Şimdi Ara

İyte / gebze ceng

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Neden bu kadar popüler? Yoksa forumun şişirmesi mi

Bu seneler içerisinde yenilenme mi geldi?

Bir şeyler mi değişti?

Gebze için

Bölüm sürekli yükseliyor buda çok ilginç

Diğer pc müh sanırım bu kadar hızlu yükselmiyor

Ayrıca bu iki üni için sosyal ortam nasıldır?

Eğitim kısmı ikisininde iyi gibi sanırım ama sosyal ortam çok iyi değilmiş gibime geldi

Barınma, ulaşım, kulüpler, yurt ve eğlence ortamı olarak ( alkollü eğlenceler vs) bu açıdanda bana kalırsa üniversite önemli gibi özellikle üniversitenin içinde bulunan teknokent tarzı şeyler itü ve ytü de bildiğim kadarıyla var

Gebze ve iyte de var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyte ismini sadece forumdaki trollden duyuyorum. Bazı etkinliklerde gtülü fln tek tük de olsa denk geliyor.
    Konum dezavantajı da varmış. 4-5 seneyi geçireceğiniz bir yer için lokasyon çok önemli. Gebze her türlü alır bence.

• iyte’yi bilmem diğeri için konuşalım bilg mühler yükseliyor genel olarak hepsi.
    Barınma, ulaşım, kulüpler, yurt ve eğlence ortamı olarak ( alkollü eğlenceler vs)

Barınma - kyk(muallimköy) - ev tutabilirsin(güzelyalı güzel lokasyon) - cemaat yurtları? -
    Kyk’yı iyi araştırman lazım çünkü girdikten sonra tekrar çıkam bi yere gidem deme şansını 0lıyor. Ev kiralar malum , öbür tarz yurtlar ise yani ben tavsiye etmem. Ev en mantıklısı gibi gözüküyor.

Kulupler-ieee bt huk var 3ünde de görev aldım zamanında. İeee’de aktif olursan eğer baya birbirlerini kolluyorlar. Eğleniyorlar falan tekrar okusam 0’dan komple onlarla takılırdım:)

Eğlence - alkollü mekan gebzede yoktu diye hatırlıyorum. Tuzla marina var yakında orda bi şeyler içebilirsin gerçi ama kadıköyde içerim falan diyorsan 1 saatlik yol gidiyorsun(söğütlüçeşme) ya da 45 dakika(cadde) yoruluyorsun bi yerden sonra .
    Okul içi eğlence dersen kelebek ateşi var bu etkinlik bizzat benim sayemde olmuş olabilir. Rektöre attığı tweeti hatırlattıktan sonra bunu yapmıştı. Attığı tweet şuydu: eğlence istiyorsanız mezun olun. Sorduğum soru ise eğlenmemize bu kadar mı karşısınız hiç mi genç olmadınız. (Bir kyk gecesi etkinlik varken sordum) . Sonrasında alkolsüz üniversite içi bir grup müzik yapacak şekilde falan en azından bir akşam mangal falanlı bir etkinlik olmuş oldu. Hiç katıldın mı diye sorarsan hiç katılmadım. Bilgisayar okuyanlar genelde yoğun oluyor ödevleri falan .

Teknokent demişsin gtü içine açıldı diye biliyorum. Ama kaç firma var ne alanda faaliyetleri var bilmiyorum.

Okula ulaşım— eğer yurttaysan 2 yol var biri servis diğeri 490 , 490ın güzergah ve saatlerine bak express hatta denk düşmezsen 1 saat + 20 dakika yürüme mesafesi express hatta düşersen 20 dakika + 20 dakika sürüyor. Bi de araçta çok kişi(baya çok) oluyor.

İst tarafı—> marmaray , gebze harem hattı ile bilgiler bu kadar kolay gelsin.

• iyte ve gtü ikisinin de konumu çok kötü etrafında sosyalleşecek bir yer yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTÜ CENG VS IYTE CENG
    5 yıl önce açıldı
    itü ceng yerine özyeğin ??
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.