Şimdi Ara

İzmir Saç Ekim Merkezleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
6
Favori
85.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: riwer

    Merhaba lar ben saç ekimi mi izmirde yaptırdım çokda memnunum allaha şükür , hattawww.sacimtedavisi.com saç ekimi forumunda yayınladım , saç ekimi operasyonumu bizzat Zerrin Kara Ekibi yaptı ve ben çok memnunum olumlu sonuç aldım 1yılımı doldurdum saç ekimi düşünenler en azından örneklerini sonuçlarını görsün çaylarını içsin isterim eminim benim gibi sizde olumlu görüşlerle ayrılacaksınız Saç ekim uzmanı Zerrin Kara Güleryüzlü ilgili konuşkan tatlı dilli kişiliği biri başarılar dilerim...

    Ayrıca Özel likya estetik saç ekimi polikliğini personelinede çok teşekkür ederim emeğinize alın terinize teşekkürler :)


    reklamları dinlediniz sırada arka sokaklar...




  • DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ VİP KLİNİĞİ OLAN AURAKLİNİKTE SAÇ EKİM İŞLEMİNİZ DOĞRU ELLERDEwww.izmirsacekimi.com.tr
  • Kimse yok mu naturel saç ekim merkezinde ektiren varsa tecrübelerini yazarsa seviniriz
  • Ben saclarımı naturel sac ekimi merkezinde ektirdim ben de acıklık cok fazlaydı iki gün de ektirdim iki seans yaptırdım ekimi yapan ekibin sıfatlarını hic sormadim ama yaptigi islerden cok memnunum ilk alti ayda cok endiselendim ama simdi birinci senem doldu cok memnunum arkadaslarımıda gönderdim onlarda cok memnun ama arkadaslar nerde yaptırırsanız yaptırin önemli ama sizinde bakiminiz cok onemli herkese iyi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben saclarımı naturel sac ekimi merkezinde ektirdim ben de acıklık cok fazlaydı iki gün de ektirdim iki seans yaptırdım ekimi yapan ekibin sıfatlarını hic sormadim ama yaptigi islerden cok memnunum ilk alti ayda cok endiselendim ama simdi birinci senem doldu cok memnunum arkadaslarımıda gönderdim onlarda cok memnun ama arkadaslar nerde yaptırırsanız yaptırin önemli ama sizinde bakiminiz cok onemli herkese iyi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heppy

    29 ocak tarihinde Sibella da 1200 greft ekim yaptırdım çok memnunum. dr Sibel hanım bastan sona kendi operasyonda bulunuyor. iki yardımcısı var ama Sibel hanım kendisi bizzat 8 saat işlem yaptı..Sonra 2. seansı yaptıracağım aynı yerde.

    Detaylı bir inceleme yazısı yazmanız mümkün mü acaba?
    Merkez nasıldı?
    Doktor/hemşire'ler hakkında yorumlarınız?
    Operasyon esnasında ( kaç saat sürdü/yemek vs yediniz mi/televizyon veya müzik dinlemenize izin varmıydı?)
    İşlem nasıl? (gevşetici sedasyon yapıldı mı? / lokal iğne acı verici mı / herhangi bir acı hissettiniz mı işlem sırasında)
    Ekim sonrası saç sıklığınız nasıl?
    Baya zaman gecmis, ekilen sacların çıkış açısı, yönü ve doğallığı nasıl?

    Daha da çok soru var soracak. Kusura bakmayın internette çok bilgi yok izmirde saç ekimi ile ilgili :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Güzel başlık takipteyim.
  • bu tarz konular için bir forum açtık arkadaşlar girip bakıp sizlerde yorum yaparsanız sadece saç ekimi yaptıranların olduğu bir platform daha faydalı olacaktır diye düşünüyoruz.
    izmir de saç ekimi
  • murat8891 M kullanıcısına yanıt
    sonuçları paylaşabilir misin? memnun musun?
  • Konu güncel. Önümüzdeki ay ektirmeyi düşünüyorum. Yok mu İzmirde ektirip tecrubelerini paylaşabilecek kimse?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • VesVas V kullanıcısına yanıt
    valla arkadaslar acıkcası memnun değilim aynı eskisi gibi oldu saçlarım hemen hemen su an 6 ay oldu ama sanki bi tutam saga bi tutamda sola ekilmiş gibi orası cok berbat bi yer bence sakın ha gitmeyin ve sunuda soyleyeyim benm saçlarım zaten o kadar acık değildi sadece seyrekti gene aynı seyreklik duruyor arada 3-4 tel sacda kıvırcık cıkıyor anlamadım gitti onlarıda cımbızla alıyorum hani :S zaten doktor girmiyor ekime o sadece anestezi yapıyor...hemsireler ekiyor saçları halbu ki ben en basında sormustum doktormu girecek diye evet demişlerdi...ben hiç bi faydasını gormedim naturel in gitmeyin derim..ekim yaptırdıkdan 3 ay snra tekrar konustum onlarla Allah yapısı kadar olmaz bizim yaptıgımız elbetteki o kadar eksiklik olacak diyorlar kendileri bile yaptıkları işin farkındalar madem yapacaksanız en iyisini yapın..benm saçlarsa su an sanki 200 sagda 200 solda ekilmiş gibi sözde 2500 graft ektirdik bi seye faydası yok Allah belalarını versin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8891 -- 18 Temmuz 2013; 2:40:01 >
  • Rota Saç Ekimi var İzmir'de ve İstanbul'da klinikleri bulunuyor. Saç ekiminde çok eski ve köklü bir kliniktir. Tabi karar verirken fiyat + performans olayına bakmanız iyi olur. Birkaç yerden fiyat alıp o merkezin referansları ile karşılaştırırsanız daha verimli olur.

    İzmir
    http://www.sachekimi.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sober -- 11 Kasım 2013; 12:17:02 >




  • sober kullanıcısına yanıt
    Rota 3750 tl fiyat verdi. Gref sınırlaması yokmuş.
    Medical hair ve Likya gref başı 1 tl. dedi.
    Attığım maillere en detaylı cevabı Likya'dan verdiler.
    Cevap aşağıda:

    ''Saç Ekimi her mevsim gerçekleştirilir. Fakat operasyondan sonra 1 ay deniz, hamam, sauna, solaryum ve 3 ay havuz yasak olduğu için tatil programınız var ise ona göre zamanlamanızı öneririrz. Ayrıca yazın saat 11 ile 16 arasındaki güneştende uzak durmanız gerekmektedir.

    Saç Ekimini Fue yöntemi ile gerçekleştiriyoruz. Fut yönteminde olduğu gibi sınırlı değildir. Donör sahası müsade ettiği takdirde 2.3. ya da 4. seans yapılabilir.

    1 greft 1 tl olarak değerlendiriyoruz. Kampanya dönemindeyiz. 2500 greft 2500 Tl dir. Ayrıca biz en ince iğne uclarını kullandığımız için arka kısıma çok sık ekim yapabiliyoruz. Bu durumda greft sayıları dışardan söylenen greft sayıları ile uymayabilir. En doğru bilgiyi sizi gördükten sonra verebiliriz.

    Detayları konuşmak üzere aşağıdaki numaralardan bize ulaşabilir, telefon numaranızı bıraktığınızda bizim tarafımızdan arabilirsiniz.

    Özlem AKAV
    Saç Ekim Koordinatörü

    ÖZEL LİKYA POLİKLİNİĞİ
    A: Dr. Mustafa Bey Cad. No:1/1 Kat :3 Alsancak / İZMİR
    T: 0.232 465 12 55 – 0.232 422 55 94 - 0.532 676 97 07 – 0.533 689 60 22
    W:www.likyaestetik.com
    E: info@likyaestetik.com''




  • Bugün de Medical Hair ile görüştüm. Doktor Sibel Hanım operasyonu kendi yapıyormuş. Diğer görüştüğüm yerlerde Operasyonu doktor yapmıyor sadece kontrolumda, kanal açma işlemini ben yapıyorum gibi cevaplar aldım.
  • güncel ..
  • 4 gun once ızmır de saç ektırdım.Çok araştırdım bırcok kısıyle gorustum.Alsancakta dr.sıbel ulusan da karar kıldım.kendısını de yıne bu sıteden heppy rumuzlu arkadasın referansıyla buldum.
    Şuan henüz çok erken ama yıne de ben yapılan ıslemden cok memnun kaldım,özellıkle dokrotun kendısının ıslemı yapması cok onemlı.Ilgılenenlere önerımdır.
  • arkadaşlar ben de izmirdeyim ve saç ekimi yaptıracağım.
    konuda ya olumsuz yazanlar var ya da net memnuniyet belirtenleri göremiyoruz.
    istanbul'a mı gitmek gerek veya var mı ben şuraya gittim ve fotoğrafını koyup işte böyle sonuç aldım diyecek
  • Arkadaşlar herkese merhaba. 2 ay oldu İzmir'de saç ekimi yaptıralı. İzmir Likya Polikliniğinde yaptırdım saç ekimi yapan doktor Zerrin Hanımdı. Şu ana kadar en ufak bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Aldığım sonuçtan memnunum. Zerrin Hanım bu işi en iyi yapan doktorlardan kesinlikle. Eğer saç ekimi yaptırmak gibi bir düşünceniz varsa size Likya'yı önerebilirim
  • Arkadaşlar Merhaba,
    Ön ve üst kısımda neredeyse hiç saçım yok yani açıkçası neredeyse tamamen kelim diyebilirim.07.05.2014 tarihine randevu alarak görüşmeye gittik arka kısımlarım da çok seyrek olduğundan doktor hanım 3100 greft alınabileceğini belirtti.
    08.05.2014 tarihinde İzmir'de Sibella Güzellik Merkezin de saç ekimi yaptırdım. Sahibi Dr Sibel Ulusan hanım operasyon boyunca kendisi bulundu, greftlerin açılmasını ve toplanmasını direkt olarak kendisi gerçekleştiriyor.Beraberinde asistanları Tuğçe Hanım ve Bahar Hanım doktor hanıma yardımcı oluyorlar.Greftlerin alınmasından sonra ekilecek bölgeleri ve çizimi yine doktor hanım gerçekleştiriyor. Saç dikiminde asistanları doktor hanımın kontrolünde asistanları Tuğçe Hanım ve Bahar Hanım gerçekleştirdiler. Burada güncel olarak fotoğraflarımı paylaşarak konu hakkında sizleri olumlu olumsuz görüşlerimle paylaşımda bulunmak istedim.
    Ekim öncesi fotoğraflarım aşağıda:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtksm -- 10 Mayıs 2014; 1:24:27 >




  • Ekim günü akşamı fotoğraflarını paylaşıyorum.. İlk günün akşamında başınız ciddi şekilde şişmiş oluyor ve sırtüstü yatılması şişliğin yüz bölgesine inmemesi için gerçekten önemli !




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.