Şimdi Ara

İzmir Saç Ekim Merkezleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
6
Favori
85.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.izmirestetikkozmetik.com/tr/

    Dr. Erdal Tuğsel'e ekim yaptıran var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtksm

    6 aya girdik durum ekteki gibi, hafta sonu izmirde likyaya muayene ye gittim. 2. ekim için içeriye girdiğimde ekiminizi biz mi yaptık diye sordular. Bilmem siz söyleyin dedim. Biz yapmamışsak bile gayet güzel olmuş dediler. İkinci ekim için Likya yı tercih etmemin 2 nedeni var. Öncelikle Sibel Hanım'ın merkezinde biraz hijyen eksikliği görmüştüm ve para mevzularında hoş olmayan bir durum gözüme çarpmıştı. Onun dışında ekim kalitesi , yardım ve yönlendirmelerinden memnun kalmıştım. Ama ikinci ekimi dediğim gibi Likya da yaptırmayı düşünüyorum, 2bin kök daha alınabilir gibi görünüyor dediler ama 2. ekim için 1 yılın dolmasını beklememi hala çıkış gözlemlediklerini belirttiler.. Ayrıca başımın arka kısmı için internette araştırma yapmıştım kol ve vücut kılları kullanılabiliyor şeklinde bi bilgi vardı. Tercih etmediklerini iki kulak arası bölge dışında alınan kıl köklerinin baş böölögesine uyum sağlamadığını söylediler. Kafanın arkasının kel kalacağını kabul eettik artık. 2. ekimi aynı bölgeye sıklaştırma olarak uygulatacağım muhhtemelen... Şimdilik durum bu..
    Saygılarımla (:
    Dipnot : Likya greft başına 1 tl ancak kök sayısı 3 binin altında olsa dahi 3binlira istiyor..(ameliyathane vs masraflar mazereti ile)

    İzmir Saç Ekim Merkezleri

    hocam ekimden önceki haliniz kel kalmış açık alan, yandaki saçların durumu, saç tellerinin inceliği falan aynı benim şu anki halim açıkçası ekimden sonraki son halinizi o kadar merak ediyorum ki başarılı bir ekim olması halinde sizi referans alıp ektirdiğiniz yerde ektirmeyi düşünüyorum.. umarım yakın zamanda foruma girer cevap yazarsınız ve son halinizi de görmüş oluruz




  • Gelen sorulara cevaben, değerli arkadaşlara işim başka olsa da 2007'den beri ara ara bu piyasayı takip etmişimdir.
    Çoğu kişi gibi benim de gözüm, çeşitli nedenlerden taa İstanbul'a gitmeyi kesmediğinden ve Türkiye'nin 3. büyük şehrinde yaşadığımızdan canı gönülden şu sektörün İzmir'de gelişmesini ve insanların bilinçlenmesini istemişimdir.
    Bu amaçla bir şeyler yapmak istediğimden bu konuyu açtım ancak insanlar bencil olursa yapacak pek bir şey yok. On binlerce bakılmaya rağmen gelen sayılı mesaj, ki piyasada sahte üyelik alıp kendi reklamını yapan kişileri de çıkartırsak, bir arpa boyu yol almak bile çok zor olur.
    Ben üstüme düşeni yaptığıma inanıyorum. Hiç bir saç ekim merkezi ile alakam yoktur, tarafsız olarak olanı ve paylaşılanı ekliyorum. Şu ana kadar paylaşım yapanlara da teşekkür ederekten, bilhassa ekim yaptırmış arkadaşların deneyimlerini aktarmasını dilerim.




  • Birçok yer ismi yazılmış konunun tamamını okumadım yaptıranlardan öneri bekliyorum fiyat önemli değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim alnımda doğuştan açıklık var..yalnızca ön çizgiyi 2 cm öne alacağım.1500 civarı grefte sibel hanim ne kadar alır biliyor musunuz?
  • denizcansolmaz07 D kullanıcısına yanıt
    2000 Tl falan ister
  • arkadaşım tavsiye eder misin peki..
  • mrtksm M kullanıcısına yanıt
    Kardeş bende 1 ay önce de dr.sibel hnm a ektirdım senin 2 yıl oldu şuan nasıl durum memnun musun ve resim atabılırmısın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar. . .

    Bahsettiğiniz Dr sibel hanım nerede çalışıyor? Soyadı Ulucan mı? "http://www.sibelhair.com/tr/kurumsal " bu adresteki doktor mu? Son olarak kendisine saç ektiren arkadaşların görüşünü almak isterim. Teşekkürler.
  • tgy355 T kullanıcısına yanıt
    Evet bu doktor
  • Teşekkür ederim kardeşim.
  • Güncel...izmir de diğer doktorlar nasıl? Ekim yaptıranlar yazarsa çok sevaba girerler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saç ektiren arkadaşlara bir sorum olacak. Size biraz garip gelebilir ama, saç ekim olayı gerçekleştikten sonra klinikten çıkarken başımıza bir şapka (bol olarak ve ekim yerine gelmeyecek şekilde) takmak mümkün mü?. Bu soruyu sormamın nedeni buraya foto koyan arkadaşların başları tendürüyotlu şekilde görünüyor. O şekilde insanların arasına karışıp çıkmak bana biraz zor geliyor. Yani insanların bakması falan gibi durumlar. Bu sorunu aşabilirmiyiz diye soruyorum. Teşekkürler.
  • mrtksm M kullanıcısına yanıt
    hocam, durmumuz aynı bana da yardımcı olur musunuz bende ekim yapmayı düşünüyorum. açıklık alanımız aynı. son halinizi merak ediyorum. son halinizden bir fotoğraf koyabilir misiniz. ? sizden düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum mail adresim bu= fc_inter@windowslive.com

    bende haliyle biraz araştırdım. gazi hastanesi var yasemin gülgör hanım ilgilendi benimle çok dobra birisi.sözlerinden emin. yaptığı işin arkasında. çok güzel olcak şöyle böyle olcak demiyor. ne olacaksa onu söylüyor iyisiyle kötüsüyle. gazi hastanesine ektirecem galba sonuçta bir hastane ama yinede emin olamıyor insan. daha önce gazide ektiren varsa yazın arkadaşlar klavuz olun bize.
  • Merhaba arkadaslar İzmir'de Sibel Ulusan dan 4.000 greft 8.000 tl fiyat aldim fiyat fazla geldi acikcasi ama sonuclardan herkes cok memnun gorunuyor bende baktigimda cikan sonuclar gercekten basarili. 2 3 lira fazla verip buraya mi yaptirsam yoksa gerek yok surasi da iyi ve uygun diyebileceginiz bir yer var mi arkadaslar?



    Bir de likya ile ilgili ne dusunuyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exwore

    Merhaba arkadaslar İzmir'de Sibel Ulusan dan 4.000 greft 8.000 tl fiyat aldim fiyat fazla geldi acikcasi ama sonuclardan herkes cok memnun gorunuyor bende baktigimda cikan sonuclar gercekten basarili. 2 3 lira fazla verip buraya mi yaptirsam yoksa gerek yok surasi da iyi ve uygun diyebileceginiz bir yer var mi arkadaslar?



    Bir de likya ile ilgili ne dusunuyorsunuz?

    Merhaba,

    Geçen sene Sibel Hanım'da ekim işlemi yaptırdım.Burada yorum yapmayı düşünmüyordum ancak birileri de faydalansın diyerek 1 sene rötarla yazmaya karar verdim ,çok uzatmayayım özet olarak :

    *Ameliyat ortamında hijyen eksiği olduğunu düşünüyorum. Operasyonumun yapıldığı odada öğle yemeği de verdiler,zaten bir apartman dairesinin bir odasında yapılıyor öyle ameliyathane ortamı gibi değil yani.Ayrıca herkes kafasına göre girip çıkıyor benim için iyi oldu sohbet muhabbet ama işin tıbbi boyutunda bu sıkıntı arz edebilir.

    *Para konusunda hoş olmayan bir tavır sezdim,operasyondan önce ödeme yaparken cüzi bir miktar eksiğim kalmıştı 300/400 TL kadar (gerisini nakit verdim zaten) ,biz başlayalım ailem gelecek zaten birkaç saate atmden çekip size getirirler ben çıkmadan ödemeyi de yaparız dediğimde direk "olmaz öyle" cevabını aldım :)

    *Çok kötü bir ekim yaptı diyemem hakkını vereyim ön bölgeye sıkı bir ekim yaptı ancak çok iyi de sayılmaz, görsel olarak titiz çalışmadığı için ön çizgim eğri oldu ki bu önemliydi baştan detayları konuşmuştuk.Şakaklarda özensiz çalıştığı için 2. ekimi başka bir yerde yaptırdım ve sağ olsunlar düzelttiler.(reklam olmasın diye isim vermiyorum)

    *Arka bölgeye seyrek bir ekim yaptı üstelik ters yöne doğru yapılmış ekim ,Allah tan seyrek çalıştı orada ,sonradan burayı da düzelttiler mümkün olduğunca. (ki ekimden önce kapatırım 2. ekime gerek kalmaz demişti) 2. ekimim de 3000 greft daha yapıldı :)

    SONUÇ: Diğer birçok firmayı bilmediğim için iyi veya kötü diyemem , Ben sadece kendi tecrübelerimi aktardım,forumda memnun kalan arkadaşlar da vardır belki onlar da kendi izlenimlerini paylaşırlar.Belki bende özensiz çalıştığı için böyle bir sonuç çıktı.

    10 üzerinden 7 diyebilirim.Fotoğraf koymamayı tercih ettim ünlü olmamak adına :)

    Umarım yardımcı olabilmişimdir.




  • SİBEL ULUŞANI ÖNERMİYORUM, KARAR SİZİN!
    Öncelikle kimseyi övmek yada yermek için yazmıyorum, tamamen bilgilendirme saç ektirmek isteyenlere yol göstermek amaçlı bir yazıdır. Biraz uzun oldu ama isteyen okur. Umarım faydası olur.

    Ağustos 2016’da Sibel ULUSAN a saç ekimi yaptırdım, öncesinde zaten sektereri ile görüşmelerimiz oldu, bana örnek resimler vs gönderdiler, bu forum üzerinden yaptığım araştırmalarda iyi olacağını düşündüren mesajlar gördüm ve karar verdim. Sonrasında sırada çok kişi olduğundan randevu için 1000 TL ücreti gönderdim, kalanı da ekim günü verilmek üzere sözleştik.

    • Ekim yapılmadan önce resimlerimi istediler ve 3500 kökün yeterli olacağını bildirdiler, ben doktorun böyle söylediğini zannederken ekim günü geldiğinde doktorun alan da çok genişmiş demesi üzerine şaşırdım. Siz söylediniz 3500 kökün yeterli olacağını dediğimde doktordan hmmm sekreter söylemiştir demesi iyice şok etti, fotoğraflara bile baktığından şüpheliyim, ama hem yatırdığım peşinat hem de taa izmire kadar gitmişken vazgeçemedim neyse dedik operasyona geçtik. Buna ek olarak saç ekimi öncesinde normal şartlarda donör bölgenin uygunluğu, saç ekiminin başarılı olup olmayacağı ile ilgili bir analiz yapılmasını beklemiştim ama oda tabiki yapılmadı, saç ekimine başlandıktan sonra doktor seninde saçların pek inceymiş açtığımız kanallardan çıkıyorlar diyince ne diyeceğimi bilemedim!


    • Saç ekimi başlamadan önce rahatken doktorun gelip hastayla yapılacak işlemin detaylarını konuşmasını bekliyorsunuz, mesela ön alın çizgisi nasıl olacak yada ekim nerelere hangi sıklıkla yapılacak bilgilendirilmek istiyorsunuz ama doktor gelir gelmez hemen enseyi uyuşturup 3-4 saat boyunca kök alma işlemi yapıyor, siz o ağrılı halde iken size alın çizgisini böyle yapıcaz diyor, sizde o ağrıyla ne kadar doğru karar verirsiniz bilemem!


    • Ekim öncesi süreçte yapılması gereken tahliller dışında ben aramazsam neredeyse hiçbir bilgilendirme yapılmadı, mesela sonradan öğrendiğim üzere ödem olamaması için ilaçlar veriliyormuş ekimden birkaç gün öncesinden, bunların hiçbirini bilmiyordum, bu yüzden yüzüm gözüm şişti zaten. Ha birde sadece kan sulandırıcı ilaç ve alkol alınmasın kahvaltı yapılıp gelinsin dendi, haklarını yemeyeyim.

    • Ekim sırasında doktor sizin stresli durumunuzu, ağrınızı sızınızı hiç düşünmüyor, 3 kişilik ekip kendi aralarında sohbet muhabbet, 12 saatlik operasyonu birlikte geçirdiği hastalarından çoğunun adını sanını öğrendiğini sanmıyorum, devlet hastanesinde size aman bitsede gitsek gözüyle bakan doktor imajı çizdi gözümde, yolda görse tanıyacağını sanıyorum o kadar yani. Bu açıdan hiç sıcak bir ortam değil, o ekim stresinin üzerine birde öyle bir ortamda iyice geriliyorsunuz.

    • Ekim sonrası oluşacak komplikasyonlar hakkında hiçbir bilgi verilmiyor, yaşayıp gör taktiği uyguluyorlar galiba, mesela ödem çok olmaması için bol su içilmeliymiş ve steroid tarzı ilaçlar kullanılmalıymış vs böyle bir bilgilendirme olmuyor, yüzünüz gözünüz şişince siz arıyorsunuz, ha o normal gibi bir cevapla karşılaşıyorsunuz.

    • Ekim günü ekim sonrası kullanılacak ilaçlar için 130-140 tl civarı para isteniyor, görevlilerden birinin karşıya gidip ilaçları hastaneden adınıza yazdıracağı söyleniyor, 140 tlye bir ağrı kesici ve bir antibiyotik geliyor!

    • Saç ekimi yapılırken ön ve arkanın biraz daha sıkı olmasını istedim ve ekimden sonra şoklardaydım, aradaki yere neredeyse hiç saç ekilmemişti, tamam ön ve arka sıkı olsun dedikte üsturuplu bir geçiş yapılır, sıktan gevşek ekime doğru, yani ekim işlemini beğendiğimi de söyleyemem, ama yedik bi nane, arayı prp tarzı tedavilerle güçlendirebilirsem ne mutlu, yoksa garip bir görüntü oluşacak yada bu eziyete bir kez daha katlanacağım. Buna ek olarak doktor ilk alın çizgisini çizdiğinde öyle aşağı çekti ki, sırf alına 3500 kök ekilirdi, arkaya filan hiçbirşey kalmazdı, ben dedim yukarı çekin diye.

    • Belirtmeden geçemeyeceğim saç ekimi gerçekten zor bir işlem, istedikleri kadar uyuştursunlar bildiğiniz 12 saat işkence gibiydi, bitmesi için dua ettim resmen, bunları bilip öyle bu işe girişin derim.

    • Bu arada onların da işi zor 12 saat operasyon, unutmuş olunabilir diyenler varsa 12 saatte 5-6 bin TL kazanılan bir iş bırakın da biraz yorsun, çoğu kişi 1 ayda kazanamıyor o parayı. Kesinlikle işlerini hakkıyla yapmadıklarını düşünüyorum.


    Söyleyeceklerim bunlar, karar sizin, ama iyi araştırın ve forumda her yazılana inanmayın derim, zira ben inanıp ekstra araştırma yapmadım ve bunlarla karşılaştım! Mümkünse ekim yapılmış kişilerle bire bir diyaloğa girin.

    Anlattıklarımla ilgili de aklında şüphesi olan varsa özelden ulaşabilir, iyi günler hepinize…

    //// GÜNCELLEME////

    30/05/2017 tarihi itibari ile yaklaşık ekimden sonra 10 ay geçti, artık saçımda bir gelişme olacağını düşünmüyorum, ve son durum cidden kötü, plansız ekimden dolayı saçlarımın ön kısmı iyi ama tam tepeyle saçların yandan birleştiği yerde 2 parmak genişliğinde güçsüz tüylerden oluşan alanda saç olduğunu zannettiklerinden saç ekimi yapılmadığı için rezalet bir görüntü oluştu. Kesinlikle pişmanım, gitmeyin!

    ///GÜNCELLEME 2 ////
    Bunun yanı sıra saç ekiminden önce donör bölgede kesinlikle iz kalmayacak demişlerdi, aradan 10 ay geçmesine rağmen hala 5 numaraya bile kestiğimde arkada izler kabak gibi duruyor, donör bölgenin pertini çıkarmışlar, insan bi saç geçişi yapar, azalarak alır saçları, bir çizgi düşünün altında 1000 kök varsa üstünde 200 kök var ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.dede -- 30 Mayıs 2017; 2:34:46 >




  • burak.dede kullanıcısına yanıt
    Öncesi sonrası fotolarini alabilir miyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben araştırma yaparken uyaran olmadığı için pişmanlık yaşadım ve başkaları da aynı hatalara düşmesin diye uyarmak istedim. Ne bir eksik ne bir fazla olduğu gibi yazdım. İsteyen Sibel hanımın sekreteri Lütfiye hanıma sorar, var mı yanlış söylediğim birşey diye. Bunlar da ekim öncesi ve sonrası fotoğraflarım.

    İzmir Saç Ekim Merkezleriİzmir Saç Ekim Merkezleri




  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak.dede

    Ben araştırma yaparken uyaran olmadığı için pişmanlık yaşadım ve başkaları da aynı hatalara düşmesin diye uyarmak istedim. Ne bir eksik ne bir fazla olduğu gibi yazdım. İsteyen Sibel hanımın sekreteri Lütfiye hanıma sorar, var mı yanlış söylediğim birşey diye. Bunlar da ekim öncesi ve sonrası fotoğraflarım.

    İzmir Saç Ekim Merkezleriİzmir Saç Ekim Merkezleri

    evet güzel olmamış lakin bu saç ekimini açıklığı fazla olan ve ensedeki saçları da zayıf olanlar için önerilmemeli. hatta bunu saç ekimi kliniği söyleyerek kişiyi vazgeçirmeli herşey para değil. ama nerdeeee. geçmiş olsun. benimkilerde henüz 2 günlük göreceğiz 6 ay sonra




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.