Herkese iyi akşamlar iyi bayramlar şimdiden,arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi İzmir'de işini düzgün yapan bir bilgisayarcıya ihtiyacım var.Bir sistem topladım ama yeni teknolojileri takip edemediğimden bilgim zayıf,kendim kurcalayıp elime yüzüme bulaştıracağıma işini layığıyla yapan dürüst bir bilgisayarcıdan yardım alayım diyorum.Teknik servisine sokmayan,burnundan kıl aldırmayan bir bilgisayarcı olmasın sistem toplanırken orda olmak istiyorum çünkü daha önce kötü tecrübeleri olan arkadaşlarım var.İçim rahat etsin istiyorum en nihayetinde. |
İzmir için Bilgisayarcı Önerir Misiniz ?

-
-
Merhaba şuan il dışındayim cuma günü İzmir'e dönüş yapacağım size uygun olursa Karabağlar Yeşilyurt tarafındayım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Eğer o zamana kadar montaj yaptırmamış olursam olabilir,dükkan adı neydi acaba ?
-
Tekmarı biliyorum ama hiç işim düşmedi,çalışma şekilleri nasıl bilmiyorum.Olumlu yorum gibi ciddi olumsuz suçlama seviyesine varan yorumlarda gördüm.
-
Sistem toplayan arkadaşların montaj yapacak kadar bilgili olmaması çok garip geliyor ya bana. Bebek gibi teker teker kutularını açıp jelatinlerini söküp yavruların canı acımasın diye şarjlı yerine normal tornavida kullanıp güzelce bir akşamı ona ayıracaksın
Zaten soğutucu montajı ve kablolama hariç maksimum 10 dk alacak bir iş. Kasa büyükse onlar da sıkıntı değil.
-
Orası öyle ama milyarlarca lira dökülüyor parçalara ve herşey her geçen gün zamlanıyor, şahsen yapmayı bilmeyen arkadaşlar bir uzmana toplatsın en kötü birlikte toplasınlar.Sıfır tecrübe ile parçayı hiç kullanamadan bozma riski de var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 26 Haziran 2023; 1:38:1 > -
izmirde en hesaplı en iyi bilgisayarcı TEKMAR
-
https://www.alsancakbilgisayar.com/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X