Bir arkadaşta J7 Pro var. Normalde parmak izi ile telefonun ekran kilidini açıyordu fakat ekran görüntüsünde gördüğünüz üzere bu şekilde kaldı. Telefonu kapatabilse Recovery Mod'a giricem ama telefonu kapatırken bile bu şifreyi istiyor bu ekran geliyor.
Ses kapama + Ana ekran + Kapama tuşuna bastığımda ise Odin Mode geliyor. Bu ekrandan da sanırım kablo yardımı ile işletim sistemi yükleyebiliyoruz.
Recovery Mod'a girip telefona format atmamız lazım yada bu şifreyi bulmak lazım :)
Arkadaşım şifre koymadım diyor daha öncede karşılaşmadım diyor, hep parmak izi ile açıyordu.
odin moddan çıkmak için ses kısma + power tuşuna basılı tutmanız gerekiyor, bildiğiniz gibi. Ekran karardığı gibi, hızlıca ses açma + güç tuşlarına basılı tutarsanız recovery mode a girebilmeniz lazım.
Odin Moddayken, reset için ses kısma tuşuna bastığım anda ekran karardı, o sırada ses açma + ana ekran + power e bastım. Yatık bi android logosu geldi, no command yazdı. O sırada ses açma+ses kapatma+ana ekran+power tuşu bastım recovery moda girebildim.