Şimdi Ara

İzmir de petek temizliği yapan firma var mı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sayın arkadaşlar,ustalar ,
    kardeşimin evinde kullanmış olduğu bazı petekler kısmen ısınıyor ve bazı odalar tam ısıtmıyor.forumda okuduğumuz kadarı ile iki nedenden bahsediliyor, 1 ,cisi petek bağlantıları,(çapraz bağlantı gibi)ikincisi ise peteklerın kirlenip çamur çökmesi.bu petek ve tesisat 3-4 yıl önce kuruldu.benim tahminim peteklerın temizlenmesi gerekli.izmir de bu konuda güvenilir bir firma var mı bile varsa bi yardım rica etsem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 4 Kasım 2013; 22:38:47 >



  • 3-4 yıllık tesisat bu kadar çok kirlenmez benim tavsiyem tesisat tahliye musluğunuz varsa orayı açın aynı anda kombiden de sisteme su basın. eğer tahliye musluğu yoksa banyodaki radyatörün altındaki kör tapayı çıkartarak da suyu boşaltabilirsiniz.
  • bi deneyeyım bakalım.teşekkurler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akula06

    3-4 yıllık tesisat bu kadar çok kirlenmez benim tavsiyem tesisat tahliye musluğunuz varsa orayı açın aynı anda kombiden de sisteme su basın. eğer tahliye musluğu yoksa banyodaki radyatörün altındaki kör tapayı çıkartarak da suyu boşaltabilirsiniz.

    3-4 yılda kirlenir tesisat kardeşim.. hemde sağlam kirlenir yıkattır gör çıkanları
  • Ben ilk defa bu yıl sezon başlamadan petek temizleyen bir firmayı çağırdım temizlettirdim. Sonuç; Gelen eleman şaşırdı çıkan suyun temizliğine ama yinede normal prosedürü uygulattım. Tesisat yerden beton altından demir borulu müteahhit işi aynı zamanda kat kaloriferinden geçişli yani yaklaşık 3,5 yıl mazotlu çalıştı ve 2006 da doğalgaza geçildi tam 11yıl sonra temizleteyim dedim böyle çıktı. Yer İzmir Karşıyaka. Esasen eğer tüm tesisatınız plastik ise yani sonradan yapılmış ise hiç boşuna paranızı sokağa atmayın derim yukarıda akula06 Arkadaşın dediği gibi banyoda tahliye musluğunuz varsa (yoksada en attaki kör tapayı bir anahtar ile açınız) ve tüm suyu boşaltınız ve su basın tekrar tertemiz çıkana kadar olur. Bu işlemi her yıl yapmayada gerek yok zira dediğim gibi benim örneğimi gördünüz zira her seferinde taze su verilmesi tesisat için zararlıdır oksijen yenlenmesi açısından hem borular petekler ve kombi hassas parçaları açısından saygılar.




  • tesisat temizliği konusunda yardımcı olabılırım izmirde tabiki bölgeden bölgeye değişmekte su kirlilik oranı
  • akkaynak kullanıcısına yanıt
    11 yılda suyun temiz çıkması borularınız demir olduğu için. tesisatınız plastik olsaydı peteklerinizin hepsi tıkanmıştı. ayrıca peteklerdeki çökmeyi şebeke su basıncı ile açamazssınız. makina ile yüksek basınçta temizlenmesi lazım.
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    @hardcrss Arkadaşım aynı bölgede oturan bacanağımın kalorifer tesisatınada temizletme yapıldı oda benimkisi gibi mazotlu sistemden dönme idi ve yağır gibi pis sular çıktı eleman çok uğraştı. benim sistemden 1 yada 2 yıl daha eskiydi onlarınki. Hatta peteklerinden bir tanesi tıkalıydı.
  • hortlatayım zira başlıktaki soruya karşılık kimse tavsiye firma vermemiş. izmir'de petek temizliği yaptırıp memnun kalan kimse yok mu?
  • kız kardeşim yaptırdı.ısınmayan paneller temizlik sonrası normale döndü.son derece memnun.
  • Benim tanidigim var bu konuda baya işinde basariliwww.izmirpetekbakimi.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egev Mühendislik tarafindan Profesyonel Makina ve Temizleme Kımyasallarıyla petekleriniz sökülmeden, evinizde kirma dokme islemi olmadan temizleme islemi yapilmaktadir. Ayrica Antibakteriyel Buharlı Temizleme Makinasıyla Peteklerin dıs kısmindaki tozlarin temizligi yapilmaktadir. Ters baglanti duzeltme islemi yapilmaktadir. TEL: 0232 278 42 42 GSM: 0505 429 76 16 BALCOVA /IZMIR

     İzmir de petek temizliği yapan firma var mı.

     İzmir de petek temizliği yapan firma var mı.

     İzmir de petek temizliği yapan firma var mı.

     İzmir de petek temizliği yapan firma var mı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İzmir için temizlik yaptıran ve memnun kalan var mı. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim yaptirdi.son derece memnun.bornova da bir kombi petek montajcisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DEMİRCİEFE kullanıcısına yanıt
    Hangi firma hocam bizde yararlanalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bu forumda kombi için en çok bilgi veren biri idi.sonra forumdan ayrıldı mı yoksa forum mu ayırdı tam bilemeiyorum.zannedersem http://www.biraymuhendislik.com/ olacak.




  • izmir Petek Temizliği sayfasından bilgi alabilir, 7 / 24 çağrı merkezinden iletişime geçebilirsiniz.
  • Merhabalar, dün kombi bakımı yaptırdım 5 yıl sonra ilk defa. Yoğuşmalı olduğu için eşanjörün kapalı devre olduğu ve bakımının yapılmayacağı söylendi. Doğru mudur?
    Tozunu alıp, koruyucu sprey sıkıp gittiler. Diğer basit kontrolleri saymıyorum.

    Filtre temizliği de yaptırdım, yaklaşık 2 litre temiz sudan sonra, bir litre siyah su geldi borudan. Tesisat ve petek temizliği için 300TL fiyat verildi. Normal midir?

    Ve son olarak tesisatta madem kirli su var, gelen temiz su nereden geldi? Yani tesisatta dolaşan su ya temizdir ya kirli, değil mi?
  • Blur kullanıcısına yanıt
    yoğ kombi ister premix ister yarı yoğ olsun bakımı yapılır premix ise premix eşanjör, yarı yoğ ise ana eşanjör açılır içi temizlenir maalesef yalan söylemişler ana eşanjör ve ekipmanları temizlenmediyse buna bakım denilemez

    ayrıca tesisatlarda çıkan siyah su hafif yağlıdır o su peteklerin içini korumak için konulan koruyucu sudur

    eğer tesisattan nohut veya bulgur büyüklüğüne partiküller ve balçıklı su çıkıyorsa bunlar tesisat kiridir,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.