Şimdi Ara

izmir içi işi bilen insaflı usta arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 96 model 1.4 is hb honda aracım var. araçtan çok memnunum ama 2 gündür bir debriyaj problemi yaşıyorum ve tanıdığım oto tamircisi yok hiç. ayrıca eşim ufak bir kaza yaşadı tamponu da yaptırmam gerek. bu konular için gidebileceğim işini iyi bilen ama insaflı ( derdim 3 kuruşluk işe 2 kuruş vermek değil, olmayan arızaları var gibi gösterip, yada tamirle olacak şeyler için sıfırını aldırmaya çalışanlar var malum ) honda ustası arıyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Arkadaşım ben honda konusunda iki usta tanırım izmirde birisi Bornova 3. sanayide ikiler honda ,biriside Gaziemir 6.sanayide Onur Oto Adem Usta bunların arasından ben sana Adem ustayı tavsiye ederim fiyatları çok makul ve işçiliğide iyidir.
  • eğer istiyorsan sana birşey diyeyim.Benim gittigim sürekli servisde çalışan bir arkadaşım oldu(aslen tanımıom orada arkadasş olduk servise gide gele)3.sanayide yeni yer açtı.ay başı faliyette.ayın 3ünde bende ona goturecegım aracımı yağ kaçıryor keçeden. onu yaptırcam.iistersen buluaşalım beraber gidelim hemen yapar senin arabanıda verır.Hem uygun fiyatla yapar.düşünürsen pm at .benım aracımda honda JAZZ
  • burdan cevap beklerken bi taraftan da araştırdım, 3ncü sanayide Hakan usta var, başka bir forumda 2-3 kişi övmüş, aldığım başka isimler de var.

@cool82
    Gaziemir bana cok uzak, karşıyakadayım. ikiler hondayı da tavsiye edenler olmuştu, onu da aldım listeme.

@imbus_civata hocam yine buluşalım da, benim sorun biraz acil, debriyaj yüzünden vites geçmiyor, ay basına kadar bekleyemem.
  • yahu bugun 31 zatı yarın açık dükkan zten açıldı orasi ama vergi levhaları vs işi var sanırım..eğer istersen görüşelim gidelim veyahut numarasını vereyim sana ara ben gönderdiğimi söyle en iyisini yapar.Kendinde bunu anlarsın.BAk bi düşün onun mekanık işçiliğinden sohbetinden memnun kaldım yetkili servise gitmemeye ona gitmeye karar verdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara için kaportacı önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.