Şimdi Ara

Jabra Elite 75T (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
12
Favori
32.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 007jami kullanıcısına yanıt
    Mostonur M kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Teslosla iletişim kurdum.bana faturanın çıktısı ile birlikte kulaklığı göndermemi istediler. ben kulaklığı amazon.com.tr'den aldım ve amazon sadece e-fatura oluşturuyor, çıktısını göndermiyor. Telefonda diyorum ki, elimde çıktı fatura yok, e-fatura var, kulaklıklığın kutusuna dilekçe yazayım, fatura bilgilerini ilave edeyim, faturayı size e-posta ile göndereyim, çıktı alacak imkanım yok, printerım da yok, bu korona ortamında nasıl alayım çıktı, yok illa ki çıktısı olacak, aksi takdirde kabul edemeyiz diye cevap verildi. Kendi açılarından haklı olabilirler ama ben de haklıyım kendi açımdan...Servise gönderme işini erteledim.

    Redditte aynı sorundan bahsedenleri okudum. Kimisin sağ kiminin sol kulaklığından ses seviyesi daha az gelmeye başlamış. Elemanın birisi, kulaklıktaki şarj pedlerinin yanındaki küçük deliği temizledikten sonra sorunun düzeldiğini yazmış. Ben de deneneyim dedim, ne kaybederim ki. Kürdanın ucuna alkolle ıslatılmış pamuk koydum ve nazikçe temizledim. Hoş içi kirli değilmiş ama yine de elimden geldiğince temizledim. Öncesinde kulaklığın içini de temizlemiştim ama faydası olmamıştı. O küçük deliğe müdahile ettikten sonra bir umutla tekrar denedim ama sorun devam etti. Kulaklığı 1-2 kez daha resetleyip tekrar denedim. Yine olmadı...Dün son bir umut tekrar denedim ve şu an sorun yok görünüyor. Her iki kulaklıktan da eşit ve yüksek ses geliyor. Geçici bir çözüm mü yoksa kalıcı olarak düzeldi mi bilmiyorum. Zaman gösterecek. Ama servise gönderme veya amazondan direk iade talebini erteledim. Tekrar sorun baş gösterinceye kadar birşey yapmayacağım. AirPods pro da var bende. Ama airpodslar kulaklarımda jabra gibi sabit duramıyor. Özellikle koşarken düşecek gibi oluyor. Hatta bi defasında oturduğum yerden kendi kendine düştü. O yüzden airpdodları kullanmıyorum. Belki satarım ama satıp da jabra da tekrar sorun çıkartırsa diye satamıyorum da.

    Şu an farklı bir marka arayışındayım, spor için uygun, kulaklarımdan düşmeyen, ses kalitesi dandik olmayan, tere suya dayanıklı...ANC şart değil...

    önerileriniz varsa açığım.

    @Mostonur




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 28 Ocak 2021; 16:35:2 >




  • Selam arkadaşlar, jabra elite 75t cihazım var. Şarja taktığımda sarı ışık yanıp sönüyor ve şarj olmuyor. Sebebi ne olabilir böyle bir şey başına gelen var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forrestt. -- 4 Şubat 2021; 17:54:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FameHooker

    Hocam bu sitenin incelemeleri güvenilir midir?





  • ANC güncellemesini sonunda yaptım. Açıkçası hiç de umduğum gibi olmadı. Hearthrough2tan bir farkını göremedim. Buna ANC demek, ANC'li kulaklıklara hakaret olur. AirPods pro da kullanıyorum ve jabradaki sözde ANC ile arada bariz fark var. demek ki sw/fw güncelleme ile ancak bu kadar oluyormuş. Neyse ki ses seviyesinde bir düşüklük vs hissetmedim.

  • Merhaba, alışveriş yorumlarında aradığım cevabı bulamadım. Samsung u level gibi boyuna asılan kulaklıkları mıknatıslı kulaklık bakıyorum. Ama iş yerimde tekstil makineleri çalışıyor, sürekli telefon konuşması yapıyorum. Jabranın 3 yıl önce tek kulaklığını almıştım. Sesim karşı tarafa yetersiz gidiyor, ve karşıdaki kişiyi bazen anlamıyorum. Bu şekilde iş yeri için boyuna asılan bluetooth kulaklık tavsiyenizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün 75t aldım.hayli başarılı bence.ses kalitesi ve seviyesi iyi.enstrumantel sevdiğim için ben biraz basları kısıp tizleri açtım.zevk meselesi.ama bas vermek uğruna mid ve tizleri ezen kulaklıklardan değil.geniş aralıkta temiz sesi var.


    bir tws kulaklıktan en çok aradığım özellik 2 cihazla aynı anyda bağlı çalışabilmesi.bunu da tek jabra yapmış.bunun yanında kablosuz şarj,ANC,kulaktan çıkarmayı algılama,IP55 dayanıklılık,5 saatten fazla pil ömrü gibi özellikleri için tercih ettim.iş laptop'unda tüm gün çalışırken bir yandan telefon trafiğim de var.win10 laptop ve akıllı telefonla eşzamanlı bağlı kalması çok önemli bir özellik.hangi cihazdan ses geliyorsa kulaklık kendi geçiyor.samsung ya da apple kulaklıklar bunu kendi ekosistemi dışında ürünlerde beceremiyor.bu arada kablosuz şarjlı kutu standart değil.destekleyen modelini aramak lazım.


    bir tek kullanamadığım özelliği jabra'mı bul özelliği.haritada yer gösteren kaybolursa ses çıkaran bir özelliği var.uygulamaya gps izni vermeme rağmen çalıştıramadım bir türlü.TR'de desteklememe gibi bir durum mu var acaba.deneyen var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 7 Şubat 2021; 12:46:24 >




  • aycibin A kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun, kullanırken pişman olmayacağınız, memnun kalacağınız bir kulaklık olacağına eminim.


    Bu özelliği kullanmabilmek için sadece izin vermek yeterli değil aynı zamanda gps'in de hep açık olması gerekiyor. Mantık şu, gps açıkken kulaklığı kaybettiğinizde kulaklığın en son bağlantısının koptuğu yeri gpsle algılıyor ve haritada bunu gösteriyor.

  • 007jami kullanıcısına yanıt

    teşekkürler.buraya yazdıktan sonra konum bilgisi geldi nasılsa.haritada düzgün görsteriyor.kutu dışında bluetooth menzilindeyse de tiz ses çaldırıp bulmak mümkün.


    coronada pek dışarı çıkmıyoruz ama ANC testi için yüksek sesli müzik açtım.baya filtreliyor.ama hearthrough özelliğini daha çok kullanırım sanırım.kulaklığı takınca etrafla iletişimin kesilmemesi faydalı.


    aslında multipoint standart bir bluetooth özelliğiymiş.diğer markaların bunu sunmaması büyük eksik.kendi ürünlerinde farklılaşalım derken asıl fırsatı kaçırıyorlar.samsung telefonum var.apple telefon da kullansam jabra alırdım mulitpoint yüzünden.bence birçok kişi bunun farkında değil.

  • Herkese merhaba, geçtiğimiz hafta Sennheiser TW2 almıştım ancak maksimum ses düzeyi çok zayıf geldiği için iade ettim. Şimdi 75t ve 85t arasında kaldım. İkisini de dinlemiş olanlar hangisini tavsiye edersiniz? 75t daha iyi sese sahip diyenler gördüm? Teşekkürler

  • Arkadaşlar 75t modelini amazon üzerinden yeni aldım yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Fiyatına göre sunduğu kaliteden çok memnun kaldım, severek kullanıyordum. Ama dün bir şarkı dinlerken yıkılmama sebep olan bir durumla karşılaştım. Ses kalitesinden ve diğer her şeyinden memnun olduğum cihazın sol kulaklığından, şarkıdaki belli bir bölümde patlakmış gibi cızırtı geldi. Şarkıyı bu kulaklıkla ilk defa dinledim. Her şeyi denedim ama düzelmiyor, her seferinde aynı cızırtı mevcut. Sonrasında Youtube üzerinde 20 hz- 20000 hz frekans testini açtım ve sol kulaklıktan 1600 hz üzerine çıktıkça hışırtı gelmeye başladı. Patlak olsa bas vurunca da etkisini görmem gerekiyor diye düşünüyorum. Sıkıntının kaynağı zannımca sol kulaklıkta sadece ses çalarken gelen beyaz gürültü. Kullanan arkadaşlardan “Dire Straits - Your Latest Trick” şarkısının ilk 30 saniyelik kısmını herhangi bir müzik platformu üzerinden %70 ve üzeri ses yüksekliğiyle denemesini rica ediyorum. Eğer genel bir sorunsa jabra güncellemeyle halleden diye umarak kullanmaya devam edeceğim, sadece bendeyse garantiye göndereceğim. Şimdiden deneyen ve yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrkEternal -- 10 Şubat 2021; 17:25:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • BrkEternal kullanıcısına yanıt
    Sizin için açıp denedim, sesi %100 olarak baştan sona dinledim, herhangi bir cızırtı, patlak sesi veya dibe vurma duymadım. Zaten çok bass lı değil ama güçlü bir parça. Herhangi bir problem yok.
  • Forrestt. kullanıcısına yanıt

    Sizde olmamasına sevindim ama bir yandan da zırlayarak ağlıyorum şuan hocam  

  • BrkEternal kullanıcısına yanıt
    Amazon dan almışsınız direk geri verebilirsiniz. Jabra ya da gönderseniz kısa zamanda yenisini yolluyorlar. Hiç bir şekilde mağdur değilsiniz.
  • Forrestt. kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim hocam, değişim talebinde bulunacağım

  • BrkEternal kullanıcısına yanıt

    Bu gece ben de test ederim.

  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt

    Rica etsem şarkıdan sonra 20hz-20000hz frekans testi de yapar mısınız? Bende sol kulaklıkta 1600 hz den sonra çok net bir hışırtı sesi duyuluyor

  • BrkEternal kullanıcısına yanıt

    Dedikleriniz bende oldu.

    Şarkıda 3 yerde cızırtı oluştu, 6,13, 28. saniyeler, youtubeda ilk açılan video.

    Hışırtı da var ama patlak hissi mi emin değilim pek üstünde durduğum şeyler değil.

  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için. Ben de çok memnun olduğum için çok kafama takmamaya çalışacağım, o şarkıyı da dinlemeyiveririm. Bu arada bu sorun anladığım kadarıyla sürücüde bir problem olduğu için değil, bağlantı esnasında ortaya çıkan bir problemle alakalı. Jabra’la iletişime geçip onların da bu testleri yapmasını isteyeceğim. Umarım güncelleme ile çözerler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün yürüyüşe çıktım dışarda kulaklıkları takınca sağ kulaklığın müziğin sesini yok denecek kadar az verdiğini gördüm. Öyle böyle değil sol kulaklık maximum seste rahatsız edecek kadar ses verirken, sağ kulaklık derinden az ses veriyordu. Bir yere oturup kulaklığın tüm ayarlarını sıfırladım, telefondaki uygulama üzerinden fabrika ayarlarına döndürdüm ama sağ kulaklıktaki ses seviyesinde değişen birşey olmadı.


    Galiba bozuldu diye düşünüp servise göndermeyi planlıyordum, bir yerde de benzer bir sorun yaşandığını ve kulaklıktaki küçük deliklerin kürdanla temizlenince düzeldiğini okumuştum, o yazı aklıma geldi.


    Eve dönünce kürdanla kulaklıkların tüm deliklerini dikkatlice temizledim, sağ kulaklıktaki küçük delikten (sesin geldiği slikon içindeki hopörlör bölümü değil, kulaklığın şarj olan metallerinin yanındaki minik delik) onun içinden birşeyler çıktı, temizlenince tekrar denedim ses seviyesi düzeldi, normale döndü.


    Burada not olarak dursun, kulaklığın birinde anormal seviyede bir ses azalması yaşanırsa denersiniz...





  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.