Şimdi Ara

İZMİRDE EN İYİ OTO YIKAMA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
158
Cevap
6
Favori
44.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben artık en pahalı yıkayan yere gidip gerilim filmi yaşamıyorum.
    25 TL verip sağda solda kalan tozu lekeyi görüp moralimi bozmak istemiyorum.
    Bir de o tarz yerlerde Mercedes, Bmw ile gelenlere ayrı bir ilgi gösterip (bahşiş alma gayesiyle) sana Küçük Emrah muamelesi yapıyolar.

    Şimdi Karşıyaka Ata Sanayinde 15 liraya yıkayan bir yer var, elemanları tinerci gibi ama iyi yıkıyolar
    2 lira da bahşiş bırakıyorum, paspas kağıtı bile koyuyolar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albati -- 24 Mayıs 2016; 23:05:18 >
  • Vallahi herkes gibi bende aracımı kendim yıkamayı tercih ediyorum, lakin işe servisle gidip gelirken bir kaç tane benzinci kestim gözümde lakin bize 3-5 TL' ye suyunu kullana bileceğimiz bir yer. Kendi şampuanım ile yıkamak varken mis gibi...
  • izmir çok tozlu biyer. kralı yıkasa ne olacak ki? iyi dediğimiz bir yıkamacıya da 1 ay sonra gidin, başka yıkar. ilk açıldıklarında müşteri tutmak için çok özenli yıkıyor, içinin tozunu çok titiz alıyorlar, ama en geç 6 sonra işi bozuyorlar.. o yüzden iç-dış yıkamaya mümkünse 20 liradan fazla vermiyeceğiniz bir yer bulun. bari paranız boşa gitmesin.
  • Autoclub'a gittim bugün. 40tl verdim Duster için ama gerçekten çok özenli yıkadılar. Yaklaşık 1.5-2 saat sürdü. Ben memnun kaldım. Düşünen varsa degerlendirebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oto yıkama sektörü zaman karşısında değişime mahkum olacak. Sadece şirket araçları ile eski, bakımsız araçları 5 TL gibi bir fiyattan iç-dış yıkama yapmak zorunda kalacaklar, sürüm yapmaya çalışacaklar. Çünkü arabasını önemseyen ve yıkamaya 30-40 TL ödeyebilecek müşteri, arabasını yıkatacak yer bulamaz hale geldi.

    Kimisi ağzında sigarayla iş yapar, kimisi köpüğü basar geçer, kimisi cilalı yıkama yapıyorum diye 50-60 TL ister, kimisi illa ki boya koruma yapalım diye kafa şişirir, ikna ederse bir satte waxlayıp 250 TL alır geçer. Bir dönem Kemeraltı esnafı da havalara girmişti, alternatifleri yok diye müşteriyi önemsemediler, çığırtkanları meydana çıkartıp milleti kazıkladılar. Şimdi parası olan müşteri kılık kıyafet alışverişi için Kemeraltı çarşısına adım atmıyor. Oto yıkamacılar da kendi kendilerini bitirecek.

    Bundan sonra Self Service oto yıkamalar iş yapacak gibi görünüyor. Balçovada Dörtyol isimli bir yer açılmış, ben memnun kaldım, gayet iyi olmuş, çoğu kişi de kendisi yıkıyor, gündüz vakti benden başka 5-6 kişi daha vardı, bu sistemin devamı gelir.




  • karafaki34 K kullanıcısına yanıt
    BP'nin karşısındaki yer mi hocam? Orada gördüm yeni açılmış bir tane. Ben onun yanındaki Koç'a götürüyordum ama baya bozdular. Hiçbir yere güvenemiyorum şu an belki kendim yıkamayı deneyebilirim öyle bir yerde.
  • Evet Koçun yanındaki yer. 5-6 ay olmuş bu sistem başlayalı, isteyen orada yıkatıyor isteyen ayrı bir bölümde kendisi yıkıyor. İzmirde doğru düzgün yıkatacak yer yok artık. Hepsini denedik. Su, Köpük, Elektrik Süpürgesi, Tazyikli Hava hepsi ikişer TL. Özellikle tazyikli hava olayı süper cidden. Tavsiye ederim. Ayrı bir de lavabo koymuşlar bezleri falan orada yıkabiliyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Narlıdere Şehitlik Cami nin karşısında bir yıkamacı var, ben memnunum, ancak cok bekletiyorlar.
  • varmı izmir hatay tarafında tavsiyeleriniz ?
  • Merhaba

    Mavişehir akbank şubenin arkasında parlatanadamlar var çok iyiler başarılılar tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • basdogangunes B kullanıcısına yanıt
    Banada bir arkadaşım tavsiye etti hemde kaliteli orjinal ürünler kullandıklarını söyledi , binek araç yıkama fiyatı ne kadar acaba?
  • merhaba binek araclar icin 25 tl
  • Bir kaç oto yıkamaya gittim, Arabaya hiç bir itina göstermeden 10 dakikada abdest aldırıyorlar abi ver 20 lira diyorlar. Motor yıkatayım diyorsunuz ona da ver 20 diyorlar, E olmuşken bir de altı yıkansın diyorsunuz ona da 40 diyorlar...

    Tarifeler çok pahalı cidden, imkanım ve yerim olsa oto yıkama işini ciddi ciddi düşünürdüm harbiden.
  • karafaki34 K kullanıcısına yanıt
    Orası mı allah korusun Arabayı yıkarken 2 3 kez gittim haydi acele et tarzı davranışları (her seferinde) hiç hoşuma gitmedi. 9 eylülün karşısındaki yerlerden birine gidip 25 lira veriyorum. Dediğin yere bir daha uğramam.
  • Karşıyaka yeni girnede cevreyoluna doğru giderken (çevreyolu köprüsünü geçmeden) son ışıklardan sola döndükten sonra ilk sağa döndüğünüzde Ceylan oto yıkama var.Sahibi Serkan bey.Yillardan beri ona giderim.Eger elemanı aracınızı guzel yıkayıp silmediyse tekrar tekrar yaptırabilirsiniz.Serkan bey iligili alakali biri.Elemanlari tinerci tipli kişiler değil.Zaten bu yüzden müşterisi cok.Kompresor havada tutuyorlar hem içine hem kurularken dışına.Ucreti ıç dış 20tl veriyorum ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karafaki34

    Evet Koçun yanındaki yer. 5-6 ay olmuş bu sistem başlayalı, isteyen orada yıkatıyor isteyen ayrı bir bölümde kendisi yıkıyor. İzmirde doğru düzgün yıkatacak yer yok artık. Hepsini denedik. Su, Köpük, Elektrik Süpürgesi, Tazyikli Hava hepsi ikişer TL. Özellikle tazyikli hava olayı süper cidden. Tavsiye ederim. Ayrı bir de lavabo koymuşlar bezleri falan orada yıkabiliyorsunuz.

    5-6 aydan fazladır var hocam orası :)

    Yalnız onların da bir tarafları kalkmış sanırım daha dün aracımı orada yıkadım.

    SU 3 TL ( ALLAH'IN SUYUNA BASINÇ EKLEMİŞLER SADECE )

    KÖPÜK 2 TL ( SULU VEYA BİTMEYE YAKIN AYARDA BİR KÖPÜK ÇIKARSA ARABANIN ÜZERİNDEN AKIP GİDİYOR SİNİR OLUYORSUNUZ )

    NASINÇLI HAVA 2 TL

    SÜPÜRGE 2 TL ( DÜZGÜN ÇEKENİNİ GÖRMEDİM )

    EN GÜZEL TARAFI 3 TL 'YE OZON MAKİNESİ KOYMUŞLAR ARABA ÇİÇEK GİBİ OLUYOR :)

    EK OLARAK SAAT BAŞI ORTALIKTA GEZSİN DİYE EMEKLİ BİR DAYIYI KOYMUŞLAR BAŞINA SÜREKLİ İNSANLARA EMİRLER YAĞDIRMAYA ÇALIŞIYOR.

    YERE ATMADIĞIM BENİM OLMAYAN ÇÖP İÇİN YERLERİ KİRLETMEYELİM O ÇÖPLERİ ORADAN AL GİBİ SÖZLERLE SİZİ TAHRİK EDİP TERSLEYİNCE DE HİÇ BİR ŞEY DEMEDEN UZAKLAŞIYOR.

    İZMİR'İN DELİSİ BENİ Mİ BULUYOR ANLAMADIM :)




  • guncel
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.