Şimdi Ara

İzmir'e hızlı tren ne zaman gelecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 yıldır bekliyoruz, bu hızlı tren ne zaman gelecek? Belediye hesap versin, ulaştırma bakanlığı hesap versin.

İki kurum arasındaki husumetten anlaşamıyor diye ben neden hızlı trensiz kalıyorum ya!

Ankara'dan binip Dikili'de inmek istiyorum.

Hızlı treni Edremit'e kadar kim getirecekse oyumu ona verir geçerim.

Benim vatandaş olarak önceliğim hizmet, hızlı tren, huzur.

Ne Ekraağm ne RTE, kişilere bakmam, ben ne alıyorum ona bakarım.

Bana ne CEHAPE VE AKP arasındaki kavgadan!

18 yaşımda lisansı kazanınca İzmir'den bir ayrıldım, yaşım 30 oldu evlendim barklandım. Daha da dönmedim. Bayramdan bayrama gidiyorum. Her geldiğimde SIFIR gelişimle ve daha kötüye gitmiş halde buluyorum şehri. Yahu yıllardır hiçbir gelişim gösteremez mi bir kent? Türkiye'nin açık ara en kötü yönetilen ve hizmet alamayan şehri. Şehir leş gibi.

Ha diyeceksin nerelerde yaşadın da kıyaslıyorsun.

Burdur-Antalya (5 yıl), Ankara (3 ay), Tekirdağ (9 ay), Muğla (3 ay), Denizli (1.5 yıl), İstanbul (2.5 yıl), Bandırma (1.5 yıl ve devam)

Buralar İzmir'den sonra yaşadığım (gezdiğim değil bakın, orada oturduğum ve hizmeti gözlemlediğim) yerler. Bunun haricinde zaten şehirleri gezen herkes İzmir'in ne kadar geri kalmış, kentleşme noktasında ne kadar kötü bir şehir olduğunu görür. Şehir mega bir köy, baştan aşağı gecekondu. Sahil kokuyor. İnanılmaz kötü bir halde cidden.

Hayatta dönmem bir daha, resmen varlık içinde yokluk çekiyor oradaki insanlar.

Konu sahibinin sorusuna gelince, hem siyasi nedenler hem de şehrin ve şehir halkının inatla gelişmek istememesinden ötürü İzmir'e bırakın hızlı treni, bu tip başka bir projenin yapılma ihtimali sıfır. En azından yakın tarihte böyle bir olasılık yok.

• Muarrem başganın gelip yapacakmış hızlı tren endüstri 5.0 versiyonu ile İzmir'e hızlı tren ne zaman gelecek! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 29 Ekim 2025; 18:26:22 >

Zerre umrumda degil biliyor musun hocam. Kayyumsa Kayyum, CHP'yse CHP, AKP'yse AKP. Ben trenimi istiyorum, bir insanin omru kac yil? 100 yasimiza kadar mi bekleyecegiz?

Çoğu kişinin umrunda değil zaten kayyum ama atladığınız bir nokta var demiryolları devlet kontrolünde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt

Atlanan nokta benim mesajimda yaziyor hocam. Ulastirma bakanligi da hesap vermeli diyorum, ama bak emin ol, CHPli'ler bana senin yanlisin var bu is devlete ait diyecek, AKPli'ler de hayir belediyenin sucu diyecek. Cuvaldizi kendimize batirmadikca tren miren gelmez kardesim. Her zaman bir tarafa sirin gozukmek icin tek tarafli elestirirsek, ne tren gelir, ne Starlink...

Belediye de Bakanlik da sucludur. Hatta bunca yil ya bu tren ne oldu demeyen Kemal de sucludur, Ekrem de sucludur, Bakan da sucludur, hesap sormayan hukumet de sucludur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 29 Ekim 2025; 18:40:58 >

Tren ile belediye ne alakaysa artık. Tren tcdd'nin işi. Yapsaydı hattı. Daha belediyeyle banliyö trenlerinin sinyalizasyonunu halledemediler. Sanırsın hatlar manisaya kadar geldi de izmirdeki raylar ve istasyon eksik kaldı. Uşakta, afyonda bile hızlı tren yok.

Izmir de cok gayri mesru cocugum var hocam, onlara babalik yapmak icin kamu spotu olusturuyorum...cocuklarin bi hizli treni olmasin mi?

Ayrica ustteki mesajimin ne kadar hakli oldugunu kanitliyorsun. Tren belediyenin isi miymis. Cehapeliler AKP'yi elestirdigim noktayi gormezden geliyor. AKPliler de Cehapeyi elestirdigim noktayi gormezden geliyor.

@Dj_Gençkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 29 Ekim 2025; 18:43:45 >

Konuda da yazmissin dostum CEHAPE, Ekrammgg diye ama konunun muhattabi Ulastirma ve Altyapi Bakanligi.

Belediye yapacagim dese de sen bakanliktan izinsiz civi cakamazsin.

Ornek, Buca Metrosu. Yillarca bakanlikta bekledi izin icin. Izin ciktiktan sonra gec biter orasi belediyenin sucu.

Sen ne ara dağbaşındaki şantiyelerden fırsat buldun da bu işlere girdin? Amerikada binersin trenlere. Türkiyeyle işin yok. Ara sıra bak bakalım belki vatandaşlığında gitmiştir.

Ayrica ustteki mesajimin ne kadar hakli oldugunu sen de kanitliyorsun. Ekraag'mi elestirmisim. Cehapeliler AKP'yi elestirdigim noktayi gormezden geliyor. AKPliler de Cehapeyi elestirdigim noktayi gormezden geliyor. Bu sekilde tek tarafli bakisla, ne tren gelir, ne aypon ucuzlar.

Butun mesajlarimda herkesi elestirdim, hem cehapelileri hem Akp'lileri, hem bakani hem ulastirma bakanligini. Ama tek tarafli algiliyorsunuz sadece.

• Hocam, cocuk yapmak icin gelmistim Texas'a, dagin basindaki kzilar guzel oluyor, temiz dag havasi almaktan guzellesiyorlar. Yaptim dondum New York'a. Cocuk yapmak icin yasamiyor muyuz hepimiz zaten?

Not: Bu uyenin cocuk yapma takintisi var kusura bakmayin. Bakkal'dan ekmek almaya gitmek icin acaba 2 cocuk yapsam onlar mi gitse diyecek kadar ureme meraklisidr sadece :)

Neyse pazartesi de Maimi'ye gideyim de biraz da orda cocuk yapayim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 29 Ekim 2025; 18:50:54 >

Elestirirken Cehape degil CHP, Ekraagmm degil Ekrem. Tarafli elestirme, bana %50-%50 ol.

hem cehapelileri hem Akp'lileri

yazindan zaten troll oldugun anlasiliyor.

Ben partici degilim 2+2 esittir 4 diyen birisiyim. Ama ulkede 2+2 esittir 5 diyen yanlis olmasina ragmen dogru gibi gosterilen cok sey var.

Komiksin.

Çocuğun olmayacaksa niye eşek gibi çalışıyorsun? Şantiyelerde sürünüp, sabahın köründen gece yarılarına kadar çalışmak çocuğu olmayan biri için enayiliktir. Bir iş makinesi geri manevra yaparken ezilip geberip gideceksin hala saçmalıyorsun.

Millet dünyalığını yapıyor, emekli oluyor da çocuğu sürünmesin diye çalışır. Sen ise 40 yaşına gelip, kimsesiz olup para için amerikada çalışıyorsun. Biraz daha fazla ödeseler ugandaya gideceksin. Hayata çalışmaya gelmiş boş yere yaşayan birisin.

Ülkede yaşamazsın, ilgin yok ama türk sitesinden çıkmazsın. Buraya gelsen herkes sana yabancı, gurbetçi gözüyle bakacak. Senin türkiyeyle bir bağın yok. Yabancısın yani.

Deniyorum baskan da 50%-50% olamiyorum bi turlu, %52-%47 oluyor ama idre et, ben begenmiyorum iki tarafi da, sonucta bana 25 yildir hizli tren sunamamis iki kurumdan bahsederken birak biraz da alay edeyim oyle degil mi?

Ikisi de benim baba, hala, teyze oglum degil. Aralarinda kavga edip edip halki hizmetsiz birakiyorlar.

Halk olarak ben hizmet istiyorum, Halk benim ya simdi, orda ekraaagm, cehape diyerek umudumun bunlar olmadigina dair dalga geciyorum sadece.

Treni kim getirecegim derse oyumu ona basar gecerim.

Al hocam, hadi git uzakta oyna

İzmir'e hızlı tren ne zaman gelecek!

Neden istemedigini de hepimiz biliyoruz degil mi hocam? Belediye'yi bana verin, getireyim diyorlar resmen.

O zaman Ozgur Ozel neden cikip da benim hakkimi savunmuyor? Boyle sey mi olur, getireceksiniz, yapacaksiniz demiyor?

Bana ne Ekraaagm'dan, Ozgur ciksin hizli trenle ugrassin, hapisteki adamin derdi bize mi dustu.

Kendi egolari icin ben neden hizmetsiz kaliyorum? Tamam Ekraaagm'i kurban verdik, hadi simdi trenimiz gelsin.

Bu hizmetsizlik beni biktirdi artik. Hakkimiz savunan bir muhalefet de yok. Bu ne ya!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 29 Ekim 2025; 19:13:48 >

Dağlarda salınır da derdimi bilmez

Dumanın savurur halimi görmez

Gam dolar yüreğim gözyaşım dinmez

AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.