Bildirim
İzmir'de vw-skoda-seat özel servis?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Aguş Oto ağaçlı yoldaki opetin arkasında. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
Aguş Oto ağaçlı yoldaki opetin arkasında.
hocam ağaçlı yol dediğiniz 3. sanayi tarafında mı?_____________________________ '00 Renault Clio 1.6 RXT -
quote:
Orijinalden alıntı: Energetic
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
Aguş Oto ağaçlı yoldaki opetin arkasında.
hocam ağaçlı yol dediğiniz 3. sanayi tarafında mı?
Evet, manavkuyu-bornova arasındaki yolda._____________________________ -
Ben S.Nezir 'de yapıtırıyorum gayet memnunum, 2 yerleri var biri Arkas yanı Alsancak, diğeri Karabağlar Yeşillik Caddesinde
Tel: 465 2503 / 265 0265_____________________________ -
teşekkürler. bunlar vw servisi olarak geçiyor benim arabaya bakarlar değil mi _____________________________ '00 Renault Clio 1.6 RXT -
quote:
Orijinalden alıntı: Energetic
teşekkürler. bunlar vw servisi olarak geçiyor benim arabaya bakarlar değil mi
Bakıyorlar diye hatırlıyorum, genelde vw oluyor ama, serviste daha önce seat ile audi'de gördüm,
telefonla bilgi alın isterseniz yardımcı olurlar mutlaka, Karabağlarda Rıfat Nezir,
Alsancak'ta da Sedat ve Serkan Nezir ilgileniyor, ben her ikisinde de bakım yaptırdım,
fiyatlarıda gayet iyiydi,_____________________________ -
sağolun hocam yardımınız için arayacağım. _____________________________ '00 Renault Clio 1.6 RXT -
Bir de Nuri Güççük vardı. _____________________________ Türkiyem... -
izmir'de sadece gaziemir'de skoda servisi var, başka yerde yok. VW servisleri skodalara bakmıyor diye biliyorum. baksalar da herhalde servis kaydı yapmazlar. _____________________________ Octavia 1.6 TDI elegance 2011. ASUS N53SV i7-2630QM. Canon 60D. Tamron 17-50mm. Galaxy S4.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler