Şu anda t630 kullanıyorum ve takasla 6600 almak istiyorum.Manisa'da bazı telefonculara sordum karşıma çıkan en iyi fiyat benim teli 240 a alıyorlar 6600 yı 580 e satıyorlar.Acaba Çankaya'da bundan daha iyi fiyata bulabilir miyim.Garantili olmasi tercihimdir.
Giden yok mu bu aralar Çankaya'ya Giden olursa rica etsem öğrenebilir mi. Takas fiyatı sorun değil hemen hemen aynı oluyor.sadece 6600 fiyatı.
Ev arkadaşım İzmir'li. 10 gün içinde gidecek. Eğer o kadar bekleyebilirsen bi soruversin...
Bekleyebilirim sorun değil sağol. bu aralar aslında kafam bir hayli karısık 3230 un gelisine.avrupa fiyatı 350 euro olursa internetten 3230 almayı düşünüyorum. onun için 1-2 ay 6600 almam daha bunlar kesinleşmeden.
avrupa satış fiyatının 350 euro olacağını ben belirttim tüm forumlarda... ama hala kesin bir bilgi değil bu... birde sana pm attım cvp vermedin.... boracell..
Çok haklısın. Ben arkadaşa söölerim İzmir'den bakar. Ben de Ankara ve Adana'dan bakarım. Diğer arkadaşlar da İstanbul'dan bakarlar. Çünkü ben de almayı düşünüyom. PM'den ulaşırım ben sana...
şimdi gördüm ve cevapladım van_hoijdonk. 350 euro fiyatı olacağını sen söylemiştin zaten ayrıca resmi nokia sitesinde de gördüm onun için ihtimal biraz yüksek gibi.tamam bekliyorum ShenLong.
arkadaşlar öğrenecek varsa biri bana sx1 fiyatını öğrenip pm atabilirmi acaba
İzmir çankaya da 6600 sıfır spot fiyatı 550 ytl den açılıyor, pazarlık yaparsın belki . T630 u da 250 milyondan fazlaya almazlar ,tahminim
Saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: mafidan
arkadaşlar öğrenecek varsa biri bana sx1 fiyatını öğrenip pm atabilirmi acaba
OK. Ben öğrenir sana pm atarım...
yada direk N-GAGE alın
6600 GARANTİLİ 400YTL
Gece kulüplerinin orada bir kvk bayisi var 460 ytl GARANTİLİ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme