Şimdi Ara

İzmir Çamdibi Konutları 5419 sokak için bir anda vdsl geldi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    (İzmir)Çevre yerlerinde bir çok inşaat alanı mevcut dap yapı vs gibi. Fakat 5419 sokağına göre uzak kalıyor.
    2-3 ay öncesine kadar ne vdsl vardı ne 16 mbit hız destekleyen firma vardı maksimum alabileceğimiz hız 8 mbit diyorlardı.
    1 haftadır şaşkınlıklar içerisinde tüm firmalar ile görüştüm Turk telekom dahil herkes 65 mbps ye kadar hız ev içinde görünüyor vdsl mevcut dediler.
    Turk net aradım yapa altyapımızdasınız herkes bu altyapıda olmak istiyor ve bu altyapının sürecini gelmesini merak ediyor dedi baya heyecanlandım Aynı şekilde netspeed ile görüşme sağladım vdsl hizmetinin var olduğunu söylediler. Ben bu çamdibi konutları yıkılacagı için internet hızındaki güncellemeyi işte fiberi vdsl i falan hayal diye düşünüyordum var mı bu çevrede oturupta hızlarında büyük değişim farkeden ? Ve bağlatma işlemi daha yapmadım haziran gibi geçiş yapıcam Turk telekom baya yüksek fiyat biçti vdsl için 88 tl ye 50 mbps 100gb akn 2mbps upload gibi baya kötü gözüktü gözüme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabist35 -- 18 Nisan 2018; 15:31:16 >

• Upload düşük zaten yapayı herkes istiyormuş onu diyen temsilciye ben maaş vericem evden çıkmasın.
    Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • :) yapa falan fark etmez aslında upload yönü turk telekom olarak düşük hep 2 mbps veriyorlar vdsl hangi paket olursa olsun
    Niye yapa alt yapısı çok mu kötü baya bi şikayet var ama youtube de videolar çekip 4 k videolar izleyip çok memnunum diyenlerde var
    netspeed ayrı bi alanda tutulmuş sanki elit bi kesim gibi bide o var kararsızım haziranda tahhüt bitiyor.
    Bu arada dediğiniz temsilci hakkında yorumu bu bölgede verdiği yanlış bilgi için mi?
    yoksa yapa altyapımızda oldugunuz için şanslısınız dediği için mi gülünç haline getirdiniz orayı merak ettim doğrusu :
    :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabist35 -- 18 Nisan 2018; 15:34:57 >
  • Kardesim niye heyecanlisin bu kadar netspeed ne.eliti allah icin daha dunki saglayici o guldugum turknete yapa santrale uzaksan gene o kotu hizlari kullanirsin turk telekom zaten altyapi sahibi o kotu olursa bir tanesi bile adam gibi hizmet veremez alt yapisi kotu olan yerleri duzeltiyorlar artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmHyp3rioN

Kardesim niye heyecanlisin bu kadar netspeed ne.eliti allah icin daha dunki saglayici o guldugum turknete yapa santrale uzaksan gene o kotu hizlari kullanirsin turk telekom zaten altyapi sahibi o kotu olursa bir tanesi bile adam gibi hizmet veremez alt yapisi kotu olan yerleri duzeltiyorlar artik.
    Heyecanlı olmam gayet doğal bence. Yıllardır 8 mbps hız ile sürünüp ay sonunu 3 ile bitiren insanlarız biz yani evimize fiber hızlar girmedi hiç meraklı ve heyecanlı olmam doğal sizler gibi 80 90 mbps hız almıyorum yani..

Onun dışında elit dememin sebebi şikayetlerin baya az olması.
    Vaad edilen hızlar çamdibi konutlarına gelirse büyük bi olay yani sadece bu olay içerisinde bilgisi olan santraller hakkında vs tartışırız diye düşünerekten konuyu açtım..
    Evet çok öneriyorlar
    Fakat aklımda şu var Turk.net denemekten ne zarar gelebilir zaten tahhüt yok yani denerim baktım memnun değilim hemen iptal etmeleri lazım faks yolu ile diye düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: İmHyp3rioN

Kardesim niye heyecanlisin bu kadar netspeed ne.eliti allah icin daha dunki saglayici o guldugum turknete yapa santrale uzaksan gene o kotu hizlari kullanirsin turk telekom zaten altyapi sahibi o kotu olursa bir tanesi bile adam gibi hizmet veremez alt yapisi kotu olan yerleri duzeltiyorlar artik.
    Bu arada santrale uzaklıgım aşağıdaki gibidir sizce cok mu uzak ?İzmir Çamdibi Konutları 5419 sokak için bir anda vdsl geldi ?İzmir Çamdibi Konutları 5419 sokak için bir anda vdsl geldi ?

336 Metre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabist35 -- 18 Nisan 2018; 18:2:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fabist35

Bu arada santrale uzaklıgım aşağıdaki gibidir sizce cok mu uzak ?

336 Metre.

Alıntıları Göster
    bu mesafeye nereden bakılıyor

• alphan12 A kullanıcısına yanıt
    Netspeed sagolsun facebook üzerinden istediğimde resim attı.

• Dostum yine iyisin.

İzmir Çamdibi Konutları 5419 sokak için bir anda vdsl geldi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.