Şimdi Ara

İzmir'den alınık Garantili iphone 4 16gb veya 4s 16gb (renk farketmez)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta da belirttiğim gibi bir telefon arıyorum. Yarın kuşadasına geçicem. Pazartesi dönücem. O zamana kadar biriyle sağlam bir şekilde anlaşıp dönüşte işlemi bitirebiliriz.

Baştan belirteyim full kutu + fatura + telefon alıcam. yok neymiş kulaklığı japonyada unuttum. yok telefonda çizik yoktur sadece üzerinden araba geçti. Yok efendim telefon eşimin hiç kullanmadı ama servisten yenisi geldi. yok efenim telefonumda hiçbir problem yok ama şarjı 10dk gidiyor. yok efenim hiçbir sorunu yok ama wifi ı çalışmıyor bana sorun olmuyor sanada olmaz diyenler... yok efendim home tuşuna biraz sert basnca sağlam algılıyor. Yok efendim DH de benim telefondan daha iisini bulamazsın. Yok efendim telefonun imei si jb srasında birden değişti. yoksa eski imeisi faturada ki gibidir. yok efenim normalde ip4 lerin piyasası 2300tlymişte ben 1200e veriorum. Yok efenim telefon uluslararası garanti kapsamı içersindeymiş. Yok ben dükkan garantisi veriyorum problem olursa ben x abi beni bulursunculara karşı

Karnım tok yeter artık. Piyasası belli bende ucuza almak için uğraşıyorum. +10 ay garantili ve fiyatı 900 liradan fazla olmasn. Düşünen varsa 0531 898 0114 numaradan bana ulaşabilirler. Yok efenim iyi akşamlar herkese :D
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.