Şimdi Ara

İzmirli arkadaşlar yardımınız lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle merhaba, aero bilet kampanyasından İstanbul-İzmir 9,99 liraya uçak bileti aldım 9 Mart için hava güzel olursa gideceğim.
    İzmir Havaalanından saat kulesinin olduğu yere en ucuz nasıl gidebileceğimi ve kaç dakika sürdüğünü anlatırsanız sevinirim.Birde İzmir merkezde nerelere gidilir birkaç tüyo verebilisiniz iyi olur



  • up
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IÇO

    öncelikle merhaba, aero bilet kampanyasından İstanbul-İzmir 9,99 liraya uçak bileti aldım 9 Mart için hava güzel olursa gideceğim.
    İzmir Havaalanından saat kulesinin olduğu yere en ucuz nasıl gidebileceğimi ve kaç dakika sürdüğünü anlatırsanız sevinirim.Birde İzmir merkezde nerelere gidilir birkaç tüyo verebilisiniz iyi olur

    Hocam havalimanindan izbana binip metroda aktarma yapip halkapinar veya bir baska yer daha vardi oradan izmir metroye gecip konak duraginda ineceksiniz :) yakininda kemeralti vb yerler var :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pvp_headshot kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim. Metro ağ haritasına baktığımda aktarma yapılan yer galiba Hilal durağı izban ve metroda aynı bilet geçiyor mu yoksa farklı bilet mi almam gerekecek? Birde süre olarak aşağı yukarı ne kadar sürer?
  • Saat kulesine çok kolay gidersin hocam şöyle anlatayım. Havalanından çıkınca hemen önünde İzban istasyonunu göreceksin. (İstasyondan İzmirim Kart al taş çatlasın 10 liradır. Sonra içine para doldur yeteri kadar. Tam 2 küsur bir şey benim öğrenci olduğu için tam bilmiyorum ama 90 dakikada bedava olayı var. Bir kere bin 90 boyunca istediğin kadar binebilirsin.) Aliağa yönüne bin (gelen trenin üstünde menemen yazıyor da olabilir senin için fark etmez.) İzbandan Halkapınar durağında in yürüyen merdivenden çıkıp sağa dön yine turnikeler göreceksin. Oradan F. Altay yönüne binip Konak istasyonunda in. Konak istasyonundan inince trenin gittiği yönün tersindeki yürüyen merdivenlerden çık sonra İskele yazan tabelaları takip et. Metrodan çıkınca iki adımlık mesafede açık bir meydanda saat kulesi.

    Not: Beklediğinden çok daha küçük.

    Edit: Bir de o haritada kesik çizgiyle gösterilen tramvay hatları daha bitmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Booker DeWitt -- 6 Mart 2016; 16:39:34 >
  • IÇO I kullanıcısına yanıt
    Havaalanından izban metroya binin Hilal de inip aktarma yapacaksınız yol 20-25 dk sürer, oradaki görevliye söyleyin Konak a gideceğim diye o yol gösterir Konak tarafına giden metroya binin 6-7 dk da gidersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konağa gitmişken sahilden yürüyüp alsancak kordona da mutlaka git. İzmirlilerin buluşma "önünde buluşma mekanı" olan Sevinç Pastanesini gör. Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ne gir ordan rastgele bir sokağa dal. Değişik cafeler var.
  • Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam, zaten büyük şehirleri çok sevmem Bursa gibi olsun yeter :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IÇO

    teşekkür ederim hocam, zaten büyük şehirleri çok sevmem Bursa gibi olsun yeter :)

    Yok hocam küçük derken saat kulesini kasdettim.
  • bornova sokağını unutma cnm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.