Şimdi Ara

İzmir'den Satılık Playstation 2 (FİYAT DÜŞTÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Forumdaşlarım. Başlıktada belirttiğim gibi ps2 yi satmak istiyorum.Genel özellikler ve fiyat alt tarafta belirtilecektir.İzmir içi elden satmak istiyorum ya da dışarısı için ayrıntıları görüşürüz pm ile.Gelelim makinaya ve hediyelerine;

Sony 900004 model matrix infinity çipli v1.99
    3 adet ps2 kol (1 adet orjinal 2 adet ise yan sanayi)
    2 adet memory kart
    70 adet oyun veriyorum yanında.yaklaşık 15 tanesi kutulu fakat kapak resimleri yok diğerleri anlayacağınız üzere dvd ye çekilmiştir.

Fiyat pazarlıksız 150 tldir.İlgilenenler pm ile ulaşabilirler.Makinanın hiçbir şekilde sorunu yoktur. Alana şimdiden hayırlısı olsun diyorum.

ARKADAŞLAR FİYAT 125 TL OLMUŞTUR...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedo20 -- 29 Eylül 2012; 13:44:18 >

• takip

#Referanslarım ve Alışveriş Yaptıklarım#

~rockerroll~NSXT~duayn~tekeli0011~serdügeşt~~kasva~~Earth_Dreams~HuRGeNeR@L~expert22~cifadam~wheaston~EFECAN2301~BEYAZYILDIZ~aRşİmET~pamirrr~kafeinn~ByFata35~yubakaterm~ankaraharun~AC-130~wampaa~mtnckr~arodat~KcRasco~$U$PeCT RoCKerS~civalı sokak lambası~Abraxass34~weRDim_aYaRi~Kıvan Ç~Buzmavili~remedios~wheaston~serkan235~tekkral34~Mguner04~bhiziroglu~kaiowas~speed39~reach61~wheaston~thanatosus## ReckLeSs ##~darnglove~GOadvance~charcharodon carcharias~illegalbunye~laylaylomcaylar~baril~Tahir26~Callum~relaxlife~walkmania~JeaLeusy~
  • _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedo20

[IMG=http://img109.imageshack.us/img109/6753/img2012082600003.jpg][/simage]

PM Attım Kardeşim.Acil Cevaplarsan Sevinirim.

#Referanslarım ve Alışveriş Yaptıklarım#

~rockerroll~NSXT~duayn~tekeli0011~serdügeşt~~kasva~~Earth_Dreams~HuRGeNeR@L~expert22~cifadam~wheaston~EFECAN2301~BEYAZYILDIZ~aRşİmET~pamirrr~kafeinn~ByFata35~yubakaterm~ankaraharun~AC-130~wampaa~mtnckr~arodat~KcRasco~$U$PeCT RoCKerS~civalı sokak lambası~Abraxass34~weRDim_aYaRi~Kıvan Ç~Buzmavili~remedios~wheaston~serkan235~tekkral34~Mguner04~bhiziroglu~kaiowas~speed39~reach61~wheaston~thanatosus## ReckLeSs ##~darnglove~GOadvance~charcharodon carcharias~illegalbunye~laylaylomcaylar~baril~Tahir26~Callum~relaxlife~walkmania~JeaLeusy~
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK PS4 FİYAT DÜŞTÜ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.