Şimdi Ara

İzmir Mobilya Düğün Paketleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teklifler edildi. Yüzükler takıldı. Sözler verildi. Veee sıra işin en güzel yerine yani düğün alışverişine geldi. Genelde bu işe en çok kafa yoran; gelin. En çok hesap yapan, içten içe çok para gitti diye üzülen; damattır. Kaynana-gelin atışmaları olur. Bunun sonucunda gelin-damat tartışmaları çıkar. Aman her şey uyumlu olsun. Kaliteli olsun ama bir o kadar da ucuz olsun düşünceleri oluşur. Her şey ayrı ayrı alınacağı için hesaplar göz korkutur. Düşünmekten uyuyamazsınız. Mağaza mağaza gezip sürekli bunalıma girmekten sıkılıp internetten bakmaya devam edersiniz.Beğendiğiniz ürünleri bulamamanız canınızı sıkar,Instagram da günlerinizi harcarsınız Vee tam bu esnada karşınıza Sivriler Mobilya’daki harika ve ucuz İzmir düğün paketleri çıkar. Şimdiye kadar gördüğünüz, beğendiğiniz, hesapladığınız her şeyi unutursunuz. Çünkü bu mağaza tam bir harika ! İşte Sivriler Mobilya düğün paketleri:

    Balayınızı 5 Yıldızlı Herşey Dahil bir Otelde 3 gece 4 gün Balayı tatili üstelik hiçbir ücret ödemeden.

    Dilerseniz Kaynaklar Lokomotif Plus Kır Düğün Salonun da 300 kişilik Ücretsiz bir kır düğünü hediyesi de fena olmaz aslında.

    Sivriler Mobilya’da harika fırsatlar bu kadar değil tabikii.

    Beyaz eşyana neden dünya para veresin ki dilerseniz birçok beyaz eşya firmasını uygun koşullarda bulabilir dilerseniz paketinize ekleyebilirsini.

    Vee en beğendiğimi, en sona sakladım. Hem düğün paketini uygun fiyata alıyorsun hem de üzerine 7 adet gram altın alıyorsun. Harika!

    Bunlar Sivriler Mobilya’da harika fırsatların sadece bir kaçı. İzmir çeyiz paketlerinin haricinde yazdıklarım, paketi alan herkesin isteğine göre seçebileceği seçenekler.Yılların vermiş olduğu tecrübeleri ile güvenli ve güler yüzlü alışveriş.

    Böyle kaynana-gelin atışmalarına, gelin-damat tartışmalarına bir son verildi. Gelinin ve kaynananın zevklerinin birleştiği, damatların bütçelerine uygun çeyiz paketleri Sivriler Mobilya Düğün Paketi seçeneklerinde!Türkiye’nin en kapsamlı online mobilya mağazası aradığınız her şey diyebilirim.Üstelik Tüm Avrupa ve Balkanlara teslimat imkanları bulunmakta.

    sivrilermobilya.com



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.