklı ve en hızlı bilgiyi jabra nın https://twitter.com/jabrasupport twitter hesabına özel mesaj göndererek alırsınız.
  • Selamlar,

    Bende yorumlarda bahsedilen kadar yüksek ses çıkmıyor. Yani ses iyi de kısma ihtiyacı duymuyorum hatta 1-2 tık artsa iyi olur diye düşünüyorum. Sesi nasıl arttirabiliriz servise mi vermeliyim?

    Elite 75t modeline sahibim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aligur16 kullanıcısına yanıt
    Android mi kullanıyorsunuz?

    Benim Samsung Note8'de deneyimlediğim, hem kulaklık üzerinden hem de telefon üzerinden ayrı ayrı ses kontrolü yapıldığı. Yani telefonda son ses açık olsa da kulaklık üzerinden ses artırmadıkça en yüksek ses seviyesine ulaşmıyor. Sağ kulaklığa basılı tutarak kulaklığın ses seviyesini de artırmayı deneyin.

    Buna rağmen ses düşük geliyorsa jabranın jabrasupport twitter hesabına ingilizce özel mesaj ile sorununuzu anlatın, yardımcı olurlar
  • 007jami kullanıcısına yanıt
    All the sound quality comments I come across on the internet is that it is extremely good. But, I do not get the sound high enough. It sure needs to be higher than it is now. I use Jabra elite active 75T. I already tried amplifying the sound - pressing the right buttons on both the phone and the earpiece - but still not good enoguh. You guys have any ideas?

    Bunu yazdım bakalım ne dicekler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son güncellemeden sonra ses bende belirgin şekilde düştü aynı sorunu yaşayan var mı? Güncellemeyi geri alma şansımız var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B a t h o r y kullanıcısına yanıt
    Jabra Elite 75T

    Hocam şöyle bir yanıt geldi ben yaptım düzeldi biraz ses

    Edit: tamamen düzeldi kısma ihtiyacı duyuyorum şu an



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aligur16 -- 13 Haziran 2020; 0:36:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostun bu dediklerini yaptım Sound + keşfet bölümünde güncelle yok zaten baktığımda güncel gözüküyor Şöyle yaptım

    1 telefonun bluetooth bölümünden 75 i sildim
    2 kulaklıkları çıkardım ikisine de basılı tuttum mor ışık yanınca bıraktım
    3 sonra telefonla kulaklığı eşleştirdim
    4 jabra uygulamasına gittim keşfet bölümünde güncelleme yok, kulaklık cihaz yazılım bölümünden baktım yazılım güncel diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B a t h o r y kullanıcısına yanıt
    Bende de güncelleme var demedi. Ama ses düzeldi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aligur16 kullanıcısına yanıt
    Süper, E ben size demiştim
  • https://www.complyfoam.com/products/tg-jabra2-truegrip-pro-for-jabra-true-wireless/ burda yazılanlara göre uyumlu olduğu gözüküyor almak isteyenler için linki göndermiştim bı kaç mesaj önce bilginize

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1000-1500 limit arası kulakiçi modeli kulaklık arıyordum. 1 haftadır mevcut modeller arasında yaptığım incelemeler sonucu Jabra Elite Active 75 T 'de karar kıldım ve N11'den siparişini geçtim.
    Umarım doğru seçimi bulmuşumdur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 19 Haziran 2020; 12:54:46 >
  • yolcum kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun diyorum. Aramıza hoşgeldiniz

    Bence doğru seçim olmuştur. Zaten gelince kulaklığı denedikten sonra anlayacaksınız. En son sürüme güncellemeyi muhakkak yapın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007jami -- 19 Haziran 2020; 14:11:11 >
  • 6 aydır kullandığım airpods pro modeli, spor yaparken kulaklarımdan düşecekmiş gibi olduğu için bu modeli aldım 1-2 gün önce. Tıslama olayını okumuştum daha önce. Bende de sol kulakıkta tıslama var. Ama sürekli olmuyor. İlk taktığımda yok mesela. 1-2 dk sonra başlıyor. Müzik açınca hissedilmiyor. Müziği durdurunca, tıslama yine yok. ama 1-2 dk sonra tekrar başlıyor (müzik çalmaksızın)
    Başka bir sorun da şu. Dün mesela 2 saat taktım yürüyüşte. Gayet düzgün çalıştı. Bu sabahki sporumda, 2 defa bağlantı tamamen kesildi. Tuşlara dokununca hear throrgh vs uyarı sesi geliyor, ama sptfy'ı iletemiyor. Bt bağlantısını kapatıp açınca düzeldi.

    Sırf spor için almştım bunu. Ama, bu şekilde tıslama olacaksa, bağlantıda kopmalar yaşayacaksam, iade etmeyi düşünüyorum.
  • Şarj kutusunu sallayınca içinden tıkır tıkır ses geliyor. Bana hiç normal gelmedi. Sizde durum nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Böyle bir durum benim 75t'de yok. Sadece kutuyu biraz sıkınca avuçta hafif bir tık sesi geliyor o da muhtemelen kapağa yapılan basınçtandır.
  • Merhaba arkadaslar bende bugün itibari ile Jabra Elite Active 75t modelini aldim ilk izlenimlerim cok iyi. ses seviyesi özellikle cok yüksek gercekten. Denedigim baska kulakliklarda bu kadar yüksek ses düzeyi görmemistim :)
  • Hoşgeldiniz aramıza.

    Kullandıkça kulaklıktan gelen ses performansının daha da artacağı (burn-in) düşünülürse şimdiden fazlasıyla tatmin olmuş gibisiniz

    Hemen soru; bizim yaşadığımız ufak problemler sizde de mevcut mu acaba? Anlık kopmalar ya da sol kulaktan hafif tıslama sesi gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007jami -- 26 Haziran 2020; 11:46:41 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.