Şimdi Ara

İzmir'de Camilerden (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
0
Favori
10.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    İnanç vergisi gelse ve diyanet giderleri bu vergiyle karşılanacak olsa net söylüyorum ülkenin yüzde 90'ı o vergiyi ödemez.

    İbadette gönüllülük esastır, dinimiz de bilirsiniz hoşgörü dinidir. Halk yokluk çekerken; kendisi şatafat, lüks ve israf içinde olan, iktidardaki partinin propagandacısı, yeri geldiğinde cenaze yıkama, cenaze duaları ve mevlitlerin için para isteyen aç gözlü görevlilerinin işe gitmediği bu dönemde maaşlarını tam ödeyerek 80 milyonun hakkına giren bu diyanete benim vergimin gidiyor olması zorbalıktır.

    Devlet minimalist düşünmez değil aksine her ayrıntıyı, her detayı düşünmelidir. Yoksa devletin bir anlamı kalmaz, zaten çoğunluk hakları gözetilip; azınlık hiçe sayılacaksa devlet veya başka bir örgüte ne gerek kalır? Allah akıl ihsan eyler umarım size, sizin gibilere.
  • Efsaaanneeeeee 😂😂😷

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her Cuma camilerde yapılan parti propagandalarına ses etmeyenlerin bu olaya da laf söylememesi gerekir.
  • Yahu kafanızmı güzel mübarek gün yoksa trol olmak içinmi varsınız anlamıyorum bunu chp ile alakası nedir ?? Birisi merkezi sisteme girmiş ve hoş olmayan bir şey yapmış suçlu kimse yakalansın cezası verilsin.Sanki belediye başkanı marş çalın dedi...
  • Akp olmasa izmirde camiler birahaneye çevrilir. Akp bu ülkede islamın son kalesidir. İslamın teminatıdır.

  • 1.camiler ibadet yeridir ama sadece ezan okunacak diye birşey yok
    2.Korona zamanı camielerden anons yapıldı ki ülkede kişi başına 1 cami düştügünü düşünürsek herkezin duyabilmesi için dogru bir yöntem
    3.Ezan zamnı ezan yerine okunuyorsa cidden yanlış ama ezan dışında yapıldıysa bir yanlışlık gormuyorum
  • Olayı savunanlara sadece gülüyorum :) Elitist tayfa kendini belli ediyor.
    Olayın diğer tarafından bakacak olursak bunun siber saldırı ile değil bizzat sabotaj ile yapıldığı kanaatindeyim.
  • İzmiri yunandan temizleyeceğiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu olayı savunan var. Sorsan herkes inandığıma saygılı olsun ama şu olayda bile İslamofobik tepkiler gösteriyorsunuz. Günümüzde ezan sesi gereksiz bence ama o hoparlörlerin oraya dikilme amacı belli. Kafana göre kullanamazsın. Vergimle yapıldı diyenler var bir de. Hastaneler de vatandaşın cebinden çıkan vergilerle yapılıyor. Çay kahvenizi alın girişteki bilgisayarlarda sürf yapın o zaman. CHPli elitistler=AKPli Arap sevdalıları. Hiçbir farkınız yok gözümde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 21 Mayıs 2020; 18:14:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merkezi sisteme girse birileri çevredeki tüm camiler çalar. Yanlışlıkla olmuş gibi. Gerçi ülke özellikle ekonomi kötü, bir kaç gündür konular ezan din. Bunun üzerine belkide bir çocuğun yaptığı bu olay. Kızgın tabanın gazını almak için servis edilmiş. Olayın chp ile ilgisi yoookkk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu duyduğumda ilk aklıma gelen:

    Madem yiyorsun bir herze, bari Konya'da yap da gülelim eğlenelim. Şimdi bir grup mal çıkar "gavur İzmir cart curt" der.

    -----------------------

    Yapılanı yanlış buluyorum. Ancak, güvenlik açığı tespit edip bunu halka ilan etmek de siber güvenliğin bel kemiğini oluşturmakta. Adam sonuçta Çav Bella çalmış, istese "cicibici Ayşen lokomotif Gülşen..." falan İsmail YK da çalabilirdi. "İsmail YK günah mı?" desem, o da değil de, mekruh olabilü.

    Ama gidip "lick my p... and my crack" falan çalarsan ağır günah.

    Olaya böyle bakınca, Çav Bella gayet masum gözüküyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: metanol

    Birader sentezleme sıkıntın mı var?

    Bir devlet kurumu neden ortaya çıkar? Devletin ihtiyacı olan bir görevi yerine getirmek için.

    Diyanetin var olma nedeni; devlet mekanizmasının "yönetimini" din ve inancı regüle edip, yönetimin bağımsızlığını korumaktır.

    Diyanet kendi fonksiyonlarının tam aksine, devlet içerisindeki bir takım vatandaşına düşman ve güncel güç için savaşan bir yapı haline geldiyse, birazcık "normal" olan bir toplumda diyanet kapatılmalı ve yöneticileri yargılanmalıdır.

    Bunlar olmayacağına göre, insanların en azından bu leş kuruma vergi ödeyip, desteklemek istememesini anlamak için dahi olmana gerek yok. 3 beyin hücresi falan yeterli, bir dene bence.

    Alıntıları Göster
    Fotosentez yaparak mı hayatta kalmaya çalışıyorsun?

    Ben ne diyorum sen ne diyorsun teee...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Niye camilerde merkezi sistem var kalorifer mi bu. her hoca çıksın okusun ezanı ozaman namazı da merkezî sistem kildirsin imam müezzin maaşından kar ederiz.Hem vip hizmet verir diyanet evlerde online namaz herşey bir fetvaya bakar diyanet iyi bilir o işleri

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yunanları denize döktük sanıyordum ama kalanlar var demek ki acilen onlarida denize dök izmirli yurtsever kardeşlerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak bu da çalınabilir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    İzmir'de Camilerden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence daha kötüsü de olabilirdi ve bugün açığı ortaya çıktığına göre siber güvenlikçiler duruma önlem alır, almazsa çok daha vahim durumlarla karşılaşılabilir.
    Forum dh'da müslüman olmayan nufus çok fazla. Önceden sözlüklerdeydi artık her yerde. Keza çevremde de bu durum böyle. Nereye gidiyor bilmiyorum ama farklı bir yere gittiği kesin.
  • Bir muhalif olarak hoş değil, çevremde de bu olaya sevinen kimse olmadığı gibi olmaması, yapılmaması gerektiğini herkes söylüyor. Ancak bakıyorum ki saldıracak yer arayanlara gün doğmuş. Bu da akıllara acaba bunu yapanlar yine malum taraftan mı sorusunu getirmiyor değil Ayrıca camide siyaset yapan imamlara da aynı duyarlılığı gösteriyor musunuz. Hiç zannetmiyorum, yandaş toplamak daha hoşunuza gidiyordur eminim. Camide siyaset yapılması bu olaya göre kat be kat daha saygısızca. Din asla çıkarlar için araç olmamalıdır.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.