< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
akut yeterlı degılmı hocam :S |
oha amma sallamış lan hassss... |
çanakkale çok sallandı. dükkanda zemin kattayım uzun zamandır böyle bir deprem hissetmemiştim. babam mavişehirde yaşıyor hemen onu aradım çok şükür bir şeyi yokmuş. ben vodafone kullanıyorum aradığım herkese ulaşabildim. 4-5 kişiyi aradım düşmemezlik olmadı. |
Bakan Soylu, toplam 6 bina yıkıldı ihbarı aldık diye açıklama yapmış. Ama internette paylaşılan binalara bakınca dediğiniz kadar var maalesef. :( |
Herkese çok geçmiş olsun. İstanbul'dan bile bu kadar hissettiysek, merkez üssünü düşünemiyorum... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WienerWald -- 30 Ekim 2020; 15:55:46 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Alttaki dükkanların olduğu bölüm gitmiş önce artık kolonmu kestiler ne yaptılar kimbilir binanın geri kalanıda sağlam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.E.L.L. -- 30 Ekim 2020; 16:0:17 > |
izmir'de yaşayan erkek arkadaşımla yeni konuştum. çok zor durumda kalanlar olmuş gerçekten çok sallanmışlar, ben de istanbul'da olmama rağmen çok tedirgin oldum çünkü aniden geldi ve kötü salladı |
Depremin en net kaydı bu olabilir. Allah herkesi korusun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
islambol zemini en kötü megaköy bildiği asma köprü gibi zemini kırımda deprem olsa hissedilir |