yarın akşam 6 gibi izmir'de olucam ve 2 günlük 20-30 tl lik motel pansion tarzı biryer arıyorum.Alsancak Konak olabilir.Sadece uyumak için durucam. Rahat olmasada olur.Güvenli olsun yeter.Tavsiyelerinizi bekliorum.
bide kız arkadaşınla rahat gidebilecek olsun evlilik cüzdanı falan istemeyen ucuz bi yer
quote:
Orijinalden alıntı: srcn35
bide kız arkadaşınla rahat gidebilecek olsun evlilik cüzdanı falan istemeyen ucuz bi yer
Aslında erkek bir arkadaşla kalıcam :) uyumak için sadece ucuz olsun yeter.
alsancak tcdd nin orada var bir kaç yer en son günlük 25 falandı ben kalmıştım iki kere memnundum.
quote:
Orijinalden alıntı: BLue1xiR
alsancak tcdd nin orada var bir kaç yer en son günlük 25 falandı ben kalmıştım iki kere memnundum.
ismini verebilir misiniz otelin ? Sorunla karşılaştınız mı peki hiç ?
karşıyaka öğretmen evi kişi başı 40 lira çok güzel yer odada klima var
Alsancak tcdd orasi cok tehlikeli travesti kayniyo .(
quote:
Orijinalden alıntı: protherm
karşıyaka öğretmen evi kişi başı 40 lira çok güzel yer odada klima var
Hocam orda kaldım güzel bir yer ama öğretmen tanıdığınız olması lazım galiba yada akraba :)
yok öğretmen evi kartı olanlar 10 lira daha az ödüyor sadece tek fark bu , üye değilsen de kalabiliyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: protherm
yok öğretmen evi kartı olanlar 10 lira daha az ödüyor sadece tek fark bu , üye değilsen de kalabiliyorsun
alsancaka yakın daha ucuz yollu yok mu acaba :) Bime yakın olursada iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: Alicanarslann
quote:
deniz miydi neydi gece pek tekin olmuyor sokaklar ama siz içeride ve 2-3 katlarda olunca bi sorun olmaz biz bi kaç kere çıktık gece dışarı yemek için başımıza hiç bşey gelmedi.
quote:
quote:
quote:
deniz miydi neydi gece pek tekin olmuyor sokaklar ama siz içeride ve 2-3 katlarda olunca bi sorun olmaz biz bi kaç kere çıktık gece dışarı yemek için başımıza hiç bşey gelmedi.
başımıza iş açmayalım hocam durup dururken :)
quote:
quote:
quote:
quote:
başımıza iş açmayalım hocam durup dururken :)
dedim ya iki kere kaldm hiç sorun yaşamadım üstelik kızlar da vardı yanımızda ayrıca yılbaşıydı ve kalabalıktı baya, o zaman olmadıysa hiç olmaz.
Tcdd nin oralarda kalmayın.Orda bol bol travesti var başınıza iş alırsınz O pansiyonlarda sağlam değil yani
Bornovada ege üniversitesi hastanesinin karşısında var 10-15 tane pansiyon.Bornova metroya çok yakın hem.Günlüğüde 20-30 civarı.
quote:
Orijinalden alıntı: niquel
Tcdd nin oralarda kalmayın.Orda bol bol travesti var başınıza iş alırsınz O pansiyonlarda sağlam değil yani
Bornovada ege üniversitesi hastanesinin karşısında var 10-15 tane pansiyon.Bornova metroya çok yakın hem.Günlüğüde 20-30 civarı.
hocam bişi olmaz deme başımıza bela almayalım :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme