< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
izmirdeki köpek sayısı gerçekten çok fazla.her mahallede minumum 3-5 köpek oluyor. ben köpekten çok korkan bir insanım.bu yüzden yazları izmire geldiğimde rahat bir şekilde yürüyüş yapamıyorum. hayvanlar için izmir belediyesi uygun bir yaşama alanı sağlamalı.çocuk parklarında bile çocuktan fazla köpekler oluyor. konuyu görünce yazmadan duramadım.hayvanlara sahip çıkılsın ama bu şekilde serbest bırakılarak değil.doğa içinde şehir dışında uygun şartlarda bir ortamda tutulsunlar. çeşmede,karşıyaka konak bütün meydanlarda bile köpek istilası şeklinde çok fazlalar. |
Rte'nin sokak hayvanlarından haberi yok mu şimdi? Nerde anadolu çocuğu, nerde kalkınma? Köpeklerin ve kedilerin kısırlaştırılma vakti gelmiş geçiyor bile... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yakında yoklukten çinliler gibi köpek eti yemeye başlayacaz zaten. Sorunda böyle çözülür |
Buca'dan bildiriyorum, sokak köpekleri yakında belediyeye dilekçe verip bizi toplatacak. |
O medeni,uygar izmirin sokakları köpek bokundan geçilmiyordur lol < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CHP geldi bizim burada kopekten gecilmez oldu. CHP bence prezervatif dagıtsın su kopeklere yoksa kırşehir de sokağa çıkamayacğız. Kampüste hergün enik sesleri ile ders çalışmaya çalışıyoruz. Artık kopekler hayvan barınağının arabasını uzaktan tanıyor olacakki hemen dagılıyorlar. Her sabah tekmil vermeden binaya giremiyoruz. 2000 in ortalarında mamakta oyleydi heryer gecekonduydu ama bu kadar kopek yoktu. Millet sevip sokaga bırakıyor yada baska bir durum var ortada. Gece kazada yaptırıyorlar bir suru insan olumden donuyor. İzmir yıllardır chp de olduguna gore herhalde bizim buradan cok daha medeni durumdadır :))) |
Denk gelse ne yapacaksin... Hayvan dusmani falan degilim ama kopekler asiri cogaldi.munferit saldiri dedigin cok sık rastlanir oldu.burda bir bayan var itleri bir yasli teyzenin kapisinin onunde besliyor oyle boyle degil 15 20 tane..teyze disari cikamiyor en son careyi su dokmekte buldu,bayani polise soylucem demekte buldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kardes emin ol saldirirlar cok dikkat et.hayvan sonucta biri dalsa digerleri hemen dalar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Sokak köpeği kadar saçma bir şey yok nefret ederim sokakta köpek olmaz hepsi toplatılıp uyutulmalı ama yok bizim ülkenin köpek taparları izin vermez hindistanda inekler hindulara ne ifade ediyorsa bizim köpek taparlarada köpekler aynısını ifade ediyor.Embesiller sokakları köpekleri dolduruyorlar kimsede bir şey demiyor.Radikal hayvan severler kadar nefret ettiğim oluşum yok. |