Şimdi Ara

İzmir Key Müzesi ve BMW M3 GTS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun bir zamandır Key müzesinde gitmeyi planlıyordum fakat bir türlü nasip olmamıştı , bugun denk geldi ve ufak bir video çektik. Özellikle M3 e hasta kaldım müzede bulunan , sizce müze nasıl olmuş.

Bazı araçların bakımsız olması benim dikkatimi çektik yoksa çok güzel olmuş yaratılan ortam

Yorumlarınızı bekliyorum

• Nerdeymiş burası ya gezebiliyormu herkes hemen gideyim

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Nerdeymiş burası ya gezebiliyormu herkes hemen gideyim
    Bu kadar güzel bir müzede F40 yok :D Genel olarak arabalar iyi ama Ferrari 355 falan var olmasına rağmen gözün Bmw görüyor Cevat :D Artık Bmw görünce kusasım geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ExtremeZer0

Bmw hastalığı budur :) ayırca BMW M3 GTS cok özel bir araç , bizde görkemle f40 ı aradık ama oyuncak araba olarak bile yoktu 😂
    Ferrari Dino

F40 Türkiye'de yok sanırım.

Orijinalden alıntı: Fatz

Ferrari Dino

Hocam Gürkan Şen isimli birisinde var Türkiyede tek sanırsam.

Ferrari Dino

Türkiyede bir garajdan çekilmiş f40 fotoğrafı vardı plaka yoktu üstünde, ne kadar doğru bilemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sabah uyanır uyanmaz izledim ellerine sağlık güzel olmuş. F40 Kayserili bir iş adamında var gürkan şen istanbulda ki evinde bulunduruyor arabayı,kendinde 458 de var istanbul kayseri arası gelip gidiyor😊

Orijinalden alıntı: Nonstop92

Hocam sabah uyanır uyanmaz izledim ellerine sağlık güzel olmuş. F40 Kayserili bir iş adamında var gürkan şen istanbulda ki evinde bulunduruyor arabayı,kendinde 458 de var istanbul kayseri arası gelip gidiyor😊
    Bu müzenin kendi restorasyon atölyesi ve ekibi var dünyanın her yeri ile temastalar, Özgörkey lerde para çok, baya baya restorasyon yapıyorlar helal olsun. Yurtdışından da araç getirdiklerini söylemişlerdi F 40 isteseler 5 günde müzeye sokarlar. Müzenin başında bu aileden genç bir çocuk var genç dediğim 35-40 vardır adam bu işe hasta .
    Araçlar gerçekten özenle toplanmış çok kıymetli araçlar var müzede , fakat bi kaç araçlarda bakımsızlık dikkatimi çektik tamponlar x5 de sürtülmüştü veya m5 e34 de görkemin de bahseti gibi öyle koyulmasa daha güzel olurmuş , genel olarak çok hoşuma gitti ama müze özgörkeye tebrikler

Orijinalden alıntı: herhangibirey

quote:

Ferrari Dino

Türkiyede bir garajdan çekilmiş f40 fotoğrafı vardı plaka yoktu üstünde, ne kadar doğru bilemiyorum

Alıntıları Göster
    Yeri tam olarak nerde , Bende İzmirdeyim herkez girebiliyorsa gideyim çok görmek istedigim arabalar var.

• hakanyuce35 kullanıcısına yanıt
    Yeri tam olarak torbalıda Google maps ile kolaylıkla bulabilirsinz , Halka açık müze öğrenci 10 yetişkin 20 tl öğrenci kartınız varsa almayı unutmayın :)
    BELKİDE GEZEGENİMİZ , GALAKSİNİN TIMARHANESİDİR ...
  • hakanyuce35 kullanıcısına yanıt
    Özgörkeyin orada fabrikası var hazır arsaya kurulmuş sanırım müze , böyle uzak olması bana sorarsanız güzel olmuş , dün müzde bizimle beraber toplam sadece 10 kişi vardı. rahat rahat sesiz bir şekilde geziliyor. daha elit olmuş
  • quote:

aynen öyle :)
    Müzede bulunan m3 ün ses sistemi hakkında ne düşünüyorsunz arkadaşlar e30 yazık olmuş bana sorarsanız

Müzede bulunan m3 ün ses sistemi hakkında ne düşünüyorsunz arkadaşlar e30 yazık olmuş bana sorarsanız

Alıntıları Göster
    müthiş bir video olmuş ellerinize sağlık

Orijinalden alıntı: Gukama

müthiş bir video olmuş ellerinize sağlık

Alıntıları Göster
    34 av *** plaka mavi bi m4 görmüştüm ben. İzmirden İstanbula doğru gidiyordu. İçinde 20li yaşlarda genç birisi vardı

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.