< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İYTE
-
-
Konumu kötü diye biliyorum.
Eğitimi için ben de iyi şeyler duydum.
-
Buradan ortalama yapıp Odtü ye geçenler vardı. Son yıllarda nasıldır bilemiyorum
-
Okulu bu sene gezmeye gittim ama yerleşmek nasip olmadı.
Eğitimi güzel mezunları genelde iyi yerde yurt dışında doktora yapanı gördüm makinede.
Barınma sorunu kesinlikle ve kesinlikle var kyklar önceden doluyor. Özel yurtlarda kötü paranla rezil olursun. Okula yakın bir köy gibi bir yer var orada ev tutabilirsin ama bu sene için konuştuğum öğrenci 5K civarı kira veriyordu. Onun dışında merkezden gelirsen otobüs var ama çok kalabalıktır ve baya uzak minumum 70-80 dakika harcarsın diye düşünüyorum zaten arasında km çok var.
Genel hatlarıyla böyle şuan okuduğum yerden çok memnunum o yüzden hani keşkem yok. Okul konum olarak o kadar rezaletki paragöz halkın elindesin okuldan sonra merkeze gitmeyi bir kere unut çünkü uzak 2.30 saatin yollarda geçer. Okuldan sonra yapabileceğin hiç bir aktivite yok bence kampüste.
Ders-yurt,ev arasında yıllarını geçirmek isteyenler için güzel yer İzmir diye yazmayın kesinlikle sosyallikten çok uzak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X