Şimdi Ara

İzmir'de bir öğretmen ve öğrencilerinin geliştirdiği mobil bulmaca oyunu çıkışını yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İzmir'de bir öğretmen ve öğrencilerinin geliştirdiği mobil bulmaca oyunu çıkışını yaptı



    Oyun sektörü her ne kadar odak noktası olarak eğlence üzerine kurulu bir sektör de olsa zaman zaman bağımsız veya büyük şirketlerden öğretici ve geliştirici yapımlar da görebiliyoruz. Özellikle mobil oyun sektörünün büyümesi ile birlikte bu tarz yapımların da sayısı arttı. Eğitici ve öğretici yapımların arasına da Türkiye'den bir öğretmen ve öğrencilerinin yeni projesi de geçtiğimiz günlerde katıldı.



    Ayrıca Bkz.Bilim kurgu türünde umutlandıran bir yerli oyun: Angelic



    Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı İzmir'de bulunan Bornova Güzelcan Kardeşler Ortaokulu'nda bilişim teknolojileri öğretmeni olarak görev yapan Vedat Ersin Ceviz ve öğrencilerinin geliştirdiği buşmaca oyunu Hesapla Nio: Zihinden Matematik Bulmacası, geçtiğimiz günlerde çıkışını yaptı. 



    Oyun geliştirmeye merak duyan ve pandemi döneminde bu merakının üzerine giden bilişim teknolojileri öğretmeni Vedat Ersin Ceviz, evde geçirdiğimiz bu pandemi döneminde öğrencileri ile birlikte başından sonuna kadar oyun geliştirme hayali kurdu. Bu hayalini de geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Abacus Games Studio ismi ile oyunu geliştiren bu topluluğun amacı ilerleyen süreçte mobil oyun sektörüne taze beyinleri genç yaşta kazandırmak ve bu oyun gibi birçok eğitici oyunlar tasarlamak.



    Hesapla Nio: Zihinden Matematik Bulmacası şu anda Google Play üzerinden Android cihazlar için ücretsiz olarak erişilebilir durumda. Oyunun mağaza sayfasını ve ayrıntılarını aşağıda bulabilirsiniz.





    Hesapla Nio: Zihinden Matematik Bulmacası Hakkında



    Temel matematik işlemlerini zihinden yapmakta yeterince hızlı mısın? Temel işlemleri zihinden yapmayı geliştirmenin, daha kolay ve eğlenceli bir yolunu arıyorsan Calculate Nio’yu hemen incele! 



    Matematikle aran iyi değilse, arayı düzeltmek için işte fırsat. Matematik, eminiz ki hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı. 



    Matematiğine güveniyor musun? Temel işlemleri zihinden hesaplarken ne kadar hızlısın? İddialıysan, bulmacaları çöz, liderler tablosundaki yerini al. 



    Kahramanımız Nio ile yolculuğa hazır ol. Sana verilen sayılarla Toplama, çıkarma, çarpma ve bölme işlemlerini zihinden yaparak bulmacaları çöz ve hedef sayıya ulaş. Seviyeler ilerledikçe bulmacalar zorlaşacak. Verilen sürelerde çözüme ulaş.




    • İlerlemeni kolaylaştıracak jokerler olacak. Bu jokerler bulmacaları daha hızlı çözmeni sağlayacak.

    • Matematik bulmacasını çözerken yanlış bir hamle mi yaptın? Endişelenme geri alma jokerin var!

    • Matematik bulmacasını çözerken süren mi bitiyor? Hiç sorun değil, zamanı durdur jokerin var!

    • Matematik bulmacasını çözerken çözüme dair hiçbir fikrin yok mu? Panik yapma, ileri alma jokerin var!



    Başarı ortalamanı, toplam oyun sayını ve en iyi skorlarını profilinde görüntüleyebilirsin. Bu ilerlemeni izlemeni kolaylaştırır. Giriş seçeneklerini kullanarak ilerlemeni kaydedebilirsin. Hesabına başka cihazlardan da giriş yapıp aynı ilerlemeyle devam edebilirsin. Başarılı bir grafik çizersen, en iyiler tablosunda sen de yerini alabilirsin. 





  • Tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • öğencilerin ve öğretmenin bu başarısını takdir etmek lazım. en azından telefonlarımıza yükleyip desteklememiz gerekiyor.

  • Ne kadar güzel haberler. tebrikler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunlar artık çok zor şeyler değil, udemyde iki kurs alınıp yapılır. Önemli olan gençlerde böyle bir heves olması demek ki ileride daha iyi işler yapacaklar. Hocalarını da desteği için tebrik ederim. Şu çağda liseli olmak vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım devamı gelir. Öğrencilerin ileride çok daha büyük projeler geliştirmesi açısından çok güzel bir adım olmuş. Başarılarının devamını dilerim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonlara saçma sapan uygulamalarırı yükleyeceğimize destek olalım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.