Şimdi Ara

İzmir Bostanlı belediye cafesinde kazık yedik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün arkadaşla dışarı çıkalım deyip Bostanlı'daki Yasemin cafeye gittik. belediye tesisi ve pahalı bir yer değil diye beklersin.

2 dilim pizza, 2 su, 1 kola, 1 çerez tabağı 540 lira tuttu.

aldığımız şeylere baktım, hesaba baktım, kendimce dedim ki yahu Köfteci Yusuf'a gidip iki kişi tıka basa doysak daha ucuz tutuyor. bu nasıl belediye tesisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatlara niye bakmadın ilk olarak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • normal fiyat

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    üstad baktım da pizza dilimi zaten 135 TL idi. iki pizza 270 TL tutuyor anladın mı? durum buyken geri kalanlarla olsa olsa 400 tutar dedim. bi geldi 540 yuh dedim.

• fsh77 kullanıcısına yanıt
    fiyat anormal çünkü aşırı fahiş kâr yapma amacıyla çalışan özel bir işletme bu parayı alır. belediye tesisi için anormal fiyat.

5 saat önce pişmiş kıytırık pizza dilimi 135 TL yazmış ve seni kekliyor ama sonra kasada içeceklerden geçiriyor, tam çakal özel işletme taktiği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 23 Haziran 2024; 10:43:0 >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

piizza diyerek geçmişşin büyüklüğü nedir neli pizza önemli olan bu ,sana göre fahiş olabilir

• Adam şunlara 540 lira vermiş bir linç yemediği kaldı. 200lira bile çok bunlara ve millet 540 sana göre fahiş diyor nasıl bir şey bu bizim millet kazıklanmaktan zevk alıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yasemin kafe bostanlidaki birçok kafeden daha ucuz bu arada.

• diamante35 kullanıcısına yanıt
    değil. çünkü f/p olarak kötü. Bostanlı'da birçok yerde yeyip içtim. daha 3-4 gün önce bi arkadaşla çok güzel burger yedik. emin ol ödediğim paraya kıyasla gidip burger yerdim eğer 540 tutacağını bilseydim. 5 saat önce pişmiş, ikinci sınıf kalitede iki parça pizza yedik altı üstü.

bi algı oturtmuşlar "yasemin ucuz" diye, içecekden tokadı çakıp milleti kazıklıyolar.

sen fakirsin 540 liranın hesabını yapıyon diyen kerizdir net. karşılığını alamıyorsam 540 liranın değil 54 liranın da hesabını yaparım. bu bayram eve aldığım sadece baklavalara 2500 lira ödedim ve zerre umrumda olmadı çünkü karşılığını gani gani aldığımı düşünüyorum.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Bostanli'da başka bir belediyenin(ilce belediyesi) kafesinde ciğer bile alabiliyoruz, gayet de uygun. Ayrıca yıllardır Yasemin kafeden hizmet alan biri olarak bana gayet sıcak yemekler geldi. Size öyle denk geldiyse bilemem.

• Sakasi bir yana izmirde deprem oldu

• Yasemin cafe gördüğüm en saçma fiyatlara sahip. Self servise o fiyatları vermektense hizmet edilen bir yere oturmak daha mantıklı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.