Şimdi Ara

İZMİR – KIEV uçuşları başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pegasus Hava Yolları, 9 Temmuz’dan itibaren İzmir ile Ukrayna’nın başkenti Kiev arasında haftanın dört günü karşılıklı seferler düzenleyecek.


    Pegasus Hava Yolları, İzmir’den Ürdün’ün başkenti Amman’a gerçekleştirdiği direkt seferlerden sonra yaz dönemi boyunca İzmir-Kiev hattını da uçuş ağına ekledi. İzmir’den Kiev’e haftada dört gün düzenlenecek karşılıklı seferlerin ilki 9 Temmuz tarihinde gerçekleşecek. Misafirler, İzmir ile Kiev arasında düzenlenecek seferler için biletlerini 49,99 USD’den başlayan fiyatlarla satın alabilir.

    Pegasus’un Kiev’e uçuşları İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar günleri 23:50’de; Kiev Havalimanı’ndan İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na ise pazartesi, salı, perşembe ve cumartesi günleri 02:55’te düzenlenecek. Kiev’e Türk vatandaşları vizesiz seyahat edebiliyor. Şehir, tarih ve sanat açısından önemli bir nokta olup; belli başlı gezilecek yerler arasında Özgürlük Meydanı, Aziz Sofya Katedrali ve Mariyinsky Sarayı yer alıyor. Misafirler, Pegasus’un Kiev uçuşları için biletleriniwww.flypgs.com, mobile.flypgs.com, Pegasus’un Mobil Uygulamaları ve acente kanalları aracılığıyla satın alabiliyor.

    http://www.ilksesgazetesi.com/haber/zmr--kiev-uular-balyor-52624.html







  • seferler başladı hafta da 4 gün karşılıklı,hayırlı olsun.
  • Pek rağbet olacağını sanmıyorum.

    Kiev de zaten İzmir gibi..



    Pegasus'a tavsiyem Adana-Kiev hattı koymaları.

    Haftanın 7 günü ve günde 3 sefer.

    Tek koltuk boş olursa parasını ben vereceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doory

    Pek rağbet olacağını sanmıyorum.

    Kiev de zaten İzmir gibi..



    Pegasus'a tavsiyem Adana-Kiev hattı koymaları.

    Haftanın 7 günü ve günde 3 sefer.

    Tek koltuk boş olursa parasını ben vereceğim.
    neden kiev izmir gibi?

    izmir 3.büyük şehir, turizm,sanayi kenti, ayrıca çeşme gibi popüler tatil bölgesi var, ayrıca aydına bağlı kuşadası yakın.

    bunun dışında manisa,aydın yakın şehirlerden izmire ulaşıp,direkt uçabilir insanlar, ukrayna vatandaşları izmiri görmek isteyen izmire uçabilir direkt,aktarmasız.

    şu var kötü zamanda açıldı hat,dolar 5 liraya yakınlaştı!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doory

    Pek rağbet olacağını sanmıyorum.

    Kiev de zaten İzmir gibi..



    Pegasus'a tavsiyem Adana-Kiev hattı koymaları.

    Haftanın 7 günü ve günde 3 sefer.

    Tek koltuk boş olursa parasını ben vereceğim.
    ayrıca ukrayna hava yollarıda 2019 yılında direkt kiev - izmir uçuşlarına başlayacak


    Ukrayna Hava Yolları İzmir'e direkt uçuş başlatma kararı aldı

    http://turizmguncel.com/haber/ukrayna-hava-yollari-izmir'e-direkt-ucus-baslatma-karari-aldi-h33997.html

    potansiyel görmüşlerki,yabancılarda buraya direkt uçuş başlatıyor!




  • İzmir-Kiev uçuşları başlıyor

    Ukraine International Airlines 2019 yazından itibaren geçerli olmak üzere başlatacağı İzmir-Kiev uçuşları ile uçuş ağını genişletmeye devam eden Ukrayna’nın bayrak taşıyıcı havayolu Mart 2019 sonunda start vereceği Sofya ve Bükreş uçuşlarını da duyurdu.

    2019 yazından itibaren geçerli olmak üzere başlatacağı İzmir-Kiev uçuşları ile uçuş ağını genişletmeye devam eden Ukrayna’nın bayrak taşıyıcı havayolu Mart 2019 sonunda start vereceği Sofya ve Bükreş uçuşlarını da duyurdu.

    15 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştireceği ilk seferi ile İzmir-Kiev operasyonuna başlayacak olan Ukrayna’nın en büyük havayolu, Boeing 737-800 tipi uçak ile gerçekleştireceği İzmir operasyonunun biletleri UIA bilet ofisleri, havayolunun resmi internet sitesi ve yetkili seyahat acentelerinden alınabilecek. Sofya ve Bükreş uçuşlarının başlangıç tarihi ise 31 Mart 2019 olarak belirtiliyor.

    Diğer yandan uçuş ağını genişletmeye devam eden UIA, 2019 yaz döneminden itibaren mevcutta günde 2 sefer olan Kiev-Dnipro arası operasyonunu Kiev-Odessa arasında olduğu gibi günde 3 sefere, Kiev-Budapeşte arası günlük 1 uçuş olan sefer sayısını ise günde 2 sefere çıkaracak.

    İzmir-Kiev arası gerçekleşecek olan PS702 numaralı seferlerin İzmir’den hareket saati 14.30 varış saati ise Kiev saati ile 17.00 olurken, Kiev-İzmir arası gerçekleşecek olan PS701 numaralı seferin ise hareket saati 11.00, varış saati ise 13.20 olacağı belirtildi.

    Kiev aktarmalı olarak İzmir’den hareket edecek olan UIA yolcuları Avrupa, Uzak Doğu, Orta Doğu, Hindistan ve Bağımsız Devletler Topluluğu’ndaki UIA uçuş noktalarına bağlantı alabilecek.

    UIA İletişim Direktörü Evgeniya Satska yaptığı açıklamada şunları belirtti:

    “2019 için planımız, hal-i hazırda genişlemekte olan uçuş ağımızı yeni destinasyonlar ekleyerek büyütmeye devam etmek. Yeni uçuşlarımız ile birlikte, Ukrayna vatandaşları yeni uçuş noktalarını ziyaret edebileceği gibi, Bulgar, Roman ve Türk vatandaşlarına da daha fazla noktada ulaşarak, gerek Ukrayna’yı ziyaret etmelerini, gerekse oldukça kullanışlı bağlantılar sunduğumuz Kiev Borispol Havalimanı aktarmalı olarak UIA’nın geniş uçuş ağı dahilinde yer alan Avrupa, Asya, Orta Doğu ve Kuzey Amerika şehirlerine gidebilmelerini sağlamaktan dolayı oldukça mutluyuz.”


    http://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/izmirkiev-ucuslari-basliyor.html




  • Doory kullanıcısına yanıt
    Ukrayha hava yolları da 15 haziran 2019 itibariyle Kiev - İzmir uçuşlarına başlıyor.
  • Adnan Menderes Havalimanı, yatırımlarla 30 milyon yolcu kapasitesine ulaştıİzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda yapılan yatırım ve terminal yenileştirme çalışmalarıyla, yolcu sayısı son 10 yılda yüzde 135 arttı.

    Havacılık sektörünün gelişmesi ve ortaya çıkan ihtiyaç nedeniyle toplam 8 milyon metrekare alan üzerine kurulan İzmir Adnan Menderes Havalimanı, 1987 yılından bu yana hizmet veriyor.

    Dönemin şartlarına uygun inşa edilen havalimanında 2003'ten sonra sivil havacılık sektöründeki gelişime bağlı yolcu sayısında artışlar oldu.

    Bu durum terminal ve apron kapasitesi artırılması fikrini doğurdu.

    Yaklaşık 400 milyon euro'luk yatırım

    Böylece dış hatlar terminali 140 milyon euro yatırımla 10 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak şekilde genişletildi ve 2006 yılında o dönem Başbakanı olan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı.

    İç hatlar terminali, 2014'te TAV'ın 250 milyon euro yatırımıyla yenilendi.

    İzmir Adnan Menderes Havalimanı bu yatırımla 30 milyon yolcu kapasitesine ulaştı.


    Hala Türkiye'nin en büyük iç hat terminaline sahip olan Adnan Menderes Havalimanı, 2 kez yenilendikten sonra yolcu sayısını da katladı.


    Avrupa'nın en modern havalimanlarından biri olarak gösteriliyor

    Birçok noktaya direkt uçuşları bulunan havalimanında 2008 yılında 5 milyon 455 bin 298 olan yolcu sayısı, yüzde 135 artışla 2017'de 12 milyon 824 bin 310 kişiye ulaştı.

    Avrupa'nın en modern havalimanlarından biri olarak gösterilen İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda, 1'i acil durumlar için kullanılmak üzere 2 pist, VIP ve CIP alanı ve 21 bin 319 metrekare alana sahip kargo terminali var.


    Havalimanında ayrıca 37 uçak park yeri olan 2 apron, 3 bin araçlık açık otopark, 40 asansör, 30 yürüyen merdiven, 4'ü engelli toplam 133 check-in kontuarı, 10 VIP ve CIP amaçlı check-in kontuarı, 4 gümrük muayene ve 41 pasaport kontrol noktası bulunuyor.


    "İzmir'e yakışır nitelikte"

    TAV Ege Bölge Genel Müdürü Erkan Balcı, İzmir'den yurt içi ve dışına direkt uçuşların olduğunu söyledi.

    İç hatlarda 6 hava yoluyla 23 noktaya uçtuklarını dile getiren Balcı, şöyle konuştu:

    "Yurt dışında ise 29 hava yoluyla 25 ülkede 49 noktaya direkt uçuşumuz var. Yenilenen iç ve dış hat terminallerinin birleşik olması yolcularımıza aktarım merkezindeki bağlantılarını en kısa sürede kayıpsız gerçekleştirmelerini sağlıyor. Türkiye'nin en büyük iç hatlar terminaline sahip olduğumuz için misafirlerimize inanılmaz konforlu, rahat, hızlı ulaşım sağlayan olağanüstü bir hizmet sunuyoruz. İzmir'e yakışır bir nitelikte terminalimiz var. "



    Balcı, geçen yıl 81 bin 814 ticari uçağı ağırladıklarını belirterek, Türkiye'de en az rötar (gecikme) yaşanan havalimanlarından birisi olduklarını söyledi.

    "Yolcu sayısı oldukça ümit vadediyor"

    Yatırımlarla bölgenin aktarım merkezi haline geldiklerini dile getiren Balcı, şöyle devam etti:

    "Geçen yıl 12 milyon 824 bin 310 yolcuya hizmet verildi. Bu senenin ilk 5 aylık performansına baktığımız bir önceki yıla göre yolcu sayısında dış hatlarda yüzde 15 iç hatlar da yüzde 11'lik bir artış oldu. Bu mükemmel bir artış. Biz bu artışın tüm yıla yayılacağına inanıyoruz. 2018 yılı bu konuda baktığınızda gerek Türkiye turizmi olarak gerek havalimanımız olarak yolcu sayısı oldukça ümit vadediyor."


    Havalimanını kullanan Ayşe Pehlivanlar, "İzmir Adnan Menderes Havalimanı gerçekten çok modern. Burada çok huzurluyuz. Yapanlardan, emeği geçenlerden Allah razı olsun" diye konuştu

    Nuri Durak da, iş gereği iç hatlarda seyahat ettiğini söyleyerek, "Eski halini çok iyi biliyorum. O sebeple şu anda çok güzel. İzmir'in yüzü oldu şimdi" dedi.

    Ayşenur Gün ise, uçakla çok sık yolculuk yaptığını ve havalimanının genişletilmesi sonrası çok daha güzel olduğunu söyledi.

    Kaynak: AA


    https://www.trthaber.com/haber/ekonomi/adnan-menderes-havalimani-yatirimlarla-30-milyon-yolcu-kapasitesine-ulasti-370150.html




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.