Şimdi Ara

İzmir Bostanlı nasıl bi yerdir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversiteyi bitirince izmirde yaşamayı düşünüyorum ailemin yanına dönmeyebilirim.Geçen bi arkadaşım bostanlının çok güzel olduğunu söledi sakin falan çok hoş die nasıl bi yerdir ev kiraları nedir bi bilgisi olan var mı acaba??

Orjinalden alıntı: scald

Üniversiteyi bitirince izmirde yaşamayı düşünüyorum ailemin yanına dönmeyebilirim.Geçen bi arkadaşım bostanlının çok güzel olduğunu söledi sakin falan çok hoş die nasıl bi yerdir ev kiraları nedir bi bilgisi olan var mı acaba??

pahalıdır deniz kenarında oldugu için ama mükemmel bi yerdir 1.alsancak 2.bostanlı eğer izmire yerleşmeyi düşünüyosan ve paran varsa burasını oneririm eğer normal bir gelire sahibsen bornovada cok güzeldir k.park istanbul değimiyle istiklal caddesidir canın mı sıkıldı binersin metroya 10 15 dkda konaktasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2012 -- 8 Haziran 2009; 18:21:47 >
  • Arkadaşım Bostanlı deniz kıyısında süper bi yerdir. Hem işlek, Hem nezih biyerdir. Süper bi sahili vardır. Ayrıca caddelerin üstünde bir sürü cafe, restorant vardır. Vapur ve Feribot iskelesi mevcuttur. Bi vapurla, Konağa, Alsancağa rahatlıkla gidebilirsin. Karşıyaka semtinin bi mahallesidir kısaca. Bostanlıda ev fiyatları ve kiraları yüksektik. Bostanlının arkalarında. Tren yolunun gerisinde, Şemikler mahallesi var, Orası pek nezih bi yer değildir. Hatta hala gecekondular vardır. Orada ucuz kiraya ev bulabilirsin. Bostanlının arkasında, Yürüyüş mesafesi biyer. Ayrıca bizim eski oturduğumuz yer. Pek düzgün yer değildir aslında, Ama 2-3 mahalle ileriye gittimi medeniyete ulaşıyosun.

• aslında nergiz şemikler'den daha güzel. en azından daha düzenli. şemikler'de yola çıkan sokak bulmak ölüm. hepsi çıkmaz sokak.

kiralar 1,5 vardır herhalde bostanlı'da. bizim burda da 700-800 civarı işte. bir tren yolu ayırıyor.

Orijinalden alıntı: Akçalı.

Arkadaşım Bostanlı deniz kıyısında süper bi yerdir. Hem işlek, Hem nezih biyerdir. Süper bi sahili vardır. Ayrıca caddelerin üstünde bir sürü cafe, restorant vardır. Vapur ve Feribot iskelesi mevcuttur. Bi vapurla, Konağa, Alsancağa rahatlıkla gidebilirsin. Karşıyaka semtinin bi mahallesidir kısaca. Bostanlıda ev fiyatları ve kiraları yüksektik. Bostanlının arkalarında. Tren yolunun gerisinde, Şemikler mahallesi var, Orası pek nezih bi yer değildir. Hatta hala gecekondular vardır. Orada ucuz kiraya ev bulabilirsin. Bostanlının arkasında, Yürüyüş mesafesi biyer. Ayrıca bizim eski oturduğumuz yer. Pek düzgün yer değildir aslında, Ama 2-3 mahalle ileriye gittimi medeniyete ulaşıyosun.

• Üçyol'da oturmama rağmen bostanlıyı seviyorum.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • paran varsa güzel yer
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || MSI 321UP X24 32'' 4K 240Hz OLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

Arkadaşım Bostanlı deniz kıyısında süper bi yerdir. Hem işlek, Hem nezih biyerdir. Süper bi sahili vardır. Ayrıca caddelerin üstünde bir sürü cafe, restorant vardır. Vapur ve Feribot iskelesi mevcuttur. Bi vapurla, Konağa, Alsancağa rahatlıkla gidebilirsin. Karşıyaka semtinin bi mahallesidir kısaca. Bostanlıda ev fiyatları ve kiraları yüksektik. Bostanlının arkalarında. Tren yolunun gerisinde, Şemikler mahallesi var, Orası pek nezih bi yer değildir. Hatta hala gecekondular vardır. Orada ucuz kiraya ev bulabilirsin. Bostanlının arkasında, Yürüyüş mesafesi biyer. Ayrıca bizim eski oturduğumuz yer. Pek düzgün yer değildir aslında, Ama 2-3 mahalle ileriye gittimi medeniyete ulaşıyosun.

Üç sene önce attığım mesaj. Artık Şemiklerde lüks apartmanlar ve binalar yükseliyor. Çevre düzenlemeleri çok fazla arttı. Ve en önemlisi metro geçiyor. Bu sebeplede kiralarda bi artış olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: scald

Üniversiteyi bitirince izmirde yaşamayı düşünüyorum ailemin yanına dönmeyebilirim.Geçen bi arkadaşım bostanlının çok güzel olduğunu söledi sakin falan çok hoş die nasıl bi yerdir ev kiraları nedir bi bilgisi olan var mı acaba??

Konu dısı özel izmir neden gelişmiyor konusunu incele
  • quote:

Orijinalden alıntı: scald

Bostanlıda oturuyorum gerçekten çok güzel ve sakin bir yer. Hem konumu güzel hem de insanları. Ev kiralarına gelince tam olarak piyasayı bilmiyorum ama komşumuz 1,5'dan dubleks evi kiraya vermişti. Normal evler de 700-800 civarlarında olsa gerek.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.